Šta je novo?

LG G2

Launcher treba da uprosti i olakša pregled vidžeta i ikona. Po meni je ovo loše odrađeno...

Launcher je smišljen da olakša rad na sporijim uređajima koliko sam ja upućen pored mogućnosti tvikovanja.Konkretno ja Launcher nisam ni koristio na G2 ali ovaj mi se dopao zbog samog izgleda,mogućnosti i toga što sve savršeno radi kad se podesi...
Ima nas koji ne flešujemo,rootujemo,ROM-iramo :D itd...Prosto dođe kao mala zabava sa tvikovanjem...

U svakom slučaju meni se sviđa...za sad ;)

Svi ste verovatno procitali vest o naprednim mogucnostima softvera kamere na ovom novom LG G Pro 2.

Sta mislite jel mozemo ocekivati na kit kat-u na G2, opcije kao sto je 4k snimanje, slow motion snimanje recimo 720p na 120fps, kao i hdr video, i panoramu od 50-60Mpix ? Odnosno sve ono sa cim je trebao u startu izaci s obzirom na hardver

150 ojra displej i zamena u svapskoj..

Pa dobro to se podrazumeva,ipak je standard visi kod nas :)

Time bih popravili los ugled koji ih prati sto se tice brige o korisnicima

Screenshot_2014-02-04-18-12-15.png

Meni se malopre pojavio update... ali zbog preopterecenja servera ne moze jos da ga preuzme...

Kod LG "v10x" znači da je i dalje ista verzija androida kao i do sada (prva koja je izašla d njim), a vidi se i po veličini 20.52 MB da se radi o sitnoj (možda bitnoj) nadogradnji.
Kada dođe nova verzija androida biće v20x ..

Mozda su se konacno setili da isprave bag sa kamera aplikacijom :d

Sve mi lici da je to

I dalje ne mogu da preuzmem... kaze prezauzet server...
Telefon nije od operatera, kupljen je u prodavnici..

I jutros se jedan lik sa xda zalio kako isto ne moze da preuzme update
Cekamo da vidimo sta je izmenjeno

Da li je neko instalirao CyanogenMod na LG G2?
Ako jeste, kakvi su rezultati?

Ja sam kupio 401 verziju sa poslednjim fabricki uradjenim software-om. Nema "disanja" kod kamere, video je sasvim ok.

Probam svaki dan preko LG PC Suite još otkad sam ga kupio prošle godine ali koliko sam mogao da uočim još uvek za mene definitivno nema ništa novije od 80210b.

Odradio update, nikakve promene za sad ne vidim... osim sto mi znak za sinhronizaciju stoji gore vec vise od 2 sata...

Screenshot_2014-02-05-07-53-23.png Screenshot_2014-02-05-08-38-59.jpg

To je bug, obrati pažnju na potrošnju baterije.

LG's official Israeli importer company named RONLIGHT has begun testing 4.4 kitkat update version
and chose beta testers for it yesterday.

Pa sa tolikom upletenošću u celu G2 materiju, trebao bi da bude official beta tester :)

Nazad
Vrh Dno