Šta je novo?

LG G2

Meni piše kvt 49l, ali nigde ne piše dorimanx, pa ne znam ni da li je kernel uspešno fleshivan

Hvala. Felshnuo sam. Tripovao sam se, jer su ostali podaci od baterije od ranije, ali sad vidim da uopšte ne nastavlja da ih prati.

Ma to pobrljavi kad se flešuje kernel, ja sam ga danas flešnuo na 81% baterije, imao sam oko 1,5h sot, a sad imam 75% i nešto više od 1h sot. Jeste da G2 ima brutalnu bateriju, ali nema šanse da je za 5% baterije izgurao sat vremena upaljenog ekrana, na normalnom profilu, stalno zakačen na net i sa silnim sinhronizacijama.

Juče razgovaram sa jednim likom..imao kaže s4 sad s5 ..traži da vidi g2 kakav je,ja kažem da se malo razlikuje sa hardwerom od s5 a puno jeftiniji,taman da kažem da je bolji fokus na s5 i ostale stvari tipa ram memorije,slot za sd karticu i dr,i ne završih rečenicu a on kratko..samsung je samsung! ??? WTF!? Dalja rasprava mi nije bila potrebna..sve je bilo suvišno..sory za off

:) Ne znam kako ali kad sam uzeo s5 u ruku, malo procackao po settingsima itd, pogledao mini ekran i velicinu uredjaj i ja sam mislio: "samsung je samsung" :)

Ne mogu da se setim koji je član rekao da ima igo sa mapama, pa ako moze da mi pusti na PM. Unapred hvala.

uploadfromtaptalk1404576842000.jpg
Svaka preporuka od mene za Mahdi 4.4.4 Rom, sa furnace kernelom. Savrseno radi vec par dana. Plus ovaj furnace kernel ima mnogo opcija kao sto su iskljucivanje 2 jezgra i under-klokovanje graficke. Ko hoce da promeni malo nek izvoli ;-)

Molim post nalijepiti umjesto 1.

Fajl "tr.apk" je u paketu.

INSTALACIJA TWRP (CUSTOM RECOVERY)
Slike r1 do r4 opisuju proces instalacije recovery'a.
fajl AutoRec.apk je u paketu.

Fajl je na nasem jeziku.

1. instalirati tr.apk
2. pokrenuti i rootati
3. instalirati autorec.apk
4. pokrenuti, dati dozvole, odabrati da zelis flashati i klik na flashati.
5. to je to, sad ako je rom na internoj memoriji klik na "u recovery"

Ukoliko zelite poslije instalirati rom ili mod onda

1. ugasiti uredjaj
2. drzati power + tipku za stisavanje dok se ne pokaze lg logo
3. kratko pustiti (doslovno kratko, dovoljno je samo pustiti na tren)
4. nastaviti drzati power i tipku za stisavanje dok se ne pokaze reset menu.
5. u reset menu 2-3 put potvrditi s "power"
6. sad smo u recovery.

ZIP fajl sadrzi SVE potrebne fajlove za rootanje i instalaciju custom recovery'a(u slucaju novosti kod twrp'a--znacajnije novosti--biti ce i nadogradnja)

Sadrzan je TowelRoot (isprobana metoda)
Sadrzan je AutoRec za nasu verziju, na nasem jeziku.

Ubuduce cu sve sto izbacujem samo na nasem jeziku plasirati, nemam previse volje na xda se zezati.

Sadrzane su i slike instalacije.

LINK na ZIP

md5: 436c594f0d0d02bb81b917975f090e6e

1.png2.png3.png4.png5.png

Molim modera da okaci na prvi post.

Jeste, ima Kernel update, ali ja sam na dorimanxu.

@bender, hvala na uputstvima, ovaj novi root metod će morati da se proba pri sledećem kdz-u.:)

Molim moderatore da uklone onaj moj post iz prvog posta, jer je obsolete i outdated.

I ja sam isto zveknuo cloudyfa kernel update, jel ima mozd negde neki changelog, pokusavam da nadjem, ali ne ide...

@bender

Svaka ti cast majstore na trudu i volji, mislim da ces mnogima ustedeti mnooogo zivaca i vremena.

