evo mene kao još jednog vlasnika g2 32

da ne ponavljam sve one priče o bateriji, ekranu...napomenuo bih samo neke problematične stvari, pa da vidimo ima li rešenja.
1.krckanje sa zadnje strane ipod dugmeta. nekad se čuje manje, nekad više.
2.problem sa fabričkim mejl klijentom. Prijavljuje često da mreža nije dostupna i čak kad sinhronizuje, neće uopšte da učita neke mejlove. I na wi-fi i na mobile data. Mislim da mi ovaj problem javlja samo za yahoo nalog.
Yahoo aplikacija takođe ima neke bagove kad se otvara mejl sa puno attachmenta, sad probavam neke druge aplikacije, pa može dobro doći svaka preporuka.
-i dalje ne mogu da skontam kako funkcioniše automatska sinhronizacija kad je uključena, na koliko vremena je odradi ponovo?
3.negde sam već čitao da neće da se nakači na mobile data, po gašenju sa wi-fi. I meni se događalo ovo.
4. U startu ima instaliranih gomilu nekih nepotrebnih aplikacija. Npr, već sam onemogućio Play igre i Life Square. Meni su totalno nekorisne, a ista sudbina će zadesiti i rečnik, voice mate,..,LG Smart World - ništa korisno za skinuti ovde, ne znam samo da li da bih dobio 50GB na Box-u moram da ga skinem preko ove aplikacije ili mogu i na GPlay?
Da li uopšte da idem na Box ili možda neki drugi Cloud servis?
-Slike-Picassa mi je takođe nepotrebna ako neću odmah da dižem fajlove na cloud, a totalno su nepraktični alati za korišćenje.
-šta mu dođe ova aplikacija RemoteCall Service?
-Polaris viewer, nisam u toku sa ovim, da li da možda odmah instaliram neki drugi pregledač za office? Da li ima neki koji može da edituje fajlove?
5. kamera je već ispričana priča, očekujemo svi 4.4
za sad toliko, hvala za sugestije
i zamolio bih da mi neko pošalje pp za iGo