Šta je novo?

LG G2

Google camera i better camera ne pucaju prilikom fotografisanja sa blicem. Jedino što better fokusira godinu

Normalno radi,sad sam probao..znači ovo dje piše imei,kucaš tvoj imei i enter,jel tako radiš i neće?

Normalno radi,sad sam probao..znači ovo dje piše imei,kucaš tvoj imei i enter,jel tako radiš i neće?

Baš tako, sad kad sam ponovo proverio izbacuje mi tek neku novu glupost

532td6l.png

Kako god, instalirao sam mađarski D80220F :D

Eh, da. I da spomenem da sam konačno našao onu stranicu sa svim verzijama firmware-a za LG G2. I ovaj put stavljena je u bookmarks, da je ne tražim više :)

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Poslednja izmena:
^^

c:\windows\system32\drivers\etc

otvori hosts file i pronadji 127.0.0.1 lg......, obrisi tu liniju.

^^

c:\windows\system32\drivers\etc

otvori hosts file i pronadji 127.0.0.1 lg......, obrisi tu liniju.

Aha, pa to je ona zadnja linija što sam dodao prošli put da bih radio update preko kdz-a?
Ma nema veze, nek ostane, da ne bih morao sledeći put da je ponovo tražim negde i kopiram :)
U svakom slučaju, hvala, da bar znam zašto javlja grešku

Instalirao sam G3 1.1 rom.Interesuje me,da li je potrebno nešto instalirati za bolji rad kamere?Nisam još ništa isprobavao.Kernel je 3.4.93.Jel treba nešto još ubaciti za bolji rad fona?

Da. Ja aam samo ono cse isao jer sam htio full. Napomena..ako imas bootloop ojda opet gubis sve.

Ako može objašnjenje.1. Zašto vraćati kdz fajlom na štok?Zar nismo svi imali štok kada smo kupili fon,pa smo flešovali,da bi dobili nešto bolje?Ili samo zbog OTA apdejta? 2. Osim kdz fajlom,da li može i da se vrati na štok zip fajlom(recimo TWRP-om)? 3. Niko mi nije odgovorio,instalirao sam G3 1.1 rom,da li treba neka zakrpa za kameru ili drugi kernel,uopšte,neko uputstvo?

Pa nema zakrpe za kameru za clodyg3 tj. ta zakrpa je vec ubacena :D A za kernel to je tvoj izbor, po meni rom radi jako dobro tako da nije bilo potrebe za dorimaxom..

A pitanje 1 i 2? Čim sam instalirao G3 rom,primetio sam da mi fon radi sporije u odnosu na Cloudy Flex 2.4.Onda sam prebacio na ART i čini mi se da je sad bolje.Mada sam na prethodnom bio na Dalvik? Da li će Cloudy usavršavati ovaj rom ili je u planu sledeće Android L?

Usavrsavati. Cloudy nece raditi na ne-lg romovima. Kad bi lg izbacio stock rom na bazi android L, onda bi to bilo nesto.

1. Kad se dese neke stvari koje nisu resive instaliranjem drugog roma ili kernel vraca se na STOCK (štok je deo vrata) pa ponovo root, twrp i ko sta voli.
2. Ne moze
3. Ne treba zakrpa za kameru, eventualno po zelji staviti dorinmax kernel.

Generalno, stalno pitas jedno te isto vec duze vreme. Moras uci u sustinu, shvatiti sta se desava kad se root uradi a sta kad se stavi recovery, koje su razlike u odnosu na stock, prednosti i mane.

Licno sam spreman da odgovorim na svako pitanje tog tipa bilo ovde bilo na pm.

Hvala na objašnjenju.Neke stvari sam shvatio,ali još mnogo ne znam.Čitam stalno vaše komentare,biće...

Zato sto neko voli da proba razne romove, ali zeli na kraju da bude na stocku.

Samo da vam javim da cloudy 1.1 u kombinaciji sa dori 5.6 za sada deluje da daje ozbiljno dobre rezultate kod mene. Zbog puta sam morao da napunim telefon opet na 100% danas pa cu dati prvu kompletnu ocenu nakon vikenda, ali pre nego sto sam poceo da punim bio sam na 72% nakon ~24h sa preko 3h sot, wi-fi on osim van kuce! Bas mi je delovalo impresivno.

Evo posle muka i muka, konacno mi stigao g2 sa servisa, na glavu sam im se popeo, i za svaku sitnicu vracao, da su na kraju narucili bukvalno pola telefona, ekran, lcd i touch sa sve prednjim kucistem, i sad to radi sve perfektno.
Jedno me samo zanima, na prvi touch sto su mi stavili nisam na suncu primecivao one linije kao sto su mi bile na originalu, e danas kad su stavili ovo celo, primecuju se, sad me interesuje da li bas po tome mogu da zakljucim da je sad deo original... ?

Evo posle muka i muka, konacno mi stigao g2 sa servisa, na glavu sam im se popeo, i za svaku sitnicu vracao, da su na kraju narucili bukvalno pola telefona, ekran, lcd i touch sa sve prednjim kucistem, i sad to radi sve perfektno.
Jedno me samo zanima, na prvi touch sto su mi stavili nisam na suncu primecivao one linije kao sto su mi bile na originalu, e danas kad su stavili ovo celo, primecuju se, sad me interesuje da li bas po tome mogu da zakljucim da je sad deo original... ?

Vjerovatno su ti stavili drugaciji panel ( display ) nego što je bio,al nema to veze,to je normalno,na jedan se panel linije vide vise nego na drugi..

Na prvi ekran se nisu videle uopste, dok se sad vide isto kao na mom polomnjenom displeju, uglavnom radi sve u fullu...:)

Vrh Dno