Šta je novo?

LG G2

Ljudi ovaj ART je veliko zlo. Sve je jos mnogo brze. Lag sta to bese lag :)?!

^ Pao cloudy pro 2? :D

Jel stvarno toliko bolja kamera na tom rom-u od opcije stock kk + fix ?
Javljajte situaciju, ali objektivno :)

Jel stvarno toliko bolja kamera na tom rom-u od opcije stock kk + fix ?
Javljajte situaciju, ali objektivno :)

Ja sam prosto zapanjen koja je razlika Art i dalvik, a sad cu i kameru da vidim, ali mislim da je ista kao na g2pro. Pustio sam malopre na brzinu uhd i nije bilo frame drop-a ako te to interesuje?

Jao pa andro sta sam ti reko za ART ovo cudo klizi , leti zuji :)))) Odlican rom,jesi probao da li regulare radi knock on ? Ja cu sada da testiram video malo :) Samo neka ostane ovako :)

Jao pa andro sta sam ti reko za ART ovo cudo klizi , leti zuji :)))) Odlican rom,jesi probao da li regulare radi knock on ? Ja cu sada da testiram video malo :) Samo neka ostane ovako :)

Knock code je isti, prvo moras double tap pa nock code, al to nikada necu ni da koristim. Double tap je sve sto mi treba :)

Edit: kamera nema frame drop, cak ni pri naglim promenama osvetljenja (UHD FULL HD 30fps)

Poslednja izmena:
Ne radi mi rotacija pa ne radi , radio sam sve nanovo preko philza i opet isto force close....

Ne radi mi rotacija pa ne radi , radio sam sve nanovo preko philza i opet isto force close....

Ti si bio na 4.2 mislim da treba da flesujes i baseband za 4.4. I obrisi poruke opet si napunio sanduce. Ja sam flesovao sa 4.4 pa nisam to morao da instaliram.

Poslednja izmena:
Pa JBM**A sada sam opet na opet na cloudy , jel mogu na to baseband da mu zveknem ili moram da vracam again 4.2.2 i da sta je ovo vec nova verzija 1.1 ??

Pa JBM**A sada sam opet na opet na cloudy , jel mogu na to baseband da mu zveknem ili moram da vracam again 4.2.2 i da sta je ovo vec nova verzija 1.1 ??

Nema 1.1 lose gledas nesto. 1.0 je verzija. Mora 4.2 i recovery ili 4.4 i recovery. U svakom slucaju baseband mora biti flesovan pre roma ako si na 4.2..

Evo fleskao sam baseband 4.4 skroz naknadno i radi mi rotacija i kalibracija senzora ne izbacuje force close....

Da odgovorim Danilu samo da je kamera sto se mene tice i po meni ista kao na [PORT] Lg g pro 2 rom ako si iskusio kako je na njemu, nema ni najmanjeg frame drop-a , videcemo situaciju sutra.Jedino sto se razlikuje u kameri sa pro 2 porta i ovog roma je 1600 iso za photo...

Poslednja izmena:
@Andrija

Ajd molim te vidi u build.propu u vezi arta. I stock kk ima art samo ga se treba ukljuciti. Jel mi mozes svoj build.prop uplaodati negdje ili na pm?

P.s. pronadji samo "persist.sys.dalvik.vm.lib=" Jel pise libdvm.so ili libart.so :)

Hm..da li da riskiram, na poslu sam. Moguce da bude bootloop posto ne ocisti cache..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju ovog cloudyProII(1.5gb) I Cloudystock 1.1 (1.70gb)

Cloudy stock je baziran na stock kit kat romu a cloudy pro 2 na g pro 2 romu.

@ChobbyNS hvala ti.

Ima ovaj clodyPro par bagova koji malo smetaju ali je kao munja sto se art-a tice i kamere.

Poslednja izmena:
Hvala :)

Stavio sam libart.so, bootloop ko kuca :)

Čačkao si mečku :D

Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...
Vidim da je memorija isto problem što i ne čudi jer ® G2 PRO ima 3GB rama, a ovaj naš 2GB ...

Poslednja izmena:
Ja sam flesovao stock 4.4.2 i onda onaj modovani boot.img tako da sad imam i root i recovery:)Roknuo sam i jishnu mod za kameru koji super radi i do daljnjeg ne diram nista:)

Ja sam flesovao stock 4.4.2 i onda onaj modovani boot.img tako da sad imam i root i recovery:)Roknuo sam i jishnu mod za kameru koji super radi i do daljnjeg ne diram nista:)

Može malo više informacija o modovanom boot.img ?
Ne mogu više da čekam root, recovery, xposed ... :)

Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...

Nije problem dok pomogne resetiranje postavki. Probam jos jednom na clean install.

Jel netko primjetio da na optimus v2 knock on radi lose ? Stavio 4.4.2 20b, leti (letilo je i na 20a)
:) sto mrzim reinstall (barem na poslu)

@krupac - tebi je na art ? u build.propu ti pise "persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so", to je dalvik VM.

Jel ima netko sta mu pise kad prebaci na art ? :)

Poslednja izmena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681205
Ovu metodu sam koristio i sve je proslo glatko.
Sad imam recovery a radi i xposed onaj poslednji sto je izbacen.

How is it done?!

The modded zip is stripped down to include only the System, Modem and Cust partitions. These are all that is required for Kitkat to play nice with Savocas modified boot.img. I edited the updater-script to remove the entries for all partitions except those listed above and repacked it up nicely to flash. So it is possible to do this with any future updates too. The Cust partition is necessary in case your partition has old carrier stuff still on there, this flashes a clean Cust partition.

Uh kada vidim ovo gore nešto mi se ne radi ovo :)
Sačekaću ja još neko vreme na root, pa ako ga ne bude skorije onda ću ovo odraditi ...

Vidim da je memorija isto problem što i ne čudi jer ® G2 PRO ima 3GB rama, a ovaj naš 2GB ...

Nisam bas primetio neki prblem kardinalni sa zvukom, radio mi apsolutno ne treba jos manje knock code..Ali veruj mi ne verujes sto se tice brzine nema ravnog...

tegabe2y.jpg

Cudno, i kod mene libdvm. Ja vidim ogromnu promenu od kad sam na ART-u. Multitasking je svetlosnu godinu ispred dalvika. Poslao sam developeru poruku pa cemo da vidimo sta ve da kaze.

Ja sam isto instalirao što i Chobby i radi kao sat. Ima samo jedan problem za sada, ne mogu da se odaberu postojeće melodije zvona, već mora neka custom da se izabere, verovatno nešto oko dozvola.
I čekam kdz za mađarsku verziju, ne čačkam ništa više, mrzi me da vraćam aplikacije i podešavanja.

Vrh Dno