Ajde manite se testova, to je bre za klince. Ko pre ono moj tata je jači od tvog tate.
Snaga je ista I kod G2 i kod N5 imaju isti HW. Zašto bi za ime sveta radio OC?
Lepo sve radi, ne nego tu se zamajavate i hranite ovog loznicu
i pocemu je majke ti nexus u rangu sa g2? baterija? brzina? mislim da ne mogu da se mere. mozda nexus moze da se meri sa s4 i to ima smisla, ali sa g2 je presmesno...
Ovde negde je N5 about to die :d
Elem, on toppic, ne znam da li je bilo do sada u temi, ali ja sam danas narucio ovu spravicu kako bih prevazisao problem sa nedostatkom sd card slota. Prije svega cu koristiti kao storage za slike i videe kada sam na putu/odmoru, a i za filmove/serije/muziku na duzim putovanjima. Mnooooogo je bolje nego cloud storage.
http://www.meenova.com/
jos malcice i to mu je to..*** napadaju me ljudi ko da ja nisam otvorio ovu temu i prvi branio ovaj mob kada su ljudi pljuvali dugmice pozadi(prvi i najvise djilko) ako neko gotivi g2 to sam ja
tu stavis memorijsku karticu i furas ? nije losa fora..
Nemoj da se ljutiš ali ova dva telefona nisi uživo testirao, da jesi ovo ne bi napisao. Ako grešim možeš argumentovano da dokažeš gde testitraš ova dva telefona. Ako argumetuješ i ja ću da snimim klip uživo sa ova dva medela da se vidi koji je brži. Dovoljno je da snimiš na testu kada na 5s da prebaciš nekoliko strana desktopa i pritisneš home, vidi za koliko će se vratiti na prvu stranu, isto uradi na N5 i videćeš itd. itd.nexus je sam po sebi najbrzi mob(mislim da je samo iphone 5s brzi)
Je li ovo uobicajena cena za telefon ove klase?platih samo otkljucavanje sa telenora 600 dinara
Takodje u sms aplikaciji možete raditi pinch to zoom da bi povećali ili smanjili veličinu slova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari