Šta je novo?

LG G2

E pa drugari od sutra ova tema ima jos jednog korisnika :cigar:
Dvoumio sam se između ovog telefona i Nexus 5 ali je izbor pao na G2 prvenstveno zbog baterije, kamere i zvuka mada moram priznati da me je čist android i update kod Nexusa mnogo vukao.

Sad treba da se uzme microSIM i neki screen protector pa me zanima da li neko ima savet u vezi ovoga.
Konkretno da li je išao neko u MTS da menja karticu ili je sekao kući što i nije neko cimanje.
Folija me više brine, jer sam jednom sam stavljao i nisam se baš proslavio, pa bi neka preporuka u vezi ovoga dobro došla.

Sto se tice kartice opusteno kuci iseces sam. Skines sa neta mere za mikro sim, istampas i iseces sam za 5min.

Evo ovde majstor Milena obajšnjava detaljno kako se seče kartica.
Jeste se zeznula oko template-a i štampanja, ali je lepo rekla da će kartica leći kao dupe na nošu :D

Poslednja izmena:
I ne treba da bude.Samo nek izbacuju ovakve telefone s ovakvom cenom,a za apdejt me boli uvo,svakako ne donosi epski napredak.

Nije bas tako, ako ne isprave ovo sa kamerom kako treba ode on na dobos, uvek se moze naci alternativa za slicne pare..

Imas fix pa namesti,nisam lud da se oslanjam na LG podrsku.
Od njih ocekujem dobar hardver i jos bolju cenu,a drugo kako bude.

E pa drugari od sutra ova tema ima jos jednog korisnika :cigar:
Dvoumio sam se između ovog telefona i Nexus 5 ali je izbor pao na G2 prvenstveno zbog baterije, kamere i zvuka mada moram priznati da me je čist android i update kod Nexusa mnogo vukao.

Sad treba da se uzme microSIM i neki screen protector pa me zanima da li neko ima savet u vezi ovoga.
Konkretno da li je išao neko u MTS da menja karticu ili je sekao kući što i nije neko cimanje.
Folija me više brine, jer sam jednom sam stavljao i nisam se baš proslavio, pa bi neka preporuka u vezi ovoga dobro došla.

Sto se kartice tice najbolje je dati 200 dinara i uzeti originalnu micro sim karticu od operatera. Secenje moze ostetiti karticu. Sto se tice folije ja sam je na prvi g2 stavljao, na ovaj sada ne. Cini mi se da i nije potrebno, ima gorilu ona i sluzi da bi stitila od ogrebotina.

Ne sluzi.Kod mene su se vec pojavile mikro ogrebotine koje se tesko vide,ali su tu.
Nikad nista u dzep nisam stavljao zajedno s telefonom.

Ne sluzi.Kod mene su se vec pojavile mikro ogrebotine koje se tesko vide,ali su tu.
Nikad nista u dzep nisam stavljao zajedno s telefonom.

Pesak je smrt za ekrane, koliko god sitan ili nevidljiv, uvek može napraviti ogrebotine, iako je džep recimo farmerki na oči prazan, samo hodanjem se javlja efekat šmirgl papira. Mogu da kažu da je staklo tehnologije za spejs šatle (ko u telešopovima, hehe), ja ću opet da stavim foliju, 300 din, kad se unakazi, bacim i kupim drugu.

Imas fix pa namesti,nisam lud da se oslanjam na LG podrsku.
Od njih ocekujem dobar hardver i jos bolju cenu,a drugo kako bude.

A sta ce oni koji ne znaju za fix ili se ne razumeju u to? Jednostavno ocekujes da radi OOTB sve kako treba.
I sta ces posle sa tim hardverom ako ne pruzaju podrsku za njega?

A sta ce oni koji ne znaju za fix ili se ne razumeju u to? Jednostavno ocekujes da radi OOTB sve kako treba.

Ti koji ne znaju ili se ne razumeju ne treba ni da imaju ovakve telefone. Samo ih kupuju da bi impresionirali druge ili ti da prate trend.

Sto se kartice tice najbolje je dati 200 dinara i uzeti originalnu micro sim karticu od operatera. Secenje moze ostetiti karticu. Sto se tice folije ja sam je na prvi g2 stavljao, na ovaj sada ne. Cini mi se da i nije potrebno, ima gorilu ona i sluzi da bi stitila od ogrebotina.

Tako sam malopre i uradio. Htela je da mi seče postojeću karticu, ali joj rekoh da to mogu i sam, pa sam uzeo novu.
Na ovim novim moze da se "odlomi" i kao ovaj stari SIM i kao microSIM - što je super.

Ne interesuje me kako ce ti sto ne znaju za fix,pricao sam u svoje ime.
A poznato mi je kako samsung divno radi out of the box.

Nije ništa glupo. Ti koji ne znaju to da odrade, koriste telefon za facebook, i muziku, eventualno email. Prema tome šta će njemu telefon od 400+ EU kad to može i sa telefonom od 100e.

Pa normalno da se za to koristi. Svaki vid komunikacije na telefonu, muzika, kamera. Cemu vise od toga treba da sluzi :D ?

Ja ako budem imao slobodnog vremena sastavicu tut ovde za fix kamere. Pocev od root-a,twrp-a,nandroid bekap-a,i fesovanja.

Jer bas vidim da 90 posto korisnika smeta losija kamera

Evo mogu ja da ti pomognem, imam iskustva :D Vec sam jedan brikovao, znam kako je :D Salim se, kamera mod sam uspesno ubacio tada.

Hehe,pa ajde onda,ukljuci se :D napisemo celokupan tut,okacimo na prvu stranu,i vise nema provlacenja istog pitanja,na svake dve tri strane. Ovako komplet upustvo stoji,i odma automatski tema manje spama :)

Nije ništa glupo. Ti koji ne znaju to da odrade, koriste telefon za facebook, i muziku, eventualno email. Prema tome šta će njemu telefon od 400+ EU kad to može i sa telefonom od 100e.
Svasta ce covek ovde da procita. A za sta ti to koristis telefon? Da ne radis rendering mozda?!
Ne interesuje me kako ce ti sto ne znaju za fix,pricao sam u svoje ime.
A poznato mi je kako samsung divno radi out of the box.
Da li te interesuje ili ne, apsolutno me ne zanima. Mnogo je mali procenat onih koji ce da ubacuju razne fixeve. Kod Samsunga bar nema takvih problema i zato imaju 5x vecu prodaju.

Tako mi je drago što ovo nije samo tema u kojoj će da se priča samo o Nexusu 5, već se nađe i neko ko, za promenu, svako malo mora da započne priču o Samsungu...

Vidis da nas Samsung lover ubedjuje da smo se zeznuli:)

Haha, Samsung lover. Dobijao sam ja poencice zbog kritikovanja S4, za razliku od vlasnika G2 koji ga dizu u nebesa. ;)

Eto ja ga nisam nikad dizao u nebesa ali takođe ga nikad nisam ni pomenuo u temama o Nexus-ima, Galaxy-ma etc. pa mi stvarno nije jasno zašto pojedinci imaju tako neodoljivu želju da u ovoj temi toliko pričaju o drugim telefonima.

Ne mogu da se pomire sa tim da postoje proizvodjaci koji izlaze na crtu Samsungu,a njihove teme zvrje prazne.

Nazad
Vrh Dno