Je li radio neko update preko lg pc suita, a da je imao rootovan telefon? Da znam da li da pokusavam ili da ga vracam preko flash toola
G2 generalno ima problem sa D3GO aplikacijom na Androidu 4.2.2. Nije problem do telefona već do same aplikacije. Ali sa novim update-om na KitKat, aplikacija radi bez problema. D3GO radi samo na SBB internetu i samo za korisnike koji su registrovani za tu uslugu.Dobio sam pre neki dan ovaj telefon iz Telenora ali imam problem da mi D3GO aplikacija izbacuje poruku da je telefon rutovan (što sigurno nije).
Da li je neko imao sličan problem? Ima li rešenja?
E u mene isto zanima, cesto organizujem neke zurke, proslu me bilo sramota da okacim![]()
Jihnsu na IA slika brze sa blicom jer je smanjio exposure, pa kad gledas na displeju sve je mracno, za razliku od night. (Al extra ispadnu slike). Meni je xdabbeb bolji za fotke, a jihnsu za snimanje. Mada nisam probao ove poslednje verzije, mozda ima tu jos poboljsanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari