Šta je novo?

LG G2

Da li moze na ovaj nacin da se isforsira stock update ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

Jos nisam rutovao telefon pa reko da probam da li moze na ovu foru da se pogura , posto sam jos uvek na d80210b-466-92 ( da li je jos neko na ovoj verziji , mob mi je sim free , kupljen preko oglasa al nemam pojma odakle potiche)

Po meni ti je glupo da sve to radis zbog update-a koji ne donosi skoro pa nista . Najbolje sacekaj neki veci update, kroz custom recovery nece proci i moze samo problem napraviti :)

Hvala za savet ,jedino sto nisam skontao iz onog posta da je ootreban custom recivery za taj proces vec samo rom i lg toolovi

Hvala za savet ,jedino sto nisam skontao iz onog posta da je ootreban custom recivery za taj proces vec samo rom i lg toolovi

Da vratis na stock treba samo to, ne treba custom rec. Kad vratis na stock vraca se stock recoveryi update moze da prodje. Kod customa ne radi tj ne moze da se instalira update.

:D a sad me kopka da ja to lepo rutujem ,stavim custom kernel i rom i aj vozdra ....
Ps .inace samo zato hocu da apdejtujem na noviji stock jer mi kamera laguje i u dnevnoj sobi sa popaljenim svetlima i to vec kad upalim kameru i gledam stabse desava na displeyu

Djordjesl,podrzavam tvoju inicijativu,samo na kraju napisi da sa twrp ne sme da se ide na OTA update,jer telefon ide u brick,vec mora da se flesuje na stock firmaware,pa tek onda OTA

Stavio sam dorinmax-a, nešto nije u redu, samo 22000 na maximum performance. 3D grafika je mnogo ispod stock kernela. Očigledno sam ja nešto čačnuo kako ne treba, pošto svi imaju bolje rezultate.

Djordjesl,podrzavam tvoju inicijativu,samo na kraju napisi da sa twrp ne sme da se ide na OTA update,jer telefon ide u brick,vec mora da se flesuje na stock firmaware,pa tek onda OTA

Upada u bootloop, lako se resi postoji kod koji se iskuca. To ja kod prvog nisam znao :D

NennadS, jesi li samo flesovao preko starog kernela ? Kako ti se cini u radu, probaj da restartujes telefon.

Da, preko starog se flešne, valjda se samo overwrite-uju fajlovi preko starih, ne treba wipe. Ne vidim neku razliku u radu. Probao sam i clear cache/dalvik, isto je. Vraćam stock, ne umem ja ovo da podesim.

Brzo pitanje.. nesto mi se desilo s mrezom (VIP) nisam nista cackao , telefon je na stocku sve... imam pun signal 2g 3g rade , al pozivi ne ni odlazni ni dolazni .. :(

EDIT : Proradilo usput.. nesto do njih .... sorry

Poslednja izmena:
vidim djilko napusta ovu temu ,u prevodu prodaje g2.. :D sta li je razlog prodaje da mi je znati.. :)

Koliko sam ja uspeo da zaključim razlog njegovog odlaska sa teme je činjenica da su ga smorili razni uskoci kojih je na temi gotovo više nego vlasnika G2...

Razumem odlazak sa teme ali cekam odgovor za prodaju moba :) toliko ga je hvalio i branio a sada ga prodaje, razlog mora biti dobar :)

Imam dojavu da prelazi na WP8, i to ni manje ni vise nego na Lumiu 520 koja je za 100e brza kao 4x skuplji android :d

To bi mu bio jedini pametan potez, jos bi ustedeo finu kintu :D

Evo svima, usb otg mozete kupiti na ebayu, ne znam sto ali link ne mogu poslati nikome preko poruke. Nakon imena sajta dodajte /itm/131063463561?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 . Nece da posalje link ovako

To bi mu bio jedini pametan potez, jos bi ustedeo finu kintu :D

Čitam par strana u nadi da će biti nešto pametno kad ono opet ti sa svojim komentarima I OVDE!
Pa daj iskuliraj i okani se više Androida,i koji moj sad ovde troluješ kad si u drugoj temi isprozivao trolove....?Ako imaš nešto pametno da kažeš PUCAJ! Ako ne nemoj da trošiš naše vreme.Nemaš G2,nemaš ni Android platformu pa lupetaš samo tako!
Taj Điki kakav takav,dao je više doprinosa ovoj temi nego što ćeš ti ikad!Mogao bi da se ugledaš na njega i još neke ovde.

Nauci razliku izmedju zaebancije i ociglednog trolovanja, koje se profesionalno i skoro pa organizovano odradjuje po WP temama.. Koja reakcija lol.

Ti mene ne treba ništa da učiš pošto ni sam izgleda nisi dovoljno naučio...a oko organizovanog trolovanja ne bih znao toliko pošto ne posećujem mnogo teme oko WP-a.Činjenica je da postoje tu si u pravu ali ovo nije tema za to...prosto tema je telefon LG G2 i pokušaj da se nje držiš umesto što pljuješ druge.

Aj ponovo da pitam.
Jel ima neko slim armor futrolu da baci koju sliku da vidim kako izgleda na telefonu?
Po mogucstvu bela futrola:)

Kačio sam ja crnu. Oko 6og januara.

Ja sam nabavio i kačio fotke 21. januara, samo na beli telefon. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=3592712&viewfull=1#post3592712
Evo ujedno i utiska nakon 15-ak dana korišćenja. Case je odličan, čvrst (ispao jednom na pločice u kupatilu sa 80-ak cm i sve ok). Negativnost je što je case gladak, i lako isklizne iz džepa od jakne, košulje trenerke i sl, kod naginjanja ako cipzar nije zatoren, više bih voleo da je i ta glatka bela plastika gumirana. I još jedna negativnost, mislim da sa tim case-om dobije duplo na težini, meni ne smeta, ali inercija pri padu je mnogo veća od samog telefona, nadam se da je to neko računao kad je pravio.

Poslednja izmena:
Hvala za link.
Vidim da ti je stigla za mesec dana.
Ja sam porucio sa e baya,pise da stize izmedju 18-og i 28-og februara,valjda nece duze :)
Nego,nikako ne mogu da skontam zasto fali parce silikona na cosku? :)
Koja im je to fora,neki feature ili dizajnerski fazon? :)

Gledao danas Quick Window Case u Mobile 3G na početku Kneza i hajde što je skupa ali nikako ne može da se zatvori do kraja i da ostane tako zatvorena već stoji onako poluodškrinuta... Jel to normalno za sve takve futrole ili je ovo slučajnost da ne može da se zatvori do kraja?

Gledao danas Quick Window Case u Mobile 3G na početku Kneza i hajde što je skupa ali nikako ne može da se zatvori do kraja i da ostane tako zatvorena već stoji onako poluodškrinuta... Jel to normalno za sve takve futrole ili je ovo slučajnost da ne može da se zatvori do kraja?

Onaj ***** kod njih u radnji mi ispustio telefon dole na one plocice, pobeleo sam.Prodaju kineze za 2000 . Ima nillkin futrola, ima magnetic kosta oko 500 dinara na ebayu. Ja sam porucio nju i hard cover sa folijom za nekih 900 dinara. Kvalitetna je

Nazad
Vrh Dno