Šta je novo?

LG G2

pa ne znam, ni meni nije najjasnije, al vidiš da miljan misli da je g2 brži :)

Ajde manite se testova, to je bre za klince. Ko pre ono moj tata je jači od tvog tate.

Snaga je ista I kod G2 i kod N5 imaju isti HW. Zašto bi za ime sveta radio OC?

Lepo sve radi, ne nego tu se zamajavate i hranite ovog loznicu

koji deo mog posta nisi razumeo.. ? "opet kazem n5 je u realnom radu brzi i to je cinjenica. ali su nijanse mizerne i to se mora naglasiti"
nexus je sam po sebi najbrzi mob(mislim da je samo iphone 5s brzi) ako nista onda zato sto nema one skinove preko stock androida.. ali da oba rade ko zmajevi ja sam to rekao vise puta i to stoji. iznosim cinjenice jer je kolega napisao n5 moze da se poredi sa s4 a g2 je klasa za sebe.. sto je u najmanju ruku smesno reci/napisati

i pocemu je majke ti nexus u rangu sa g2? baterija? brzina? mislim da ne mogu da se mere. mozda nexus moze da se meri sa s4 i to ima smisla, ali sa g2 je presmesno...

Poslednja izmena:
Ovde negde je N5 about to die :d

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388428785770.jpg
    uploadfromtaptalk1388428785770.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 216
  • uploadfromtaptalk1388428867906.jpg
    uploadfromtaptalk1388428867906.jpg
    38.3 KB · Pregleda: 224
I ja ne znam cemu ovo poredjenje nexus 5 vs LG. Ako vam je do toga otvorite novu temu i do mile volje, obecavam necu je ni otvorit, zaista je besmisleno....

Elem, on toppic, ne znam da li je bilo do sada u temi, ali ja sam danas narucio ovu spravicu kako bih prevazisao problem sa nedostatkom sd card slota. Prije svega cu koristiti kao storage za slike i videe kada sam na putu/odmoru, a i za filmove/serije/muziku na duzim putovanjima. Mnooooogo je bolje nego cloud storage.

http://www.meenova.com/

Ovde negde je N5 about to die :d

jos malcice i to mu je to.. :) *** napadaju me ljudi ko da ja nisam otvorio ovu temu i prvi branio ovaj mob kada su ljudi pljuvali dugmice pozadi(prvi i najvise djilko) ako neko gotivi g2 to sam ja :D

Elem, on toppic, ne znam da li je bilo do sada u temi, ali ja sam danas narucio ovu spravicu kako bih prevazisao problem sa nedostatkom sd card slota. Prije svega cu koristiti kao storage za slike i videe kada sam na putu/odmoru, a i za filmove/serije/muziku na duzim putovanjima. Mnooooogo je bolje nego cloud storage.

http://www.meenova.com/

tu stavis memorijsku karticu i furas ? nije losa fora..

Poslednja izmena:
Dokle više koji je brži, ko da ćete da rudarite s njim, zaista, dosta više s detinjarijama. Ko šta voli nek izvoli i tačka.

jos malcice i to mu je to.. :) *** napadaju me ljudi ko da ja nisam otvorio ovu temu i prvi branio ovaj mob kada su ljudi pljuvali dugmice pozadi(prvi i najvise djilko) ako neko gotivi g2 to sam ja :D

tu stavis memorijsku karticu i furas ? nije losa fora..

Da, lg ima podrsku out of the box za ovo, a sama spravica je malo veca od micro sd kartice. Doduse to bi mogao biti i problem. Evo na ovom linku se vidi koliki je adapter:

http://www.youtube.com/watch?v=CClny6RPi7g

nexus je sam po sebi najbrzi mob(mislim da je samo iphone 5s brzi)
Nemoj da se ljutiš ali ova dva telefona nisi uživo testirao, da jesi ovo ne bi napisao. Ako grešim možeš argumentovano da dokažeš gde testitraš ova dva telefona. Ako argumetuješ i ja ću da snimim klip uživo sa ova dva medela da se vidi koji je brži. Dovoljno je da snimiš na testu kada na 5s da prebaciš nekoliko strana desktopa i pritisneš home, vidi za koliko će se vratiti na prvu stranu, isto uradi na N5 i videćeš itd. itd.

