i meni antutu oko 28500... na 4.2.2 bio oko 35000
Je li radio neko update preko lg pc suita, a da je imao rootovan telefon? Da znam da li da pokusavam ili da ga vracam preko flash toola
Uradio sam ja malopre, izgubio root tom prilikom
@mobilx >Ajd ko je na Vipu i da je odradio update da baci pogled na battery stats i da javi da li postoji BT wakelock odnosno da li prijavljuje da bluetooth radi iako je isključen. Fala. <
I kod mene isti slucaj.
ps.
Jel' mora hard reset telefona posle update-a?
ExcorCist
Hmmm, za sada gore performanse sa 4.2 je bilo u Antutu 34888, sada 29700, možda treba da uradim factory reset...
Ne mora, ali je pametno uraditi hard reset. Jel ti izbrisalo superuser app?
Uradio sam ja malopre, izgubio root tom prilikom
@mobilx >Ajd ko je na Vipu i da je odradio update da baci pogled na battery stats i da javi da li postoji BT wakelock odnosno da li prijavljuje da bluetooth radi iako je isključen. Fala. <
I kod mene isti slucaj.
ps.
Jel' mora hard reset telefona posle update-a?
Ne, i dalje je u listi programa
Nemoj zbog toga raditi reset i ja sam tako mislio i uradio, sve isto radi (dobro) kao i pre reseta, a antutu je u rangu max 29k. Baš me je mrzelo da sve ponovo podešavam, a nikakvih problema nisam imao.
Nakon prebacivanja par slika na komp,telefon je bio povezan svega 20-ak sekundi preko kabla,i kada sam hteo da proverim stanje baterije,parametri su se resetovali (koriscenje dugo baterije,ukljucenost ekrana)
Na stock 4.2.2 mi je znao telefon i po dvadesetak minuta da bude nakacen na komp,i nisu se resetovali parametri pracenja potrosnje baterije i ukljucenosti ekrana. Da li je tako i kod vas?
Bas sam hteo da istestiram potrosnju baterije na KK,ali sada moram iznovaTelefon uzet preko Vip-a
Jos posle update-a,odmah je pao factory reset,ujutru sve lepo merio potrosnju do malo pre dok ga nisam prikacio na komp.
62 % baterije a ekran ukljucen 6 minuta,bez baterije 9 minutaludilo
Da,da primetio sam i ja da je kamera napolju dosta bolja,mnogo vise sada tacaka auto focusa nalazi
Mnogi imaju taj problem,uglavnom u levoj slusalici.
Neki kazu da nemaju taj problem ukoliko se koriste fabricke slusalice.
Za taj bug koliko znam jos uvek nema resenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari