Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Ljudi ovaj ART je veliko zlo. Sve je jos mnogo brze. Lag sta to bese lag
?!
^ Pao cloudy pro 2?![]()
Jel stvarno toliko bolja kamera na tom rom-u od opcije stock kk + fix ?
Javljajte situaciju, ali objektivno![]()
Jao pa andro sta sam ti reko za ART ovo cudo klizi , leti zuji))) Odlican rom,jesi probao da li regulare radi knock on ? Ja cu sada da testiram video malo
Samo neka ostane ovako
![]()
Ja sam prosto zapanjen koja je razlika Art i dalvik, a sad cu i kameru da vidim, ali mislim da je ista kao na g2pro. Pustio sam malopre na brzinu uhd i nije bilo frame drop-a ako te to interesuje?
Jeste, ali na ART-u ne radi xposed![]()
Ne radi mi rotacija pa ne radi , radio sam sve nanovo preko philza i opet isto force close....
Pa JBM**A sada sam opet na opet na cloudy , jel mogu na to baseband da mu zveknem ili moram da vracam again 4.2.2 i da sta je ovo vec nova verzija 1.1 ??
Rom CloudyPro II build.prop@Andrija
Ajd molim te vidi u build.propu u vezi arta. I stock kk ima art samo ga se treba ukljuciti. Jel mi mozes svoj build.prop uplaodati negdje ili na pm?
P.s. pronadji samo "persist.sys.dalvik.vm.lib=" Jel pise libdvm.so ili libart.so
Hm..da li da riskiram, na poslu sam. Moguce da bude bootloop posto ne ocisti cache..
Hvala
Stavio sam libart.so, bootloop ko kuca![]()
Ja sam flesovao stock 4.4.2 i onda onaj modovani boot.img tako da sad imam i root i recoveryRoknuo sam i jishnu mod za kameru koji super radi i do daljnjeg ne diram nista
![]()
Čačkao si mečku
Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681205
Ovu metodu sam koristio i sve je proslo glatko.
Sad imam recovery a radi i xposed onaj poslednji sto je izbacen.
Čačkao si mečku
Primamljivo deluje ovaj rom prvenstveno zbog root-a i recovery-a ali mi se ne menja stock kk + vraća na 4.2.2 ...
Koliko vidim ima dosta bagova - zvuk, radio, wireless storage, xposed ne radi, knock code ne radi ...
Vidim da je memorija isto problem što i ne čudi jer ® G2 PRO ima 3GB rama, a ovaj naš 2GB ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari