Šta je novo?

LG G2

Poslednja izmena:
On je bitan zbog mnogo toga. Ali nekome samo zbog transparentnog NavBar. :)

Poslednja izmena:
Kao što rekoh - navbar je transparentan sa stock launcher-om ;)

To si postovao dok sam pisao svoj post. Proizvođači imaju nešto svoje što implementiraju u svoje ROM-ove. LG je video od 4.4, a implementirao tu opciju u svom launcheru na 4.2, ništa čudno. Samo što nemaš transparentan NavBar u custom launcherima.

To si postovao dok sam pisao svoj post. Proizvođači imaju nešto svoje što implementiraju u svoje ROM-ove. LG je video od 4.4, a implementirao tu opciju u svom launcheru na 4.2, ništa čudno. Samo što nemaš transparentan NavBar u custom launcherima.

Znam to, samo sam mislio da su uspeli nešto da odrade kada već navbar transparentnost dolazi sa stock launcherom.
Pročitao sam na xda da će verovatno to omogućiti, ali za sada je ovako ...

Dok to ne srede ili dok ja ne flešnem 4.4.2 instalirao sam aplikaciju GMD Auto Hide Soft Keys Pro (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys) koja odlično radi i ima sva moguća podešavanja od transparentnosti, preko veličine, boje ...

Screenshot_2014-02-01-09-58-02.jpg

Poslednja izmena:
Znam to, samo sam mislio da su uspeli nešto da odrade kada već navbar transparentnost dolazi sa stock launcherom.
Pročitao sam na xda da će verovatno to omogućiti, ali za sada je ovako ...

Dok to ne srede ili dok ja ne flešnem 4.4.2 instalirao sam aplikaciju GMD Auto Hide Soft Keys Pro (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys) koja odlično radi i ima sva moguća podešavanja od transparentnosti, preko veličine, boje ...

Po meni je fullscreen bolje rešenje. Imaš na ekranu dva dugmeta, nije potreban klik za prikaz dugmića. Ima i više opcija.

Pojavio se 4.4 update za D802 na Tajvanu. Izvor: xda post na nemuštom Engleskom.

^ Videh i ja,ali se lik ne javlja da potvrdi slikom apdejta

Edit: Oplakah :D:d

2014-02-01_141843.jpg

Poslednja izmena:

Na samsungu TW romu je fabricki transparentan status bar na 4.3 I kada se instalira nova odma je transparent

Na samsungu TW romu je fabricki transparentan status bar na 4.3 I kada se instalira nova odma je transparent

Verovatno je Samsung to implementirao na nižem nivou, pa dozvoljava i drugim launcherima da koriste te mogućnosti.

Taj prozirni status bar se pojavio na xda još pre skoro 3 godine, a proizvođači su tek nedavno počeli da ga ubacuju u svoje romove... Verovatno će se nešto slično desiti sa onim Tinted status bar (Xposed mod koji menja boju status bara u zavisnosti od aplikacije, slično kao na iOS), ubaciće to proizvođači i google negde 2017-te

Taj prozirni status bar se pojavio na xda još pre skoro 3 godine, a proizvođači su tek nedavno počeli da ga ubacuju u svoje romove... Verovatno će se nešto slično desiti sa onim Tinted status bar (Xposed mod koji menja boju status bara u zavisnosti od aplikacije, slično kao na iOS), ubaciće to proizvođači i google negde 2017-te

Već menja boje u zavisnosti od aplikacije na stock roku, tako da ne moraš da čekaš 2017-u.

Već menja boje u zavisnosti od aplikacije na stock roku, tako da ne moraš da čekaš 2017-u.

