Šta je novo?

LG G2

Koga zanima, SPIGEN ima popust za SLIM ARMOR preko Amazona i salje za Srbiju. Akcija im traje do 1.1.2014 PST.

Cena case i slanja je oko $27.

Poslednja izmena:
^zainteresovan sam i ja, ali odraće nas sa carinom ako nas ima više.

mislim da amazon to neće slati u srbiju. juče sam probao bt slušalicu da naručim pa mi je izbacio da igračke, el opremu... (u 2 reda spisak) ne šalju u srbiju.
ne znam u čega se ovo svrstava.

fkloznica , si kupio tel... ?
ja sam kupio drugi i mogu reci da u odnosu na prvi primerak radi mnogo bolje. a primetio sam da je bin 1 u odnosu na prethodni 4, tel.se manje greje fluidniji je i u bench testovima drzi rezultat , a je da svaki put opada fps i rezultat a fon postaje pakleno vruc... platio sam 405e za 32gb i prezadovoljan sam.

@mickk
Jel si licno probao ili si video negde?
Nemam ideju sta drugo da uzmem,silikoni ruzno izgledaju a slim armor je ogroman.
izbor case-ova za g2 je srednje zalostan. . .

@mickk
Jel si licno probao ili si video negde?
Nemam ideju sta drugo da uzmem,silikoni ruzno izgledaju a slim armor je ogroman.
izbor case-ova za g2 je srednje zalostan. . .

Imao sam na drugom telefonu i zažalio pare koje sam dao,veću štetu je case napravio nego da sam ga koristio bez...od tad nikad više hard shell!

Ja sam imao par tih hard case-ova i nisam imao problema do sad.
Narucicu pa videcu kakav je kad dodje tamo negde u februaru :)

fkloznica , si kupio tel... ?
ja sam kupio drugi i mogu reci da u odnosu na prvi primerak radi mnogo bolje. a primetio sam da je bin 1 u odnosu na prethodni 4, tel.se manje greje fluidniji je i u bench testovima drzi rezultat , a je da svaki put opada fps i rezultat a fon postaje pakleno vruc... platio sam 405e za 32gb i prezadovoljan sam.

neckam se kao djilko u najboljim danima :D
da li taj bin ima veze sa odredjenom serijom proizvodnje ili nema pravila nego sta ti zapadne.. ? drago mi je sto si napokon zadovoljan :)

Gde ima?Javi na pm,ako ne sme ovde.

Ja sam uzeo isti takav case, stavio sam i sliku, desetak strana unazad. 500 din mislim da je koštao, u Nišu podzemni prolaz, al samo u toj jednoj radnji.

Jeste tih hard case-ova ima po 1250 kinti kod nas...mislim da je Nilkin

Andrija,jel si siguran da ima ovu teksturu peska?

Koga zanima, ostao mi je na HDD D80210E_00.kdz posle apgrejda preko LG PC Suite.
Stavicu ga negde na Google Drive, pa ako vam zatreba VIP stock - da mozete da me cimnete.

Kolika je veličina fajla, da nije isto?

Vrh Dno