- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Ovaj poslednji dorimanx kernel ubija koliko je dobar.
Ovo je odlicno. Kakav si rezultat imao sa stock kernelom?
Ovaj poslednji dorimanx kernel ubija koliko je dobar.
posto je to ako se ne varam funkcija koja se pojavila sa g2, da pitam ovde...bilo je najavljeno da ce svi modeli iz L serije dobiti servisni update s kojim se dobiti i double knock otkljucavanje i zakljucavanje telefona kao i g2...da li su zaista i dobili tu funkciju?
Sta je bolje na tom 2.1?
Koliko treba vremena da se napuni baterija od 0 do 100%?
Juce mi stigao telefon, prije nekih sat vremena ga stavio na punjac i sad vidim tek 31%, prije toga se ugasio. Je li to u redu da mu treba 4h da se napuni ili nesto ne valja?
Sad vidjeh da je na punjacu Output 5.1V 0.7A, malo sam procackao, vidim da nije isti punjac kao sto dodje uz vecinu telefona, nego je kockast sa ulazom za usb sa strane, a na tom standardnom punjacu izlaz je 5V i 1.8A, pretpostavljam da je to uzrok sprijeg punjenja.
Ima li neke druge razlike, osim u brzinu punjenja, i posljedica po bateriju sto je ovakav "spori" punjac? Bas sam citao po netu da se extra brzo napuni baterija na ovom telefonu, kad ono corak...
Punjac je dosao nov zapakovan u kutiji sa telefonom.
Ajd ja da odgovorim samom sebi pa ako nekom zatreba... Next Launcher 3D za mene VRHUNSKI odrađen.Probao sam da ga skinem preko GP-a ali mi nije dao jer smo u Srbijici
Dakle skinuh sa ''nekog'' sajta i oduševio sam se koliko dobro radi na telefonu.
Nema nikakvog laga a što je najbitnije radi double tapšto nije slučaj koliko mi se čini kod Nova Prime-a i Go.
Inače za apk nije potreban root
Pogledajte prilog 134616
Pogledajte prilog 134617
Next ili Next 3D? Meni 3D nije dao..
Ooooo ne... Ne košta ništa :-D
Next 3D košta $16,99 :-$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari