g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Plz da li neko zna da li na g2 ima opcija za sortiranje phonebooka po sistemu prezime-ime ?
Pa zar to ne rade svi?
Namerno ostave neku falinku koja nervira korisnike,da bi na kraju kupili nov model.
Da sve radi kako treba ko bi kupovao nove modele?
Jeste, video nema onaj glupi fokus, radi bolje nego starija verzija
Eto,po tvojoj logici to je savrsen telefon,LG G2 oznake 401,i zasto bi ljudi dalje kupovali ostale telefone?? Zato sto ima ljudi koji zele 2k rezoluciju,UHD snimanje,i jos novina koje budu nosili noviji modeli
Ti izgleda ne citas,ili citas kako ti odgovara.
Rekao sam kad bi na nekom telefonu sve radilo perfektno,sta bi te nateralo da kupis nov model?
2k,4k je sada pitanje prestiza,sto je potpuno besmisleno na ovako malim ekranima.
Ja cak ne vidim razliku izmedju 720 i 1080,a i na 480 nisam video piksele osim ako se nisam trudio da ih vidim,pa me od istih zaboli glava.
Kad budu ubacili revolucinarne baterija onda cu smatrati da je mobilna telefonija napredovala,ovo budzenje specifikacija samo zamlacuje mahom neuke ljude koji padaju na zestoke reklame.
Ono kupim smrznuto povrce u radnji,sponzor Samsung.
Drugarica bas juce uzela S4,kaze njah nikad ne bi uzela LG.
Ja probam da joj objasnim razlike,S600,S800,baterija.
Ma kakvi.Samsung je Samsung,ostalo nije vredno pomena.
E na takvima kompanije zaradjuju.
Kad budu ubacili revolucinarne baterija onda cu smatrati da je mobilna telefonija napredovala,ovo budzenje specifikacija samo zamlacuje mahom neuke ljude koji padaju na zestoke reklame.
.
Ne znam kako si dosao do tog zakljucka, upravo zamlacuje one koji zaludno prate specifikacije i razumeju se, oni menjaju telefone na 6 meseci.. Ta tvoja drugarica ga nece promeniti dok ne bude upao u blato.
Plz da li neko zna da li na g2 ima opcija za sortiranje phonebooka po sistemu prezime-ime ?
i kad vidi Samsung kaze jezim se od ovog Samsunga,odvratan je.
I u low light uslovima ne snima 15 fps?
I u low light uslovima ne snima 15 fps?
Low light, 26.5 fps .
Low light, 26.5 fps .
Low light, 26.5 fps .
Daj majke ti okaci sample video u low light-u na youtube, da vidimo to cudo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari