Šta je novo?

LG G2

M@jkl

Probao ovu kameru,ali u opcijama najvise ima za velicinu slike da se odabere 8mpx,ne 13 kolko ovaj tel podrzava,tako da je odma islo na uninstall :)

Pa sve slike su najbolje na 10mpx, 13 nisam ni koristio.

Koja je razliak izmedju 8 i 13, vidis je na fonu?

Nisam gledao razliku u slikama.

Ova kamera sa Lenovo 900 nije losa,mada gledao sam autofocus kako radi na njoj (stavio sam dva objekta,jedan ispred drugog,i probao da ovaj drugi objekat fokusiram,nije htelo da radi)

Po meni Lg Camera pro se najbolja pokazala do sada

Video i dalje ima problem u low light,fps ne prelazi 14-15

Čekamo februar / mart da se to reši.

Potvrđeno je da je rešeno sa kitkatom

hqdefault.jpg

Iznogood,

Daj molim te link gde si procitao za tu potvrdu za Kit Kat,ili pusti na pm,svejedno

Djilke koji rom sad koristis?
Rado bih furao nova launcher ali me izludjuje sto na stock romu iskace nav bar nakon otkljucavanja i onda se ceo home screen resize-uje i jako ruzno izgleda. . .

Poslednji OmniROM 1.6 zajedno sa paek kernelom doduše u 1.6 vertigo je uzeo od ayssira kernel tako da ne mora više da se flesuje posebno. 1/15 core banks gapps

Daj mi link za gapps da ne lutam:)Skidam rom pa cu da vidim kakav je:)

Poslednja izmena:
Dobar je widget,ali se pozadina ne uklapa pa sam ubrzo promenio u solid color.
@Djilke-bas ti hvala:)
Noob here:p

Djilke ovaj omni je kanta zecsa.
Prvo nije hteo da se butuje pa sam odradio dirty flash i upalio se nekako.
Nakon toga par puta freez,ali ajde predjem i preko toga.
Sad skontam da oficijelna youtube aplikacija ne radi,sve druge rade,ali ova ne.
Nemam ja zivaca za ovo,vratio am se na stari dobri stock+xposed :)

Ne znam šta bih ti rekao... Freeze nikad nisam imao, sve je rock stable... Misliš da bi ja koristio to da ne valja i preporučio. Ovo u temi nisam video da se iko žalio kao ti sad.

Full wipe si radio?

Inače ja koristim philiz recovery, dečko rastura i njegov je najbolji recovery na xda, sve prolazi, a i ima clean to install new rom.

Što se tiče YouTube-a slika vredi više.

uploadfromtaptalk1389917610881.jpg

Odradio sam klasican wipe u twrp,autor u omni temi je rekao da je to ok.

Zato ja ne koristim twrp, a i nema twrp official, tako da sve je to preko kanapa.

Ne znam, mnogo ljudi su zadovoljni, ali eto uvek će se naći neko sa lošim iskustvom. Ja i dalje mogu da kažem sve najbolje za OmniROM, jer stvarno nemam problema, imao sam par stotina sati uptime telefona dok nisam sad morao nešto da flesujem...

O da, cena je niža $10 od one sa Amazona a skoro $20 sa njihovog sajta. Još je slanje sa Amazona oko $13.
Za te pare, možda naručim beli - pošto imam original, dovoljno mi da menjam masku, ako paše.

Poslednja izmena:
Omni ROM radi perfektno. Ja sam instalirao preko TWRP-a, iz koristio ga 1 dan možda . Samo uradi wipe svega osim internal storage ;-)

Poslednja izmena:
Vrh Dno