Ja i dalje ne mogu da verujem koliko ovaj phone ima brutalnu bateriju. :) Svaki put kad vidim rezultate baterije ja se prijatno iznenadim.
Ovi rezultati su solidno bolji od onog što ja izvacim sa Note2...

Ja predjoh na lgg2, dobro zavaljah note2 a ovaj dobih po odlicnoj ceni, plus garancija i fiskalni. Telefon star 2 dana jos sve folije ne njemu bile ,platih samo otkljucavanje sa telenora 600 dinara ,jeste verzija 16gb ali meni vise ne treba pored Box-ai njegovih 50GB koji vucem jos od nexusa 4
Posle 2 dana koriscenja ,fali mi jedino olovka sa nota
Uzasno brz telefon ,odlican ekran ,baterija za neverovati
Malo metalan i slabiji zvuk preko zvucnika,ali ok ,sluske jos nisam koristio,a ni kameru nisam koristio toliko da bih dao neki sud ,malo se vremena ima na zalost
Izgled, po meni najlepsi telefon koji sam imao ,odlicna izrada mada deluje osetljivo ,tako da ce da dobije neku zastitu jako brzo
To je to za sada ,cekamo da padne prenaduvana cena N3 pa mozda ....

Ћао другари, ево још једног свежег корисника LG G2.

http://www.gizchina.com/2013/12/30/lg-g2-set-get-android-4-4-kitkat-international-release-new-year/

Ево једне вести ако је истинита, прексутра добијамо КитКет и то ОТА.

Ако неко хоће сам да прави microusb спољашњу меморију, ево линка

http://www.overclock.net/t/1409373/tutorial-how-to-make-micro-usb-flash-drive-for-phones-and-tablets

а на сличан начин може да се направи и екстерни читач microsd картица на microusb OTG конектор тако што се уместо флеша стави читач за microsd картице.

Poslednja izmena:
Не, лепо пише

The international version of the LG G2 is set to get its OTA (over the air) update to Android Kit Kat on January 1st, 2014.

наравно, ако тако буде и ако је истина.

Само опуштено, схватио сам да је шала у питању, али сам због других реаговао.

ne...cena ne zavisi od klase telefona vec od drugih faktora itd....

Svaki LG se otkljucava na unlock code preko menija, naravno neko treba da generise taj kod, uglavnom za LG je najjeftiniji, 500 dinara.

Iskreno po servisima su trazili neke sulude cifre oko 1000-1500 dinara ,drugar mi dao telefon od coveka koji to radi i odradih sve za tu cifru 600 dinara

kacio sam ja link gde kosta 1.7 dolara taj kod. mogao si to sam da odradis naravno ako imas paypal i karticu povezanu za njega.

imam karticu ali stvarno mi nije palo na pamet da.citam 150 strana ahaha
Mislim citam ih ja ali polako,nisam stigao dotle ,radilo se ovih dana

Ja sam platio za drugov oko 1.7 dolara. Kupis i posle 30ak min ti dodje kod i to je to.

ytu2une5.jpg

Većina zna, ali eto da obradujem neke koji ne znaju :)

U galeriji možete raditi pinch to zoom da bi mogli da vidite više thumbnails-ova (ili manje)

Takodje u sms aplikaciji možete raditi pinch to zoom da bi povećali ili smanjili veličinu slova.

kupio 2 koda za otkljucavanje, za cenu 1 engleske funte ili oko 130din :D

Evo kako radi wi-fi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388505368791.jpg
    uploadfromtaptalk1388505368791.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 234
Vrh Dno