Mislis kada ga spojis na komp, preko LG PC Suite ili...?Daje mi preko sistema da upgradujem softver...da li je neko uradio upgrade...Telenor?
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/lg_donosi_lifeband_touch_nosivi_uredjaj
edit.. cudi me da djilko vec nije okacio.. 🙂
Mislis kada ga spojis na komp, preko LG PC Suite ili...?
Ja sam odradio.da preko LG suit-a
dal je neko probao da skine poklopac , nesto mi ima lufta pa shkripucka - nervira me! ,citam sam na xda da su stavljali komadice papria nekima je reshilo nekima ne.... zanima ma ako skinem dal ce posle lepo ovako "hermeticki" 😀 da legne.....
Da nemas ti Korejsku verziju?🙂 Sada zagledam fon, ovo izgleda kao da je iz jednog dela cela maska 🙂
Ja imam korejsku verziju ali nema ni updatea ni škripuckanja ( koga god da si pitao za verziju )...
Jedva 😀 Salim se, ok je, msm isto sve kao pre update, bar ja nesta ne primecujem 🙂I jel preživeo 😀
Jedva 😀 Salim se, ok je, msm isto sve kao pre update, bar ja nesta ne primecujem 🙂
Izgleda da sam se pogrešno izrazio - ne znam šta donosi korejska verzija, već sam mislio da je Made in Korea, sa onim punjačem sa tri kraka i uputstvom na korejskom... Model inače jeste LG-D802, sa verzijom softvera D80210b-HKG-XX, ako to išta znači...
Koristi app LG Camera, imaš je na marketu. Bolje fokusira i slike su bolje.ma meni samo da srede onaj ubogi autofokus,koji ničemu ne služi...za sad...

Da li vama posle update-a radi pametni ekran, detektovanje lica da se ekran ne gasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari