Šta je novo?

LG G2

kod mene 1,92 GB (2.063.919.782 bytes)

sad se pitam da li je velicina ista jer tako mora, ili je sve to isto pakovanje :D

na xda neki lik pise da su i kinezi dobili OTA 4.4 sto uopste nije lose.. prijatno sam iznenadjen lg-om za sada :D mada cini mi se da je njihova verzija ista kao za koreju to jest ona sa 2600mah baterijom

Poslednja izmena:
Ja sam negde procitao da je za taj region samo pusteno kao test,pa ce se posle toga odluciti kad ide globalno.

Daje mi preko sistema da upgradujem softver...da li je neko uradio upgrade...Telenor?

Ja ne znam ni kako se skida,doduse nemam ni potrebe da proveravam,nista ne skripi:)

Da nemas ti Korejsku verziju?:) Sada zagledam fon, ovo izgleda kao da je iz jednog dela cela maska :)

A ti nemaš d802? Znači ti ćeš prvi dobiti update, ali dobro ti imaš lošiju bateriju i microsd :) jel radi TV ili to samo u Koreji može da se 'vata?

Kako si nabavio telefon?

Izgleda da sam se pogrešno izrazio - ne znam šta donosi korejska verzija, već sam mislio da je Made in Korea, sa onim punjačem sa tri kraka i uputstvom na korejskom... Model inače jeste LG-D802, sa verzijom softvera D80210b-HKG-XX, ako to išta znači...

Izgleda da sam se pogrešno izrazio - ne znam šta donosi korejska verzija, već sam mislio da je Made in Korea, sa onim punjačem sa tri kraka i uputstvom na korejskom... Model inače jeste LG-D802, sa verzijom softvera D80210b-HKG-XX, ako to išta znači...

aaaaaaaaaaaaa... Ja jos gledam odakle ti to, mada mozda ti alfa nesto sredio :p

Svima je made in Korea, ali sto se tice verzija postoje US (D800/801/803/VS980) International (D802), SA (D805/806), KO (F320L/S/K), JPN (L-01F)

Poslednja izmena:
ma meni samo da srede onaj ubogi autofokus,koji ničemu ne služi...za sad...
Koristi app LG Camera, imaš je na marketu. Bolje fokusira i slike su bolje.

Update preko LGMobile Support Tool ide mnogo brže, samo ne piše koju verziju skida:

Za vreme skidanja telefon je priključen usb kablom, upaljen je i može da se koristi.

Poslednja izmena:
Da li vama posle update-a radi pametni ekran, detektovanje lica da se ekran ne gasi?

Nazad
Vrh Dno