STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Ne znam kako ali kad sam uzeo s5 u ruku, malo procackao po settingsima itd, pogledao mini ekran i velicinu uredjaj i ja sam mislio: "samsung je samsung"
![]()
Ja imam iGO sa mapom Srbije,Makedonije i Grčke.Kako da ti pustim na pm,kad je to preko 200 mb?Ne mogu da se setim koji je član rekao da ima igo sa mapama, pa ako moze da mi pusti na PM. Unapred hvala.
Ne mogu da se setim koji je član rekao da ima igo sa mapama, pa ako moze da mi pusti na PM. Unapred hvala.
Danilo mene si zaboravio od pre neki dan ;-) ;-) ;-)Ja sam ta ******
Proveri pm...
Pogledajte prilog 145135
Svaka preporuka od mene za Mahdi 4.4.4 Rom, sa furnace kernelom. Savrseno radi vec par dana. Plus ovaj furnace kernel ima mnogo opcija kao sto su iskljucivanje 2 jezgra i under-klokovanje graficke. Ko hoce da promeni malo nek izvoli ;-)
Jesi li probao kako fotografiše?
Koristim ja s5 i g2. Hardverski ne osetis skoro nista, kamera je bolja na s5 i tu nema sta da se prica. To je i normalno, noviji telefon. Inace ovako se necete nagledati neceg posebnog. Samsung je malo ispeglao pateriju pa drzi tu u rangu g2. I uvek treba uzeti dobar telefon a ne dobru marku. Upoznas se sa uredjajem, raspitas se i tek onda sam krenes u istrazivanje i igranje sa njim. To dal je lg, samsung ili iphone gledaju samo poremeceni umovi.Juče razgovaram sa jednim likom..imao kaže s4 sad s5 ..traži da vidi g2 kakav je,ja kažem da se malo razlikuje sa hardwerom od s5 a puno jeftiniji,taman da kažem da je bolji fokus na s5 i ostale stvari tipa ram memorije,slot za sd karticu i dr,i ne završih rečenicu a on kratko..samsung je samsung! ??? WTF!? Dalja rasprava mi nije bila potrebna..sve je bilo suvišno..sory za off
Da, One je i meni što se tiče izrade vrh, samo ima slabiju bateriju i kameru, tako da to u mom slučaju mislim da vuče da uzmem G2sva tri su odlicna, ali je One za nijansu fluidniji od G2 sa fabrickim romovima, ali je i g2 sa aosp romovima priblizno fluidan kao i One. Ja sam na kraju birao izmedju ova dva i ipak sam se odlucio za g2 zbog malo veceg ekrana, svidjalo mi se to sto je telefon skoro ceo u ekranusa minimalnim plastikama okolo, ali moram reci da je One za nijasnu bolji sto se tice rada i mnogo bolji sto se tice izrade kucista i zvuka (i u slusalicama i zvucnika). Nexus mi je bio previse klasican sto se tice spoljnjeg izgleda, ali radi perfektno, mada nije me nesto privuko.
Da sada biram uzeo bi One, jer velicina ekrana i nije nesto prevelika, ako se uporedjuju One vs G2, nije to toliko znacajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari