Šta je novo?

LG G2

Ma nije problem da se moduje, *****ava itd. Na androidu sam od prvog galaksija (bez s) dakle od verzije 1.5 .. Naflesovao sam se i na njemu a da ne pricam o HD2(NAJBOLJI TELEFON ), s2 i s3 ... Ali biti toliko neozbiljan i dopustiti da s3 ima bolje snimanje nocu od g2 je strasno. I to jos softverski problem i nece da ga isprave mesecima. Drugo, jednostavno sam se smorio svaki dan da nesto budzim i menjam, a da sam to zeleo uzeo bih nexus . Podrzavam clanove da napisu TUT i dodajte neke gluposti koje se ovde postavljaju svaki dan, da sim moze da se isece u mikro sim, foliju stavite koju hocete, kejs stavite od titanijuma itd ... Kada to odradite, obavezno obavestite admine da dodaju to u opis teme .. Unapred hvala i pozdrav :) ..

Koji je to galaxy bez s a da je imao 1.5 verziju androida?

Meni je prvi bio htc magic isto sa 1.5 verzijom,nisam znao da je i ovaj samsung izlazio s tom verzijom.

Pao i prvi root :)

Konačno sam imao vremena da rutujem tel.

Prvi korak uklanjanje soft dugmića.

Kako vam sada izgleda?

5erezu5e.jpg

Poslednja izmena:
Je l' ima neko rešenje za transparent navbar? Ovi G2 xposed moduli ne mogu da se kupe, a u gravity box-u ne radi to podešavanje. Ne radi ni iz nova launchera.

Prekini da trolujes temu ako nemas nista pametno da kazes.
Nikoga ne zanima sta ti mislis.

Ovo me podseca na konstantno komentarisanje android korisnika u temam za IOS i obratno.. Tipicno za klinacku fejs populaciju.. Koga ovde boli uvo za neciji Samsung, Soni, Nokiu... Vecina korisnika G2 (starije generacije, ne klinaca kojima telefon uzimaju roditelji na paket) ima novca da kupi flagship model bilo kog brenda.. Znaci, mogli smo da kupimo i SG4 i HTC One... ali nismo... Kupili smo G2.
I ne vidim svrhu da neko dodje ovde i pokusava da me fascinira drugim modelom.. Ja licno, S4 ne bih kupio nikada, bilo mi jasno cim sam ga uzeo u ruku. Samim tim me ne fascinira neciji S4, One ili sta znam koji model, niti mu zavidim, niti me u bilo kom slislu zanima njegov telefon..
Zato Samsungovci, Sonijevci, HTCovci, izvolite lepo na teme vasih modela a G2 temu ostavite nama...

P.S. zar mislite da svi mi nemamo nekog rodjaka, kolegu, druga koji ima S4 i da uprkos vasem dizanju u nebo znamo koliko je taj telefon sporiji, losije izrade itd... Zato, sto rece kolega gore, over&out ..

Evo ja sam drugi put kupio g2, za mene je to trenutno najbolji telefon koji zadovoljama neke moje kriterijume. Verujem da je tako i sa ostalima. Svako kupuje ono sto mu se svidja. Tako da bez svadje i prepirke, svako na svoju temu i cao.
Sto se lg tice, pre par meseci sam uzeo smart tv 3d za nekih 100k. Bio je min 100e jeftiniji od samsunga. Sto se smart opcije tice radi odlicno e sad primetio sam da daju update na svako mesec dana. Znaci verovatno im je to primarno, zato malo treba pricekati. Telefon je realno dosta ispod cene u odnosu na ostale telefone ovog ranga. Zato najbolje pricekajmo, a do tada ko nema strpljenja custom i cao.

Ovo me podseca na konstantno komentarisanje android korisnika u temam za IOS i obratno.. Tipicno za klinacku fejs populaciju.. Koga ovde boli uvo za neciji Samsung, Soni, Nokiu... Vecina korisnika G2 (starije generacije, ne klinaca kojima telefon uzimaju roditelji na paket) ima novca da kupi flagship model bilo kog brenda.. Znaci, mogli smo da kupimo i SG4 i HTC One... ali nismo... Kupili smo G2.
I ne vidim svrhu da neko dodje ovde i pokusava da me fascinira drugim modelom.. Ja licno, S4 ne bih kupio nikada, bilo mi jasno cim sam ga uzeo u ruku. Samim tim me ne fascinira neciji S4, One ili sta znam koji model, niti mu zavidim, niti me u bilo kom slislu zanima njegov telefon..
Zato Samsungovci, Sonijevci, HTCovci, izvolite lepo na teme vasih modela a G2 temu ostavite nama...

P.S. zar mislite da svi mi nemamo nekog rodjaka, kolegu, druga koji ima S4 i da uprkos vasem dizanju u nebo znamo koliko je taj telefon sporiji, losije izrade itd... Zato, sto rece kolega gore, over&out ..

ne razumes

siroke narodne mase ne fascinira s4
nego samsung

niko ne osporava da samsung ima odlicne uredjaje, ali ima onih koji bi kupovali i samsung toalet papir da mogu :)

Evo ja sam drugi put kupio g2, za mene je to trenutno najbolji telefon koji zadovoljama neke moje kriterijume. Verujem da je tako i sa ostalima. Svako kupuje ono sto mu se svidja. Tako da bez svadje i prepirke, svako na svoju temu i cao.
Sto se lg tice, pre par meseci sam uzeo smart tv 3d za nekih 100k. Bio je min 100e jeftiniji od samsunga. Sto se smart opcije tice radi odlicno e sad primetio sam da daju update na svako mesec dana. Znaci verovatno im je to primarno, zato malo treba pricekati. Telefon je realno dosta ispod cene u odnosu na ostale telefone ovog ranga. Zato najbolje pricekajmo, a do tada ko nema strpljenja custom i cao.

lg zaista ima uzasnu podrsku na smart telefonima, tu nema vajde od cekanja :) u interesu im je da shtancaju telefone ne da ih podrzavaju na duze vreme ... to je lose po korisnike ali nisu ni oni budale... ocigledno je da vecinu korisnika to ne zanima (vecina su oni koji ne znaju koju verziju androida koriste i kako da promene wallpapper, tako da kada im pomenes kitket android ili jelly bean oni misle da govoris o jelu ).

