Šta je novo?

LG G2

^ Nema više toga. Ta akcija na Amazonu je trajala par dana pre Nove godine.

E onda nista, google i snadji se za pro :d

Korejci su dogurali već do 20f, što znači da su dobili 6 ažuriranja samo na KitKat-u. Zanimljivo je da su i pored toga i dalje na 4.4, a ne na 4.4.2

lg-g-flex-new.jpg

http://www.gsmarena.com/lg_g_flex-5806.php

:D

Znači, trial ali bitno je da na slici na paly storu velikim slovima piše FREE.

***, koliko mi idu na nerve te stvari.

Ebli vas testovi, mašina radi, sve su to nijanse. :)

Nego, dajte neku tastaturu sa širokom razmaknicom, prostu i jednostavnu. Od kada sam sa samsunga prešao na lg, zarez je sa desne strane, a na lg-u je jao uska tastatura, znači udaram zareze posle svake reči, pošto pišem u "landscape" modu :)

Ja koristim godinama Srpsku tastaturu(SoftSerbianKeyboard) i ok je...ne baguje,ima ok podešavanja i ima naša slova što mi je bitno.Pošto se ježim od onih likova koji pišu sh,ch,dz i td :D

Prilozi

• 2014-01-16-09-59-12.png
    2014-01-16-09-59-12.png
    273.7 KB · Pregleda: 165
Poslednja izmena:
Podržavam Djilketa i ja dajem glas SwiftKey. Ima i Flow, pa čak i ne kuckam slova, već vučem prstom. I kao što vidite, ima i naša slova, iako ja koristim engleski raspored.
Predikcija je posebna priča, i dosta znači ako stalno kucate šablonski - tipa: maco, kuco, cico ;)

Našao sam swift key, full verziju. :p

Ona crvena tema bery valjda? je fu cking prelepa. A probao sam i neon i ona je lepa, ali su mi na bery veće tipke što smatram izrazito korisnim. Jel moguće da se menja veličina tipke sa promenom skina ili sam u međuvremenu nešto promenio prilagođavajući app sopstvenim potrebama? :)

p.s. uzeo sam teracell silikon za prvu ruku, šta znam, ok mi je. Nije upadljiv, ne čini fon mnogo debelim, za početak mi je ok.

I ja koristim teracell. Meni je baš ok, kao što si naveo, skoro da se ne primećuje i ne čini telefon debljim, a druge strane ima ono izdignu će prema ekranu tako da se ekran ne grebe kada se telefon poklopi. I naravno dodao i neku foliju

a druge strane ima ono izdignu će prema ekranu tako da se ekran ne grebe kada se telefon poklopi.

I čuva gornje delove ivica od habanja. Lik kome sam prodao S3 (ovde sa bencha) nije mogao da veruje kako je fon očuvan, a pitao me je 100 puta oko toga, dosta toga je zahvaljujući takvom obliku futrole.

Folije me jako nerviraju. Ako ima neka koja ne utiče na prikaz tj da ekran izgleda isto kao i bez folije, recite. Ne pitam za cenu. :)

Pitanje ukratko, sto ste uzeli G2 umesto N5? Baterija?

Kad sam ja uzeo, nije bilo N5, sa druge strane baterija je bila bolja po testovima. Inače je sad nerealna cena n5 kod nas, a gledano pri kupovini kod operatera -
g2 najbolja ponuda

Odgovor,ukratko.Da.Baterija je presudila.

Kad sam uzeo G2 N5 jos nije bio ni predstavljen.
I evo posle 3 meseca koriscenja jos nisam sreo nekoga da ima G2.

Pitanje ukratko, sto ste uzeli G2 umesto N5? Baterija?

Evo ja sam na AOSP-u i izvlačim mnogo više. Ne moram da razmišljam o bateriji a znaš kako je to na androidu prosto neverovatno, a ovde je milina. Drži mi dva dana kad ga normalno koristim, a kad ga przim jedva mogu i da potrošim za jedan dan, ali to je gledanje u ekran skoro 7 sati što je ludo malo, ali eto može da izdrži svakakve torture.

Trenutno stanje

e5u8ave5.jpg
7eju8uqe.jpg

Poslednja izmena:
Sve je zasnovano na glasinama... Tako da ono... Koliko se ceka Samsung update kod nas? Nekoliko meseci, znam imao sam Samsunga, a i ostali takodje S3 i S4 nista nije bolje. Dovoljno je da dodje u Hong Kong ili bilo gde koji imaju D802 i to je to.

Tako ce i ovde biti. A da ne pricam tek kad Ameri dobijaju (Sony, HTC (doduse oni su se popravili), Samsung, LG...), oni su najgori sto se tice update-a.

Poslednja izmena:
to jest
ja cekah update za N2 i ne docekah ga ,hajde sada da vidimo za ovaj kada ce,ne zuri mi se i ovakav mi je odlican

Moraju da se rasprodaju zalihe N5 :)
Ni ja ne bih nista menjao na ovome,vec vidim neki ortaci sto furaju Samsung uzmu moj G2 i kao,sta jos si na 4.2?
Pa to je vec staro.
Paljba.

^ Koji naravno ne znaju sta su dobili sa update-om. :d

Hahaha, ali bar znaju da urade update :D
I to je nešto :p

Ma furaju custom romove jer im je update umro kad se Krkobabic rodio.
Jos fascinacija,rutuj ovo,ubaci mu cm ima da leti.
Inace je prespor.

Nazad
Vrh Dno