Juče razgovaram sa jednim likom..imao kaže s4 sad s5 ..traži da vidi g2 kakav je,ja kažem da se malo razlikuje sa hardwerom od s5 a puno jeftiniji,taman da kažem da je bolji fokus na s5 i ostale stvari tipa ram memorije,slot za sd karticu i dr,i ne završih rečenicu a on kratko..samsung je samsung! ??? WTF!? Dalja rasprava mi nije bila potrebna..sve je bilo suvišno..sory za off
Koristim ja s5 i g2. Hardverski ne osetis skoro nista, kamera je bolja na s5 i tu nema sta da se prica. To je i normalno, noviji telefon. Inace ovako se necete nagledati neceg posebnog. Samsung je malo ispeglao pateriju pa drzi tu u rangu g2. I uvek treba uzeti dobar telefon a ne dobru marku. Upoznas se sa uredjajem, raspitas se i tek onda sam krenes u istrazivanje i igranje sa njim. To dal je lg, samsung ili iphone gledaju samo poremeceni umovi.
Ako hocete mogu vam napraviti video , uporedni prikaz g2 i s5 da vidite sta se gubi a sta dobija

Poslednja izmena:
kako u cloudijevom g3 1.1 romu mogu da menjam listu koja štiti od reklama? pitam zbog tapatalka koji sada sve linkove otvara preko viglink. com

Mislim da ću i ja uzeti G2 u narednim danima, jako mi je bitno da je telefon stabilan i da znam da će i za 2 godine raditi bez većih bagova i bez situacija da čekam po minut da uđem u poruke (HTC One V najveće razočarenje ikad).

Pošto sam se dvoumio između njega i N5, zanima me da li će N5 kao google telefon imati bolju situaciju po pitanju fluidnosti softvera za recimo godinu ili to nema nikakve veze? Je l ima veze G2 made in Chine i made in Korea?
Takođe, između G2 i HTC One, šta biste izabrali? Hvala :)

Poslednja izmena:
Fluidnost je ok. Radi dobro sa fabrickim softverom. 15ak dana sam an G3 romu i nemam kocenje. Ako nista bolji je od one po pitanju kamere i velicine ekarana. Mada je crni one (bar meni) savrsenog izgleda :)

sva tri su odlicna, ali je One za nijansu fluidniji od G2 sa fabrickim romovima, ali je i g2 sa aosp romovima priblizno fluidan kao i One. Ja sam na kraju birao izmedju ova dva i ipak sam se odlucio za g2 zbog malo veceg ekrana, svidjalo mi se to sto je telefon skoro ceo u ekranu :) sa minimalnim plastikama okolo, ali moram reci da je One za nijasnu bolji sto se tice rada i mnogo bolji sto se tice izrade kucista i zvuka (i u slusalicama i zvucnika). Nexus mi je bio previse klasican sto se tice spoljnjeg izgleda, ali radi perfektno, mada nije me nesto privuko.
Da sada biram uzeo bi One, jer velicina ekrana i nije nesto prevelika, ako se uporedjuju One vs G2, nije to toliko znacajno.

Poslednja izmena:
sva tri su odlicna, ali je One za nijansu fluidniji od G2 sa fabrickim romovima, ali je i g2 sa aosp romovima priblizno fluidan kao i One. Ja sam na kraju birao izmedju ova dva i ipak sam se odlucio za g2 zbog malo veceg ekrana, svidjalo mi se to sto je telefon skoro ceo u ekranu :) sa minimalnim plastikama okolo, ali moram reci da je One za nijasnu bolji sto se tice rada i mnogo bolji sto se tice izrade kucista i zvuka (i u slusalicama i zvucnika). Nexus mi je bio previse klasican sto se tice spoljnjeg izgleda, ali radi perfektno, mada nije me nesto privuko.
Da sada biram uzeo bi One, jer velicina ekrana i nije nesto prevelika, ako se uporedjuju One vs G2, nije to toliko znacajno.
Da, One je i meni što se tiče izrade vrh, samo ima slabiju bateriju i kameru, tako da to u mom slučaju mislim da vuče da uzmem G2 :)

Nazad
Vrh Dno