Poslednja izmena:
Javili su mi iz LG-a da jos uvek nema zvanicne informacije kada ce biti update.

Pisali smo o tome, da nisi možda na mts-u? I da li ti je sečena sim kartica?

Imam sad jedno pitanje za kolege koji poseduju G2. Imam jedan problem koji se povremeno javlja. S vremena na vreme, kada ugasim wirelles, nece da se poveze na mobilni internet. Upalim onda airplane mode, i odmah ugasim i on se zakaci. To nije svaki put ali se desava. DA li je to jos neko primetio?

Kod mene na vip nema tih problema. Nakon dva meseca koriscenja prestao da krcka sa zadnje strane:D
Danas mi se apdejtovao LG PC Suite, nadam se uskoro i KitKat.

kako bese ona aplikacija da se sa PC kontrolise telefon? neka zvanicna LG?

Probao ja taj LG ON Screen Phone, ali nije hteo nesto da funcionise ne znam u cemu je bila fora...Doduse hteo sam preko wi-fi ja da se povezem, i nikako da se uspostavi konekcija.

Poslednja izmena:
Ajd ignorisite ove trolove, da mozemo nesto pametno da razmenimo mi koji imamo LG G2. Ja sam u kratkom periodu presao sa IP5 na S4 pa sada na G2. Iphone radi kao munja i ne bih ga nikad menjao da ima veci ekran, pogotovo sada kada je izasao JB. S4 mi se restartovao par puta za 20 dana sam od sebe. Ubacio sam mu custom rom i verovatno ga ne bih ni menjao da mi baterija nije bila preslaba. Sada na G2 fabricki imam ono sto je meni najpotrebnije. Najbolju bateriju i rad bez lagova i restartovanja. Jeste, S4 ima mozda lepsi intrfejs i svakako manje krcka od G2, ali meni su ove prednosti koje ima G2 od veceg znacaja.

Imam sad jedno pitanje za kolege koji poseduju G2. Imam jedan problem koji se povremeno javlja. S vremena na vreme, kada ugasim wirelles, nece da se poveze na mobilni internet. Upalim onda airplane mode, i odmah ugasim i on se zakaci. To nije svaki put ali se desava. DA li je to jos neko primetio?

Nije do kartice, do telefona je tj do verzije. Ja sam imao 309 verziju i to se desavalo, menjao sam u mts-u karticu mislio da je do toga,posle primetim nije. Do verzije telefona je, npr sada sa istom karticom na 401 verziji radi kao sat.

Nije do kartice, do telefona je tj do verzije. Ja sam imao 309 verziju i to se desavalo, menjao sam u mts-u karticu mislio da je do toga,posle primetim nije. Do verzije telefona je, npr sada sa istom karticom na 401 verziji radi kao sat.
Kod mene je 309 verzija telefona i nemam tih problema (vip).

@Cikakure
Inznogud i ja smo pisali da je bio problem posle dugo vremena na wifi vracanje na net od operatera....ja sam isto imao mts secenu karticu i poslusao sam iznogud-a i zamenio.. od tada mi se manje puta desilo to....

Za ostale....ljudi jednostavno ne mogu da prihvate da bace 350e i nose nesto sto se zove LG ...G2 itd...za to niko nije cuo...ako je samsung to je vec zvucnije pa jos galaxy neki super onda....moje misljenje je da ti sto ne znaju za lg g2 nisu culi ni za nexus (kojeg gle cuda vec poslednja dva modela radi bas LG) tako da opet ostaje izbor samsung i samo samsung
Da skratim, cim neko u momentu placanja robe ima problem u izboru robe zbog marke i imena, da li ce komsija, stric, strina, prijatelj, rodjak sa sela ili sl. prepoznati to nesto ili nece...taj neko ima problem u glavi i apsolutno ne treba da se bavi IT forumom niti da postuje ili bilo sta...to se leci negde drugde...mada mislim da je neizlecivo tj. eventualno vreme moze da leci to...mada tada moze biti kasno vec.....end off

MTS kartica je u pitanju, ali nije secena.

Uglavnom mts ima probleme zavisi od telefona. Verovatno neki problem kod povezivanja tj prebacivanja na 3g mts. Meni je sa starim u centru bg-a kovalo, dzaba menjanje kartice, dzaba sve.

Pisao sam ja nekoliko stranica unazad o problemu sa kacenjem na mobilni net.
Imao secenu karticu, zamenio je u MTS-u, problem ostao.... i ne desava se samo posle duzeg vremena na wifi-u nego i posle par sati standby-a (ugasen ekran)

Probaj da stavis gsm only ili wcdma only, bez da sam prebacuje. To je prvi korak. Probaj pa da vidimo dalje.

Kad smo kad MTS-ovog neta, kolike brzine postizete na dobrom signalu ?
Evo mojih rezultata, najbolji je postignut na -71dBm 21asu

Screenshot_2014-01-29-20-40-38.png

Nazad
Vrh Dno