Šta je novo?

LG G2

Sa stock bi bio na 90% baterije za to vreme.
Prosle 2 verzije kernela je obrisao sa xda jer su bile bagovite sto sam i ja primetio praceno ocajnim trajanjem baterije,ali evo ova 2.0 verzija je mnogo bolja.
Rom koristim stock+xposed module koi mi trebaju.

Sta je bolje na tom 2.1?

posto je to ako se ne varam funkcija koja se pojavila sa g2, da pitam ovde...bilo je najavljeno da ce svi modeli iz L serije dobiti servisni update s kojim se dobiti i double knock otkljucavanje i zakljucavanje telefona kao i g2...da li su zaista i dobili tu funkciju?

Ako bude apdejt ja cu ti javiti posto moj brat ima L5 II(uzeo mi je i G2). Al' funkcija za double knock je fenomenalna(ja sam na one flashovao elementalx kernel da bih imao to).

Kad smo kod maskica ... Juce sam bio u radnji na pocetku Kneza, mislim da se 3g zove. Uzeo covek da mi pokazuje Nillkin quick window (2500 kod njih u radnji). Kaze meni on daj da vidis sto dobro stoji, uzeo moj telefon da ubaci i ispadne mu iz ruke na keramicke plocice. Ja pobeleo, ne smem ni da pogledam, a on mucenik poceo da zamuckuje :D Sva sreca nista telefonu ni tackica . Inace na ebayu su oko 500 dinara sa postom, tako da se isplati sacekati 15-20 dana.

Sta je bolje na tom 2.1?

02/02/14
Kernel 2.1:

*Updated from 3.4.0 --> 3.4.78 from main line updates.
Many fixes to CORE,NET,USB,PWR,ARM,SOUND,RAM
*Removed WIFI wakelocks! wifi is less responsive at deepsleep but save x10 power.
*Updated LOKI patch to support new bootloaders.
*Cleaned STweaks descriptions and fixed kernel update check.
*Improved Default ondemand GOV tuning, now no more lags or stuck freq when needed so much...
*Updated Miracast driver from LG KK Source, i hope it's will work now.
*Fixed critical permissions on boot.
*Fixed unknown kernel ver for some ROMS. (i didnt see that with rayglobe 4 rom!)

Mnoge aplikacije koje su lagovale po malo kao što je tapatalk, sada nemaju lag, ili sasvim malo.

Ne bih da zurim pa da menjam jer ovaj radi odlicno.Baci neki ss od baterije kad budes mogao da vidim kakva je situacija na tom polju.

Koliko treba vremena da se napuni baterija od 0 do 100%?

Juce mi stigao telefon, prije nekih sat vremena ga stavio na punjac i sad vidim tek 31%, prije toga se ugasio. Je li to u redu da mu treba 4h da se napuni ili nesto ne valja?

Ajd ja da odgovorim samom sebi pa ako nekom zatreba... Next Launcher 3D za mene VRHUNSKI odrađen.Probao sam da ga skinem preko GP-a ali mi nije dao jer smo u Srbijici :)
Dakle skinuh sa ''nekog'' sajta i oduševio sam se koliko dobro radi na telefonu.
Nema nikakvog laga a što je najbitnije radi double tap :D što nije slučaj koliko mi se čini kod Nova Prime-a i Go.
Inače za apk nije potreban root :)

2014-02-02-17-28-35.jpg

2014-02-02-17-37-16.jpg

Evo meni kako drzi. Viber, whatsapp, 6min poziva i ovako normalno koriscenje. Screenshot_2014-02-02-17-53-18.png

anumuqaj.jpg

qaresydy.jpg

7 naloga se sinhronizuje, 3 email-a, 2 widget-a... Poslednjih 15 sati sam uključio čuvar baterije, na 25%, ostavio sinhronizacije i led obaveštenja.

Da i ja jos jednom podjelim svoje odusevljenje telefonom :)

Punim ge svaka 2-3 dana (cesce 3), SOT je oko 5-6 sati sa do 2 sata razgovora u 3 dana i oko 2 sata dnevno je povezan na BT handsfree u kolima. Network je na auto 2g/3g, premda imam jako dobar 3g signal. Wifi je on. Sinhronizuje 1 mail nalog, viber i whatsapp. Stock LG Android, ver. 10a, stock kernel. Ekran je na auto + 10% uz pomoc LUX-a, day rezim. Uvece ga spusta na oko 30%, po danu je ok 50-70%, zavisno od osvjetljenja.

evo i screenshotova:

Screenshot_2014-02-02-19-51-29.png
Screenshot_2014-02-02-19-51-41.png
Screenshot_2014-02-02-19-55-32.png

Poslednja izmena:
Koliko treba vremena da se napuni baterija od 0 do 100%?

