Seti se svoje price od prosle godine...
A ja nemam nista protiv LG-a! Cak sam ih podrzavao na forumu kad su SVI ali svi zivi pljuvali po njima i nazivali ih krs kompanijom i propalom firmom, na istom ovom forumu. Pa i ti medju njima.
Stvarno nemam nista protiv LG-a, Nexus 4 je odlican uredjaj za te pare. Ali preterujete sa nekim komentarima.
Ja nikad nisam S4 dizao u nebesa. I ne mislim da je trenutno najbolji i najkvalitetniji telefon. To je svakako Sony Z1 trenutno.
Koju priču? Samsung kao kompanija pravi odlične proizvode, moj Galaxy S3, Galaxy Tab 8.9, dva HDTV-a, pa čak i frižider govore da mi se Samsung dosta dopada kao brend. Sve je to super, ja i dalje podržavam Samsung, ali veoma je pogrešno slepo pratiti neki brend, tako da već duže vreme pružam priliku i drugim proizvođačima. Jednostavno, Samsung je u poslednje vreme jako smorio sa svojim proizvodima, uopšte se ne trude više i to je ono što mi je odvuklo fokus od tog brenda. Drugi napreduju veoma brzo - tu je LG, HTC, Asus, Sony, oni ne spavaju i prave jako dobre uređaje. Ne pričam samo o smartfonima i tabletima, tu je i kućna elektronika itd. Jednostavno, Samsung ima svoje zlatno doba, koje neće trajati večno.
Ne stajem po svaku cenu u njihovu stranu, trudim se da sagledam stvari objektivno. Ono što sam rekao da je LG G2 pojam za S4 je ipak samo moje mišljenje, telefon me je sasvim opravdano oduševio, i to je ono što je sada potrebno - neka inovacija, nešto drugačije. Jel je zaista pogrešno da mislim da je G2 u ovom trenutku bolji telefon od S4? Ja mislim da nije. Nisi probao oba telefona, prvi post ti je bio o tome kako su tasteri iza čista glupost. Prerano donosiš neke zaključke, na osnovu tuđih mišljenja, tačnije tuđih testova - nisi jedini, viđam to dosta na forumu. Nije review moj ili bilo čiji nešto čega se treba slepo držati, ja sam samo tu da prenesem moj utisak, a to je da je G2 fantastičan telefon.