Šta je novo?

LG G2

Ja imam seriju 312 i nemam ništa od navedenih problema - ni krckanje, ni pregrevanje, niti nešto treće... To je samo do sreće, kako ti zapadne...

Ne mogu se odluciti za crni ili bijeli, sutra narucujem telefon. Neki konkretni argumenti za i protiv jednog i drugog?
Bjeli mi mi se cini elegantniji, ali me malo nervira crni rub oko displeja koji bode oci kada je neka svijetla pozadina na telefonu...

Ne znam kakav argument možeš dobiti, osim nečijeg subjektivnog osećaja za lepotu :p
Na belom se verovatno manje primećuju otisci..

Ne mogu se odluciti za crni ili bijeli, sutra narucujem telefon. Neki konkretni argumenti za i protiv jednog i drugog?
Bjeli mi mi se cini elegantniji, ali me malo nervira crni rub oko displeja koji bode oci kada je neka svijetla pozadina na telefonu...

koji uzmeš biće dobar..jedino meni bela plastika malo odudara pošto nakon nekog vremena zna da požuti.Pa bude onako više prljavo bela.Zato sam uzeo crni :)

Pa od kud znam, neka iskustva, nrp. do sad me nerviralo na bijelom iPhone-u zato sto vremenom rub uz displej postane sivkast, zbog toga sam presao na crni, pa da se i ovdje to ne ponovi. Mozda previse cjepidlacim, ali oba su dostupni, a ja sto vise odugovlacim, sve sam vise ko neka baba :D

heheheh ma sve je to stvar ukusa :) ja glasam za crnu...nekako mi izgleda manji u odnosu na beli.

ja imam crni i bas je lep, ja sam generalno navikao na belu, posto mi je S3 bio beli... al me kod G2 nervira taj crni ram (na belom modelu)... ja ga prodajem ako neko naleti da bi eto ipak uzeo beli.., al kad sam video da ce crveni def cekam njega.... nesto najbolje sto sam video. Mada cu za uskoro dobiti Nexus 5 ako mi prodje posiljka sa vaucherom, pa ako mi se ucini bolje ostacu na njemu... videchu! oba fona su super :)

Pojavili se kod nas modeli u zlatnoj i crvenoj boji :d

Nabavio sam jedan G2, koji je uzet iz telenora pa da pitam jesu li njihovi telefoni kodirani ili su sim free? :)

I pretpostavljam da to ne utice na garanciju? :D

Prelistacu, hvala!

E sada da pitam jel ima neko sa PayPal-om ko je voljan da kupi kod, a ja mu odmah ujutru uplacujem pare preko postneta? :)

Neka se javi preko PM ako ima neko, unapred sam zahvalan!

Ne znas koga je veca sramota, dal tebe kada odes u postu da uplatis 200din ili onog ko ce otici da ih podigne.

7gyp.png

Podesio MTS APN i sad net radi kako treba.

Pristupna tačka: gprsinternet

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku TETHERING & NETWORKS i potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u polju APN type treba da stoji default .

Kada sve to popunite - sačuvajte i potom iz liste odaberite mtsinternet i to je to.

ps. Jel ima nekog ko trenutno koristi PARANOIDANDROID 4.0+ G2 [beta4][01/27] (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502789) da prenese utiske ?
I da - instalirao sam Nova Launcher, ali ne vidim gde može da se podesi da navigacijski meni bude transparentan ?
Osim toga ne radi zaključavanje (double tap)
.

Posle par dan korišćenja mogu reći da je telefon odličan cheers

Poslednja izmena:
Za double tap skini aplikaciju screen off i namesti u launcheru da je pali double tap-om.

Ima više screen off aplikacija, koju tačno? Pitam jer bih i ja, na telefonu koji nije g2, hteo da namestim da se otključava na double tap, imam nova launcher...

Za double tap skini aplikaciju screen off i namesti u launcheru da je pali double tap-om.

Dobra ideja, nisam se toga setio, samo što neće da radi :)
Ako si mislio na ovu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nd.android.surfaceaction.offscreen , instalirao, nova launcher - gestures and buttons i pod double tap je nema u aplikacijama jer je widget .

Što se tiče transparentnosti nav bara nova launcher još nema tu opciju - http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46960871&postcount=441

Poslednja izmena:
Vidiš od kada je taj post. Nova već par meseci ima transparentan NavBar.

Da vidim datum posta, samo ja ne vidim u podešavanjima da postoji opcija za transparentan NavBar ?
Za dock postoji i to radi ok, ali za NavBar nema.

ps. Koristim Nova Launcher Prime 2.3 što je zadnja verzija ...

Poslednja izmena:
Pa kad nemaš Kitkat, zato ti ne radi transparent navbar.

Da vidim datum posta, samo ja ne vidim u podešavanjima da postoji opcija za transparentan NavBar ?
Za dock postoji i to radi ok, ali za NavBar nema.

ps. Koristim Nova Launcher Prime 2.3 što je zadnja verzija ...

Kao što reče GiBo, neophodan je Android 4.4 kako bi imao transparentan NavBar. Automatski je transparentan, nisu potrebna nikakva podešavanja.

Nazad
Vrh Dno