Šta je novo?

LG G2

Koliko će ota da kasni u odnosu na kabl, ako imate iskustava sa ranijim update- om?
Nisam pri pc-ju barem još 5 dana.

Neko vreme sigurno,ja necu skoro da radim update,dok ne procesljam sve eventualne bugove,a ovako mi telefon radi bez greske.

Milko pa ti onda nemas sta da brines, ako ne dodje za 4 5 dana tu je kabl. :)

Proradio D3GO na 4.4.2 (nije rootovan tel).

Dobio sam pre neki dan ovaj telefon iz Telenora ali imam problem da mi D3GO aplikacija izbacuje poruku da je telefon rutovan (što sigurno nije).

Da li je neko imao sličan problem? Ima li rešenja?

Jel taj d3go mogu da koriste samo korisnici sbb-a (pod ugovorom), ili svi, nisam ni znao za tako nešto, dok nisam video ovde pa malo guglao.

Sbb samo.

Mada ne znam ako uzmeš d3i da li može da se koristi, mada opet si onda na SBB-u. Tako da odgovor ostaje isti :)

Kaže i da je za mene spreman D80220B_00.kdz. Sačekam malo da vidim hoće li da prijavi OTA, kabl ako neće.

^Bolje kabal mozes se nacekati mozda par dana ...A mozda i ne :)

Dobio sam pre neki dan ovaj telefon iz Telenora ali imam problem da mi D3GO aplikacija izbacuje poruku da je telefon rutovan (što sigurno nije).

Da li je neko imao sličan problem? Ima li rešenja?
G2 generalno ima problem sa D3GO aplikacijom na Androidu 4.2.2. Nije problem do telefona već do same aplikacije. Ali sa novim update-om na KitKat, aplikacija radi bez problema. D3GO radi samo na SBB internetu i samo za korisnike koji su registrovani za tu uslugu.

Posle Jishnu's camera fix-a instalirao sam Xdabbeb's Camera fix i mogu reći da je ovaj drugi dosta bolji ...
Prvo sam mislio da je problem sa fokusom kamere hardverski problem, ali posle ovog čačkanja sa manual focus-om pre će biti da je i dalje softverski :S:

Opet sam probao da slikam u istim uslovima (soba, mrak i 3m udaljen od digitalnog sata sa SBB risivera, 4.0 zoom) sa ovim drugim fix-om i daje malo bolje rezultate ...

Auto Focus totalno mutno i nevidljivo vreme

24ljtkk.jpg

Manual Focus i bez muke oko fokusiranja vidljivo vreme

97qji1.jpg

Realno je ovo veliki - za telefon mada meni kamera nikako nije najbitnija kod telefona...
Inače po danu se ovo ne dešava i slike su odlične.
*** sve drugo na telefonu je perfektno, ali uvek ima nešto što sreću kvari :D

Poslednja izmena:
Nema sinhronizacija za "Bookmarks" kod Google naloga. Tačnije, nema je više za standardni Android pretraživač, nego mora da se koristi Chrome i ako neko stavlja prečice na početni ekran, treba da izabere Chrome widgets.
Je*o ih Chrome. Ne volim da ga koristim na androidu. :mad:

Ja imam. U standardnom browser-u , kad odes na bookmarks, biras da li da vuce sa lokala ili sa google naloga. Jedino ako na KitKatu nije nesto promenjeno, ja sam na 4.2.2
Ni ja ne volim Chrome na telefonu. plus sto sam primetio da vuce bateriju.

Nadogradio sam na KitKat. Radilo je i kod mene na 4.2.2.

Chrome zauzima i više rama. Na starom fonu mi je to bilo kao zlato. :) Na jednom sajtu nisam mogao da odradim neku kupovinu, dok je na android pretraživaču odradio sve bez problema. Itd... :)

Poslednja izmena:
Danilo Pantelic,imam pitanje za tebe u vezi kamere

Sto se tice mraka,i slikanja blicem,koji fix brze odradi slikanje,i na kojem fixu su slike cistije,jasnije?

Konkretno me zanima situacija slikanja u nocnim klubovima :)

Hvala

E u mene isto zanima, cesto organizujem neke zurke, proslu me bilo sramota da okacim :D

Gangbang :D
Nego,fps drop me ne zanima jer retko snimam,samo jel su poboljsane slike u mraku,da ne fokusira pola sata?

Jihnsu na IA slika brze sa blicom jer je smanjio exposure, pa kad gledas na displeju sve je mracno :), za razliku od night. (Al extra ispadnu slike). Meni je xdabbeb bolji za fotke, a jihnsu za snimanje. Mada nisam probao ove poslednje verzije, mozda ima tu jos poboljsanja.

Na cokoladici brze fokusira u odnosu na 4.2.2 sto se tice fotogradija u mraku.

Ma mene zanima brzina okidanja fotografije. Na 4.4.2 od kada pritisnem dugme za slikanje,do okidanja slike prodje 3.4 sekunde (nekome kome drhti ruka ode slika u mutno)

Znaci nije mi bitno snimanje,vec da shutter speed bude sto brzi,jedna do dve maksimalno sekundi za slikanje

Poslednja izmena:
Zašto mora svaki put ovo da me pita (poruku sa ekrana)kod uključivanja Location (kad želim da koristim navigaciju, a podešeno mi je da koristi samo senzore - GPS)? Jel nisu mogli staviti te opcije u podešavanja, a ne kad stisnem ikonicu u Quick settings, svaki put ovo...

I mene to nervira...
Lokacija mora da bude non stop ukljucena da bi ti na primer Viber pokazivao lokaciju... sto na 4.2.2 nije bio slucaj...

Cim iskljucim likaciju, odmah krenu da mi stizu te poruke da viber ne vidi lokaciju itd.. Bas bezveze...

Jihnsu na IA slika brze sa blicom jer je smanjio exposure, pa kad gledas na displeju sve je mracno :), za razliku od night. (Al extra ispadnu slike). Meni je xdabbeb bolji za fotke, a jihnsu za snimanje. Mada nisam probao ove poslednje verzije, mozda ima tu jos poboljsanja.

Слажем се са овим горе ;)
Xdabbeb је бољи мод што се тиче слика ...

Vrh Dno