Koji to stock rom radi ovo:
Capture21.png

4279a_tint-status-bar-blend-with-different-app-colors-your-samsung-galaxy-note-2.1280x600.jpg

Pravo da ti kažem ne znam, niti me je zanimalo da istražujem. ;-) Na G2 stock romu navbar je transparentan, ali kada se nalazite u podešavanjima i u još par aplikacija on se prilagodi dizajnu aplikacije.
U principu nije to toliko ni bitno, samo me je nervirao beli navbar kada sam instalirao nova launcher.
Sada je to sređeno, pa fantastičan displej dolazi do izražaja cheers
Dosta aplikacija sam do sada instalirao i sve rade glatko i gotovo trenutno. Baterija, pored displeja je sigurno najveći + za G2.
Mane još nisam našao osim što je možda malo nezgodno da se uradi screenshot (volume down + power) zbog položaja dugmića na zadnjoj strani.
Ali i to se ne radi često, a i ima brdo alternativa za tu namenu pa je i to zanemarljiva primedba.
Sve u svemu nisam se ni malo pokajao što sam odabrao G2, a ne N5!

Ja screen shot radim prostim klikom na home pa onda prevučem prstom na onu desnu ikonicu i automatski snimim u galeriju quick memo

Kupio G2 Exposed. Morao sam da častim devove za ovo savršenstvo.

uploadfromtaptalk1391336779259.jpguploadfromtaptalk1391336793974.jpguploadfromtaptalk1391336818361.jpg

posto je to ako se ne varam funkcija koja se pojavila sa g2, da pitam ovde...bilo je najavljeno da ce svi modeli iz L serije dobiti servisni update s kojim se dobiti i double knock otkljucavanje i zakljucavanje telefona kao i g2...da li su zaista i dobili tu funkciju?

Ovaj poslednji dorimanx kernel ubija koliko je dobar.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1391348127136.jpg
    uploadfromtaptalk1391348127136.jpg
    123.2 KB · Pregleda: 200
posto je to ako se ne varam funkcija koja se pojavila sa g2, da pitam ovde...bilo je najavljeno da ce svi modeli iz L serije dobiti servisni update s kojim se dobiti i double knock otkljucavanje i zakljucavanje telefona kao i g2...da li su zaista i dobili tu funkciju?

Pa valjda kad dobiju 4.4 ako ga uopste i dobiju.. Pricam o L II modelima

Pravo da ti kažem ne znam, niti me je zanimalo da istražujem. ;-) Na G2 stock romu navbar je transparentan, ali kada se nalazite u podešavanjima i u još par aplikacija on se prilagodi dizajnu aplikacije.
U principu nije to toliko ni bitno, samo me je nervirao beli navbar kada sam instalirao nova launcher.
Sada je to sređeno, pa fantastičan displej dolazi do izražaja cheers

Da, ali ovo radi za svaku aplikaciju... Tj. ne bukvalno za svaku, posto je jos uvek u beti, vec za neke prepoznaje odmah, a za neke moras rucno da podesis boju. Slicnu odliku ima i parandroid rom, ali kod njega moras rucno da podesis za svaku aplikaciju, ne prepoznaje automatski kao ovaj modul.

Odlicna stvar, aplikacije mnogo lepse izgledaju sa njim

Zavisi gde živiš...

Ko po vama ima najbolji 3g signal od nasih operatera?

To ti je pitanje na koje moraš sam dati odgovor. :D
Sve zavisi od slučaja do slučaja, lokacije ... mnogo faktora. Mada sam siguran da MTS ima najveću pokrivenost signalom.

ps.
Jel ima neko ovde da je kupio ovu Spigen masku ?
Zanima me koliko treba vrmenski da stigne i kolika je računica na kraju sa poštarinom ?

l8ss.png

http://www.amazon.com/SPIGEN-Protec...nternational/dp/B00ELMXYAG/ref=sr_1_1?ie=UTF8

Poslednja izmena:
Ko po vama ima najbolji 3g signal od nasih operatera?

To zavisi, koja je mreza najbolja u tvom gradu, regiji. Ali sam ubedjen da prvo mesto dele telenor i mts a vip ipak zaostaje sto se tice pokrivenosti (mislim na teritoriju cele drzave, za 14 godina sam promenio sve 3 mreze i presao celu Srbiju i moj utisak je takav), sto je i logicno jer su ''najmladji'' operater.

Vrh Dno