Šta je novo?

LG G2

Da se ukljucim i ja u porodicu G2jki , za sad je sve stock , prezadovoljan sam. Standardni problem sa fokusom kamere i nocnim slikanjem/snimanjem , al na to sam i racunao.
Sto se tice firmwarea isto mi ne nudi update ni preko pc suita niti suport toola.80120b

Konačno su shvatili kako treba da igraju igru.Samo im je trebalo 2 godine i fijasko sa O2X,O3D,4X i delimično sa LG G.
Nadam se da će od sad Lg stalno ovako izbacivati update.
Ovo znači da će G2 dobite Kit kat pre Galaxy S4.

u koreji.. ovaj internacionalni cenim sredinom ili krajem marta.

I taj inter ce ici po regionima,dok stigne u nasu prciju bice oktobar.

Jel fura neko beli slim armor na crnom g2?:)
Ja porucio beli,kontam da ce dobro izgledati,a ako neko fura tu kombinaciju neka baci koju sliku.

Pa bar malo sređen lag. Update je unapređena verzija

Meni npr smeta lag, ništa to nisu sredili. Ponaša se kao i s3, ne teče sve glatko kako treba da ide. Ja se nadam da će g2 dobiti ispravljena kameru kod fotona u mraku. Video su čini mi se sredili.

??? Za S4 vec ima Kitkat.

Ima Leaked 4.4.2 KK.Oficijalni update jos nije izasao. Tako da ćemo videti ko će dobiti prvi zvaničnu verziju.
Tako je i S4 google edition imao Leaked 4.3 JB pre Nexsusa 4.
Uostalom nije ni bitno ko će da pobedi za par dana,bitno je da se LG jako uozbiljio i da sad uopšte nezaostaje za Samsungom po pitanju updejta.

meni je najbitnija kamera i da vidim da li ce zaista trositi manje resursa i biti fluidniji

Takodje da isprave kameru,mada kolko citam na xda,neki kazu da hoce,neki pak da nece dirati te ispravke

Ima Leaked 4.4.2 KK.Oficijalni update jos nije izasao. Tako da ćemo videti ko će dobiti prvi zvaničnu verziju.
Tako je i S4 google edition imao Leaked 4.3 JB pre Nexsusa 4.
Uostalom nije ni bitno ko će da pobedi za par dana,bitno je da se LG jako uozbiljio i da sad uopšte nezaostaje za Samsungom po pitanju updejta.

Necu sad da trolujem ali Samsung je najavio Kit Kat do kraja marta za njihov predproslogodisnji flagship odnosno S3 ( i Note2 )...

Meni npr smeta lag, ništa to nisu sredili. Ponaša se kao i s3, ne teče sve glatko kako treba da ide.

Plus 1.. Moj covek.. Samo sto mene ne interesuje kamera pa sam brzo pobegao na nexus.

Necu sad da trolujem ali Samsung je najavio Kit Kat do kraja marta za njihov predproslogodisnji flagship odnosno S3 ( i Note2 )...

Zvanicno nije najavio ni da ce dobiti update, a jos manje kog ce datuma biti. Za sada su te vesti samo nagadjanja (mada me ne bi cudilo da su istinita)

Plus 1.. Moj covek.. Samo sto mene ne interesuje kamera pa sam brzo pobegao na nexus.

Kako ti se cini n5? Ja probao jedan pre ovog drugog g2, cini mi se da fluidnije malo radi zbog androida ali ovako generalno su tu. Moj prvi g2 je pravio one fokuse sa kamerom non stop, ovaj sad super radi samo da srede slikanje nocu da to brze radi.

Kako ti se cini n5? Ja probao jedan pre ovog drugog g2, cini mi se da fluidnije malo radi zbog androida ali ovako generalno su tu. Moj prvi g2 je pravio one fokuse sa kamerom non stop, ovaj sad super radi samo da srede slikanje nocu da to brze radi.

A nemoj to mene da pitas,imaju ljudi da me napadnu kako sam fanboj nexus uredjaja :) ali iskreno ako me vec pitas ( imaj na umu da sam samo 3 dana koristio g2 ) da mi sada ponudis 2 komada g2 ne bi ti dao moj n5. To ti je odgovor na pitanje koliko je fluidniji :)

Poslednja izmena:
Ma kad izadje 4.4 za G2 ima ti meni da nudis 2 n5 :D Hahahah, generalno karakteristike iste skoro, nadam se da ce uraditi dobar posao sa update-om pa da nam svima bude lepo :)

Sacekao sam par dana sa novim update-om i dalje ne primecujem nikakvu razliku... kamera se ponasa isto, snimak u low light uslovima isto, resursi su isto zauzeti... grafickih promena nema... Takodje nema promena ni oko baterije...
Mozda neki sistemski update koji nije toliko bitan za korisnika..

Meni npr smeta lag, ništa to nisu sredili. Ponaša se kao i s3, ne teče sve glatko kako treba da ide. Ja se nadam da će g2 dobiti ispravljena kameru kod fotona u mraku. Video su čini mi se sredili.
Lag nece ni da srede. TW je toliki bloat da bi i na i3 seckao. :D
meni je najbitnija kamera i da vidim da li ce zaista trositi manje resursa i biti fluidniji
Ako ti je kamera najbitnija onda si trebao da odaberes neki drugi telefon.
Inace, ne verujem da ce ispravljati kameru uopste.

Gomila dušebrižnika koji imaju druge telefone u ovoj temi :D
KiKat će doći na G2 pre ili kasnije - kao što neko reče bolje i kasnije, ali da sve radi savršeno ;)

Glupo je više porediti N5 i G2 - jednostavno N5 je telefon za developere (koji prvi treba da imaju zadnju verziju Androida) kao i ljubitelje klot Androida.

Meni je dovoljan razlog za kupovinu G2-e bila bolja baterija, obe kamere, pa ajde i FM radio koji slušam ponekad ...
To je nešto što se ne može popraviti ili apdejtovati kao Kitkat .

Poslednja izmena:
Owerkloker,moraju ispraviti taj bag oko kamere,90 posto korisnika na xda i drustvenim mrezama upravo ima taj problem

Pa zar to ne rade svi?
Namerno ostave neku falinku koja nervira korisnike,da bi na kraju kupili nov model.
Da sve radi kako treba ko bi kupovao nove modele?

Sacekao sam par dana sa novim update-om i dalje ne primecujem nikakvu razliku... kamera se ponasa isto, snimak u low light uslovima isto, resursi su isto zauzeti... grafickih promena nema... Takodje nema promena ni oko baterije...
Mozda neki sistemski update koji nije toliko bitan za korisnika..

Ja sam primetio razliku. Telefon se više greje kada igram manje igre kao što je smashoffice. Bar je tako kod mene.

Vrh Dno