Mislis kada ga spojis na komp, preko LG PC Suite ili...?Daje mi preko sistema da upgradujem softver...da li je neko uradio upgrade...Telenor?
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/lg_donosi_lifeband_touch_nosivi_uredjaj
edit.. cudi me da djilko vec nije okacio..![]()
Mislis kada ga spojis na komp, preko LG PC Suite ili...?
Ja sam odradio.da preko LG suit-a
dal je neko probao da skine poklopac , nesto mi ima lufta pa shkripucka - nervira me! ,citam sam na xda da su stavljali komadice papria nekima je reshilo nekima ne.... zanima ma ako skinem dal ce posle lepo ovako "hermeticki"da legne.....
Da nemas ti Korejsku verziju?Sada zagledam fon, ovo izgleda kao da je iz jednog dela cela maska
![]()
Ja imam korejsku verziju ali nema ni updatea ni škripuckanja ( koga god da si pitao za verziju )...
JedvaI jel preživeo![]()
JedvaSalim se, ok je, msm isto sve kao pre update, bar ja nesta ne primecujem
![]()
Izgleda da sam se pogrešno izrazio - ne znam šta donosi korejska verzija, već sam mislio da je Made in Korea, sa onim punjačem sa tri kraka i uputstvom na korejskom... Model inače jeste LG-D802, sa verzijom softvera D80210b-HKG-XX, ako to išta znači...
Koristi app LG Camera, imaš je na marketu. Bolje fokusira i slike su bolje.ma meni samo da srede onaj ubogi autofokus,koji ničemu ne služi...za sad...
Da li vama posle update-a radi pametni ekran, detektovanje lica da se ekran ne gasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari