Šta je novo?

LG G2

Zamolio bi samo ucesnike u topicu na PM ili na report kad se pojavi sledeci ucesnik koga ne zanima telefon , vec bi samo da se svadja i hvali druge modele.

Čini mi se da sam pročitao da postoje neki problemi sa 32gb verzijom telefona... Koji su, ako ih uopšte i ima?

fuuuuu... ladno mi je bio selektovan fabricki mts mondo koji ima upisan proxy a ispod stoji kao rezerva :)D) drugi, ispravni apn koji sam rucno ukucavao
i da.... posle 2 pokretanja speedtest-a i izmerenih ~25Mbps, stize mi poruka potrosili ste 50% Mb iz pretplate... :/

P.S. Hvala Owerkloker ;)

Ako moze neko na pp za mts podesavanja ili je dovoljno da se samo obrise proxy ..hvala unapred

Jos jednom bih zamolio nekog sa telenora da mi posalje screenshot informacije o softveru

svidja mi se ona Incipio slim...

Jel moze da se kod nas naruci taj prvi cruzerlite,to jest jel salje amazon ovde?

ovaj se ne salje. jedino da ga juris na ebay ili njihovom sajtu.
i koliko vidim, imaju samo za USA modele LG G2.

Sem verizon,ostali modeli su fizicki isti ili gresim?

Ima onaj nilkin fresh ili tako nesto,vidjao sam na kp.

Ma nema ništa, gledao sam, kaže oglas je obrisan - a inače baš taj sam tražio...
Doduše, našao sam na jednom mestu ima ali samo u egzotičnoj žutoj boji...

Jedno pitanje,koristim windows xp,i kad hocu da pustim video snimljen sa ovog telefona u 60fps,dodje do seckanja i mrljanja slike. Kod drugara na windows 7 najnormalnije se pusta

Molim pomoc :mad:

Pa što koristiš xp pobogu? :)

2014-01-30-16-44-49.png

Vrede li nešto ove Hami aplikacije ? :D
Isto tako u kutiji sam dobio 4 koda za par aplikacija različitog tipa - koliko vidim tu je neka navigacija, knjige, igrica i CamCard aplikacija.
Da li se neko zezao sa ovim ?

Jel se zna otprilike koje su to serije gde se javljaju ti problemi, da znam da ih izbegnem. Kako znam da li je novije serije? Serijski, biće, ali od kog broja su novije verzije? Hvala svima na odgovorima, do sada.

nema tu pravila.. ja sam imao najnoviju 401 znaci januar 2014 pa je plastika krckala gore od bilo kog kineza od 100e. kako ti uleti uleti.

edit:sto se tice grejanja ja nisam primetio da se preterano greje,mada meni lose greju u stanu pa je mozda zbog toga :D

Nazad
Vrh Dno