Juce mi stigao telefon, prije nekih sat vremena ga stavio na punjac i sad vidim tek 31%, prije toga se ugasio. Je li to u redu da mu treba 4h da se napuni ili nesto ne valja?

Sad vidjeh da je na punjacu Output 5.1V 0.7A, malo sam procackao, vidim da nije isti punjac kao sto dodje uz vecinu telefona, nego je kockast sa ulazom za usb sa strane, a na tom standardnom punjacu izlaz je 5V i 1.8A, pretpostavljam da je to uzrok sprijeg punjenja.

Ima li neke druge razlike, osim u brzinu punjenja, i posljedica po bateriju sto je ovakav "spori" punjac? Bas sam citao po netu da se extra brzo napuni baterija na ovom telefonu, kad ono corak...
Punjac je dosao nov zapakovan u kutiji sa telefonom.

Sad vidjeh da je na punjacu Output 5.1V 0.7A, malo sam procackao, vidim da nije isti punjac kao sto dodje uz vecinu telefona, nego je kockast sa ulazom za usb sa strane, a na tom standardnom punjacu izlaz je 5V i 1.8A, pretpostavljam da je to uzrok sprijeg punjenja.

Ima li neke druge razlike, osim u brzinu punjenja, i posljedica po bateriju sto je ovakav "spori" punjac? Bas sam citao po netu da se extra brzo napuni baterija na ovom telefonu, kad ono corak...
Punjac je dosao nov zapakovan u kutiji sa telefonom.

Pa nisi dobio originalni punjač...traži da ti daju originalni.Ima da se... Dok napuniś bateriju sa tim.Ovaj original puni jako brzo...tipa sat i po i ćao...

Kod mene je 5.0v i 1,8A...

Poslednja izmena:
Ajd ja da odgovorim samom sebi pa ako nekom zatreba... Next Launcher 3D za mene VRHUNSKI odrađen.Probao sam da ga skinem preko GP-a ali mi nije dao jer smo u Srbijici :)
Dakle skinuh sa ''nekog'' sajta i oduševio sam se koliko dobro radi na telefonu.
Nema nikakvog laga a što je najbitnije radi double tap :D što nije slučaj koliko mi se čini kod Nova Prime-a i Go.
Inače za apk nije potreban root :)

Pogledajte prilog 134616

Pogledajte prilog 134617

Ja probao preko GP i skinuo normalno.

Možda lite verziju?

Next ili Next 3D? Meni 3D nije dao..

Ne znam da li neko koristi ali moram da predlozim unicon aplikaciju.
Skinite verziju 1.6.6 jer ta radi sa xposed i mozete lepo menjati ikone kao ljudi:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1391373956704.jpg
    uploadfromtaptalk1391373956704.jpg
    205 KB · Pregleda: 229
Icon pack je axis i mislim da se placa.

Ooooo ne... Ne košta ništa :-D

Unapred se izvinjavam ako pitam na pogresnom mestu. Odlucio sam se da kupim ovaj telefon, pa me interesuje savet oko garancije.. Vidim da ima po netu sa pola godine garancije za 360 evra, ali vidjam po nekim sajtovima i 2 godine garancije za 385 evra, pa mi treba savet sta uzeti? Kontam da je sto duza garancija, to i bolje, ali se pitam da li je bas neophodna itd..

Po meni, bilo koji telefon iz top klase kod nas se isplati uzimati jedino ako su skinuti sa nekog od nasih operatera i sa 2 god. garancije. Vise razloga je u pitanju- cena u sledecoj prodaji, sigurnost u validnost garancije. Kod ovakvih telefona popravke su pakleno skupe. Te cene sto si video su previsoke i treba sacekati dok ne uleti povoljno. Ocekujem da ce uskoro biti vise telefona na oglasima, a samim tim da ce biti i povoljniji.

370€ sa 2 godine garancije je u radnji trenutna cena, a imaš i jeftinije na KP sa godinu dana ili 6 meseci...

Nazad
Vrh Dno