Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ja imam seriju 312 i nemam ništa od navedenih problema - ni krckanje, ni pregrevanje, niti nešto treće... To je samo do sreće, kako ti zapadne...
Ne mogu se odluciti za crni ili bijeli, sutra narucujem telefon. Neki konkretni argumenti za i protiv jednog i drugog?
Bjeli mi mi se cini elegantniji, ali me malo nervira crni rub oko displeja koji bode oci kada je neka svijetla pozadina na telefonu...
Nabavio sam jedan G2, koji je uzet iz telenora pa da pitam jesu li njihovi telefoni kodirani ili su sim free?![]()
Ne znas koga je veca sramota, dal tebe kada odes u postu da uplatis 200din ili onog ko ce otici da ih podigne.
Pa ne bih platio samo 200...***, sta cu kada nemam PayPal. Al' moracu i to da promenim uskoro.
Za double tap skini aplikaciju screen off i namesti u launcheru da je pali double tap-om.
Što se tiče transparentnosti nav bara nova launcher još nema tu opciju - http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46960871&postcount=441
Vidiš od kada je taj post. Nova već par meseci ima transparentan NavBar.
Da vidim datum posta, samo ja ne vidim u podešavanjima da postoji opcija za transparentan NavBar ?
Za dock postoji i to radi ok, ali za NavBar nema.
ps. Koristim Nova Launcher Prime 2.3 što je zadnja verzija ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari