Šta je novo?

LG G2

Pa puni ti se cim ga upalis , ja mislim da ce ti uraditi update bez probl.

Telenor pustio preko Suit-a...

PC suite i meni sada javio da je dostupna nadogradnja. telefon iz telenora i to na 20B verziju. Ako ne bude vremena veceras odradicu to ovih dana ako pre toga ne stigne ota :)

edit mick uleteo pre mene sa porukom :D

Vip je pustio takodje,jel da radim update preko LG PC Suit-a?

bas sad radi upgrade ...ajd pa da se odusevim ahahah

Ja ga upravo radim..tako da slobodno može i preko 'kabla' :)

^ Pustio sam ga i ja,55 % baterije imam,nadam se da mogu sa tolikim procentom da zavrsim posao :)

Svi pustili u isto vreme :D

Hajde radite, javljajte utiske, pa da citam dok veceras ja budem cekao da obavi posao :D

10 % downloading... :D

Ja sam još malo odradio...sad ne znam moožda je moguće preko kabla odraditi i rutovan update...piše mi u delu sa verzijom IDT Download...UNROOTED.

necete se nesto preterano oduseviti , koliko mozete sa nekim dobrim romom

Pustili i za sim free sa mađarskim sufiksom (A6HUBK).
Evo md5: 836df7a98a7fcc2f4c79101089830a04, neka neko proveri sa operatera je li isto...

Ok...nema neke posebne promene,brzina telefona manje više ista mooožda za nijansu brže skroluje i tap odziva brže.Ali primetan je boljitak u kameri...AF doosta brže radi.
Sad jedino da odradim root i meni za sad ok telefon...

Hmmm, za sada gore performanse sa 4.2 je bilo u Antutu 34888, sada 29700, možda treba da uradim factory reset...

Ok...nema neke posebne promene,brzina telefona manje više ista mooožda za nijansu brže skroluje i tap odziva brže.Ali primetan je boljitak u kameri...AF doosta brže radi.
Sad jedino da odradim root i meni za sad ok telefon...

Root jos ne postoji za KK?

^ To i ja cekam,i da odradim Jishnu camera fix,vise mi nista nebi trebalo :)

Nije uključen battery save, probaću kasnije kada se još malo ohladi još jedan krug... Ako mora, uradiću reset, samo me malo smara da podešavam sve živo, al nema veze. Malo su mi čudne predikcije za bateriju, imam još 51%, battery kaže još 2 sata... :)

Poslednja izmena:
I meni sve posle 4.2.2 je mnogo slabiji rezultat na antutu ,dok su graficki detalji na nekim igricama slabiji sa vise laga.

Meni na 4.2.2 fabrički 35952. Možda ima veze što je 16 gb

Ajd ko je na Vipu i da je odradio update da baci pogled na battery stats i da javi da li postoji BT wakelock odnosno da li prijavljuje da bluetooth radi iako je isključen. Fala.

slabiji su rezultati jer ne varaju vise na benchmarku

Nazad
Vrh Dno