Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Ljudi ovaj ART je veliko zlo. Sve je jos mnogo brze. Lag sta to bese lag  ?!
?!

^ Pao cloudy pro 2?
Jel stvarno toliko bolja kamera na tom rom-u od opcije stock kk + fix ?
Javljajte situaciju, ali objektivno
Jao pa andro sta sam ti reko za ART ovo cudo klizi , leti zuji))) Odlican rom,jesi probao da li regulare radi knock on ? Ja cu sada da testiram video malo
Samo neka ostane ovako

Ja sam prosto zapanjen koja je razlika Art i dalvik, a sad cu i kameru da vidim, ali mislim da je ista kao na g2pro. Pustio sam malopre na brzinu uhd i nije bilo frame drop-a ako te to interesuje?
Jeste, ali na ART-u ne radi xposed
Ne radi mi rotacija pa ne radi , radio sam sve nanovo preko philza i opet isto force close....
Pa JBM**A sada sam opet na opet na cloudy , jel mogu na to baseband da mu zveknem ili moram da vracam again 4.2.2 i da sta je ovo vec nova verzija 1.1 ??
Rom CloudyPro II build.prop@Andrija
Ajd molim te vidi u build.propu u vezi arta. I stock kk ima art samo ga se treba ukljuciti. Jel mi mozes svoj build.prop uplaodati negdje ili na pm?
P.s. pronadji samo "persist.sys.dalvik.vm.lib=" Jel pise libdvm.so ili libart.so
Hm..da li da riskiram, na poslu sam. Moguce da bude bootloop posto ne ocisti cache..
Hvala
Stavio sam libart.so, bootloop ko kuca
Ja sam flesovao stock 4.4.2 i onda onaj modovani boot.img tako da sad imam i root i recoveryRoknuo sam i jishnu mod za kameru koji super radi i do daljnjeg ne diram nista

Čačkao si mečku
Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681205
Ovu metodu sam koristio i sve je proslo glatko.
Sad imam recovery a radi i xposed onaj poslednji sto je izbacen.
Čačkao si mečku
Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...
Vidim da je memorija isto problem što i ne čudi jer ® G2 PRO ima 3GB rama, a ovaj naš 2GB ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari