Šta je novo?

LG G2

Možete na note 3 temi da pogledate šta su rezultati. :p

Sto bi gledao u note 3 rezultati nek dodju oni da vide moje rezultate
5u3e7y4y.jpg

4ymujyre.jpg

Slabiji je iz chroma a malo jaci iz stock browser-a

Da uzasan fon stvarno
Mada ne znam cemu ovi rezovi sluze ali ajde....

Poslednja izmena:
Da se nadovežem na ovu priču o nestašici telefona u Telenoru. U VIP-u ga takođe nema.

U jednoj poslovnici su mi rekli da je to zbog praznika. Kao nisu imali isporuke za vreme praznika, bla, bla...

Šta mislite da li će Nexus 5 biti skuplji ili jeftiniji od G2 u VIP-u?

Da se nadovežem na ovu priču o nestašici telefona u Telenoru. U VIP-u ga takođe nema.

U jednoj poslovnici su mi rekli da je to zbog praznika. Kao nisu imali isporuke za vreme praznika, bla, bla...

Šta mislite da li će Nexus 5 biti skuplji ili jeftiniji od G2 u VIP-u?

zanimljivo da je i vip najavio n5,znajuci da nije nabavljao n4.. jos zanimljivije da je beli n5 na slici na pocetnoj strani sajta. a za cenu ocekujem da bude slicna telenoru mada su u vipu paketi 50 puta bolji nego u telenoru,makar imas minute za pricu..

Poslednja izmena:
Vi što imate sim free telefone, šta piše u verziji softvera?
Meni je oznaka 80210b-220-03, ovaj nastavak 220-03 je za mts, kupio sam sim free telefon. Je l' ovo ok?

meni je 01..ali ne znam da li je simfree...telenor je inače.

Poslednja izmena:
Nije zaključan, radi sa vip karticom. Mislim da ne bi trebalo da ima ovaj nastavak 220-03, ako je sim free.

Sve kupljene G2 preko operatera bi trebalo da su zaključane.

Poslednja izmena:
nisam imao iskustva sa N5 ali Nexus 4 nije bio "zakljucan" ni kod jednog operatora..

ja imao i moj brat, nisu bili .. cak znam jos par njih koji su imali, svi iz Telenora bili unlocked

moja greska :trust:

Evo trajanje baterije na ovom g flex romu sto sam preporucio koju stranu iznad,ako nekoga interesuje.
uploadfromtaptalk1389743032070.jpg

Ne znam šta ste navalili sa testovima, ali evo iP5:

Prilozi

• Photo 15.1.14. 17.26.16.png
    Photo 15.1.14. 17.26.16.png
    109 KB · Pregleda: 249
Ebli vas testovi, mašina radi, sve su to nijanse. :)

Nego, dajte neku tastaturu sa širokom razmaknicom, prostu i jednostavnu. Od kada sam sa samsunga prešao na lg, zarez je sa desne strane, a na lg-u je jao uska tastatura, znači udaram zareze posle svake reči, pošto pišem u "landscape" modu :)

SwiftKey najbolja tastatura na svetu. Tačka.

Meni je smanjen dpi ali ako ti ovo nije dovoljno veliko...
ramedaby.jpg

Ja inače držim ovako :d

nuga9e6u.jpg

hacker keyboard ,licno je koristim,dosta podesavanja i free je

Hvala Đilkoš, odlična je. Dovoljno široka, jednostavna, a i ovaj swift je kontam mama, samo kada se čovek navikne.

Tnx.

Jel ova "trial" verzija sa play stora ograničen ili lifetime? Šta ima pro?

Da trial ogranicen 7-30 dana ne znam koliko, pro se placa. Imas jos vremena i kupi je na amazonu daju nekih 5$, izguglaj malo da se sad ne raspisem. Ukratko skines neku app sa amazona, dobijes 5$ da trosis tamo i kupis placenu verziju. Bilo je price na forumu

Nazad
Vrh Dno