djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Op, nisam video da se radi o kameri
Čitam root , recovery pa sam prevideo![]()
Svakako ce morati prvo root i recovery pa tek onda mod za kameru
Op, nisam video da se radi o kameri
Čitam root , recovery pa sam prevideo![]()
Da li moze na ovaj nacin da se isforsira stock update ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476
Jos nisam rutovao telefon pa reko da probam da li moze na ovu foru da se pogura , posto sam jos uvek na d80210b-466-92 ( da li je jos neko na ovoj verziji , mob mi je sim free , kupljen preko oglasa al nemam pojma odakle potiche)
Hvala za savet ,jedino sto nisam skontao iz onog posta da je ootreban custom recivery za taj proces vec samo rom i lg toolovi
Hvala za savet ,jedino sto nisam skontao iz onog posta da je ootreban custom recivery za taj proces vec samo rom i lg toolovi
Djordjesl,podrzavam tvoju inicijativu,samo na kraju napisi da sa twrp ne sme da se ide na OTA update,jer telefon ide u brick,vec mora da se flesuje na stock firmaware,pa tek onda OTA
činjenica da su ga smorili razni uskoci kojih je na temi gotovo više nego vlasnika G2...
Ne prodaje ga sigurno zbog toga sto mu smetaju komentari.vidim djilko napusta ovu temu ,u prevodu prodaje g2..sta li je razlog prodaje da mi je znati..
![]()
To bi mu bio jedini pametan potez, jos bi ustedeo finu kintu![]()
Aj ponovo da pitam.
Jel ima neko slim armor futrolu da baci koju sliku da vidim kako izgleda na telefonu?
Po mogucstvu bela futrola![]()
Gledao danas Quick Window Case u Mobile 3G na početku Kneza i hajde što je skupa ali nikako ne može da se zatvori do kraja i da ostane tako zatvorena već stoji onako poluodškrinuta... Jel to normalno za sve takve futrole ili je ovo slučajnost da ne može da se zatvori do kraja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari