Šta je novo?

LG G2

Meni je jednom fc izasao posle burst moda, ali evo danas ceo dan se igram, bez ikakvih problema.

Pokusavaj ti druze sta hoces, problem sa kamerom postoji kod mene i vidim kod par ljudi tako da.....

Nemam nikakav fc sa kamerom, probao sam "sve" modove:)

upravo sam je više od pola sata maltretirao i ni jedan fc. (g3 1.1)

Poslednja izmena:
Aide ako vas ne mrzi da svi vi koji imate problem sa force close kamere da okačite koju verziju telefona imate.

Znaci uskoro i cloudy kaci update hmmm

Ma gledao sam koliko g3 radio ima provjera u sebi, uzas..to je muka pregledavati sve. Vidim da je i g3 sredio ali mu fc'a.

Jao sta sam danas vidio...

Isao u bivsu firmu i kolega uzeo bijeli lg g2 i jos se hvali kako ga je iza, ispod preciznije gdje je zvucnik i mikrofon pokusao rastaviti, otvoriti, kako bi dosao do kartice. Najgore je sto je djelomicno i uspio...omg..why ?..why ?

Poslednja izmena:
Ma gledao sam koliko g3 radio ima provjera u sebi, uzas..to je muka pregledavati sve. Vidim da je i g3 sredio ali mu fc'a.

Jao sta sam danas vidio...

Isao u bivsu firmu i kolega uzeo bijeli lg g2 i jos se hvali kako ga je iza, ispod preciznije gdje je zvucnik i mikrofon pokusao rastaviti, otvoriti, kako bi dosao do kartice. Najgore je sto je djelomicno i uspio...omg..why ?..why ?
Molim te reci mi koje kartice, nije valjdaaa aaaaaaa? Uzas uzas ;-)

A gle sta je najjace..uploadfromtaptalk1404131213508.jpg
E i skuzio sam da su rupice od zvucnika i mikrofona sire. 100 % ne umisljam.

Nov telefon, strasno... Za rupice isto kao i za Nexus 5 ... Lg je uvideo da sto se tice zvuka i mikrofona moze i hardverski da se poboljsa pa tako u narednim serijama je povecao rupice mada nisam primetio veliku razliku kod N5 izmedju manjih i vecih rupica, msm u kvalitetu. Kod lg g2 nisam imao prilike da poredim ;-) ;-)

Poslednja izmena:
Barem sad ne moze pitati:"jel vodootporan?" kad mu cijeli nokat stane pod plastiku..uzas..mogao bi komotno biti serviser mobitela jelda? :)

Izasao novi SW za madjarske LG G2, tj za većinu na ovim prostorima V20F, jel ko probao?

Ima nova verzija i na Telenoru.

Mogu da stave šta hoće, kasno je.
Cloudy G3 je rešio problem, ostaje da čekamo L.

It looks like a new 20F update is going to be released for D802.<br />
<br />
This is the original article (Italian language, sorry), and the changelog is:<br />
<br />
- introduced Knock Code™ feature;<br />
- enhanged low light shots, reducing noise processing alghorithm;<br />
- introduced recents Google security patches.<br/>

Upravo gledam ovaj Italy_Open V20F , da li bi radio i na našu mrežu ili samo za mreže Italije?

Pitanje za sve usere na temi :

Da li neko ima losiji prijem, modulacije, krcanje i tome slicno sa G2 modelom vise nego sa nekim drugim aparatom do sada?
Nekako mi se cini da mi cesto sagovornici kazu lose se cuje i pogotovo sto se uopste necujem kad ramenom drzim telefon.
Jel ima neko slicnih problema sa nesto losijim kvalitetom signala na LG G2?
Govorim o stock romu, G3 1.0 i G3 1.1 na kojima sam bio .....Hvala.

Vrh Dno