Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Probaj preko lg mobile support tool, ni meni nije nudio update pc suite.
Probao i sa ovim i kaže da imam poslednju verziju, a to je 80210b.
Probaj preko lg mobile support tool, ni meni nije nudio update pc suite.
Ovo znači da će G2 dobite Kit kat pre Galaxy S4.
??? Za S4 vec ima Kitkat.
Ima Leaked 4.4.2 KK.Oficijalni update jos nije izasao. Tako da ćemo videti ko će dobiti prvi zvaničnu verziju.
Tako je i S4 google edition imao Leaked 4.3 JB pre Nexsusa 4.
Uostalom nije ni bitno ko će da pobedi za par dana,bitno je da se LG jako uozbiljio i da sad uopšte nezaostaje za Samsungom po pitanju updejta.
Pa bar malo sređen lag. Update je unapređena verzija
Meni npr smeta lag, ništa to nisu sredili. Ponaša se kao i s3, ne teče sve glatko kako treba da ide.
Necu sad da trolujem ali Samsung je najavio Kit Kat do kraja marta za njihov predproslogodisnji flagship odnosno S3 ( i Note2 )...
Plus 1.. Moj covek.. Samo sto mene ne interesuje kamera pa sam brzo pobegao na nexus.
Kako ti se cini n5? Ja probao jedan pre ovog drugog g2, cini mi se da fluidnije malo radi zbog androida ali ovako generalno su tu. Moj prvi g2 je pravio one fokuse sa kamerom non stop, ovaj sad super radi samo da srede slikanje nocu da to brze radi.
Lag nece ni da srede. TW je toliki bloat da bi i na i3 seckao.Pa bar malo sređen lag. Update je unapređena verzija
Meni npr smeta lag, ništa to nisu sredili. Ponaša se kao i s3, ne teče sve glatko kako treba da ide. Ja se nadam da će g2 dobiti ispravljena kameru kod fotona u mraku. Video su čini mi se sredili.
Ako ti je kamera najbitnija onda si trebao da odaberes neki drugi telefon.meni je najbitnija kamera i da vidim da li ce zaista trositi manje resursa i biti fluidniji
Owerkloker,moraju ispraviti taj bag oko kamere,90 posto korisnika na xda i drustvenim mrezama upravo ima taj problem
Sacekao sam par dana sa novim update-om i dalje ne primecujem nikakvu razliku... kamera se ponasa isto, snimak u low light uslovima isto, resursi su isto zauzeti... grafickih promena nema... Takodje nema promena ni oko baterije...
Mozda neki sistemski update koji nije toliko bitan za korisnika..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari