Šta je novo?

LG G2

Ma telefon je super, lg je bas napredovao. Lepo radi, sasvim ok izgleda, a verujem da ce cenovno da bude pristupacniji od konkurencije.

Ovaj telefon od napred je najbolji ikada to jest bio bi bolji da nema lg znak.. Nazad prosek. Sto manji bazeli to bolje,uvek bilo i bice

Sa malim bezelima, bumper je neminovnost. Nema ojacanja sa strane! TO je dobra stvar naravno, i kod TV-ova ona plastika okolo nema cenat mozda, i debeli malo vise od toga (LED naravno). :)
PS. Odo' gledtai basket :D

Poslednja izmena:
Ma neka traje dok traje, neću da koristim bumper:)

U verziji sa 32Gb korisniku ostaje samo 24Gb, bar prema gsm areni.. sto znaci da bi verzija od 16Gb bez prosirenja za fon sa ovakvim specifikacijama bila kao sportski auto za rezervoarom od 20l :d

Treba cekati 32Gb :)

Nexus 4 je uzasno popularan telefon i pored toga sto ima malu internu memoriju i to verzije od 8 i 16gb ne vidim razlog da neko ko ne trpa svasta u telefon ceka 32gb

Nemam nista protiv ali ako od 32Gb ostaje 24Gb onda je logicno da ce od 16 da ostane samo 8-10Gb, tolike pare za telefon sa 60 fps 1080p kamkorderom, cipsetom koji melje hd igre sa grafikom kao sa konzola, reprodukcijom lossless fajlova 24bit i 192kHz.. 2 takva albuma i jedan 60 fps 1080p sempl od 5 min bi zauzeli internu memoriju :)

A ko hoce da vozi nissan gt-r sa rezervoarom od 20l.. nemam nista protiv :d

To je inace jedina prava mana ovog telefona, na stranu tasteri pozadi i glossy plastika.. nije mi jasno zasto nema micro sd slot, bas na tom polju su mogli da distanciraju G2 od Nexus 5 a realno ne znam zasto bi neko kupio G2 16Gb i malo memorije koja preostaje a da ga koristi kao fon od pre 3 godine, uopste mi nije jasno zasto flagship telefoni generalno nemaju 64/128Gb memorije kao standard.

Poslednja izmena:
Da.. Ovakav telefon sa 16gb je uzasna stvar.. Zasto lg nije izbacio samo verzije 32 i 64 gb nikako mi jasno nije..

Da su izbacili verzije sa 32 i 64gb,nexus 5 bi mogao imati 16/32,a sad mislim da će biti kao i n4, 8 i 16 :-(

ok,jeste mu mana velicina memorije ,ali dobro i da bude 10 gb to je po meni sasvim dovoljno
sad sto neki ovde drze sve i svasta po telefonima ... imas usb kabal za g2 natrpas usb svim i svacim i opustencija kad ti nesto treba prebacis lako ,ili jednostavno kupi 32gb verziju
ali vecini korisnika ce i 16gb zavrsavati posao bez problema kao sto je slucaj sa nexusom
mada ni ja ne razumem sta im je trebalo to bez slota za memorijsku karticu, ali me to nikako ne bi odbilo od ovoga telefona,pogotovo sto ce mu cena jako brzo pasti
da nisam zaljubljen u moj N2 hahaha,uzeo bih ovaj telefon ali nekako ne vidim razlog da prodajem N2 jer zaista nista posebno necu dobiti ni sa N3 ni sa G2

Stvarno je steta sto nema slot kad vec nema verzije od 64gb... Zasto proizvodjaci ovo rade?

Sačekajte da radnje nabave korejsku verziju sa sd slotom i manjom baterijom ako vam ona treba, biće ga sigurno kao što su nabavljali i druge LG modele koji su bili Korea only

Ta devojka radi izuzetne opise telefona. Fala za link, nisam ranije gledao njene opise.

Pa uz pomoc supercuria njenog decka (nasli se :D ) stvarno odradjuje sve opise bas detaljno... Pogotovo sto joj supercurio pomogne oko kvaliteta ekrana i audio kvaliteta najvise...

Kad krene Djilketova girlfriend ovako, potkovana sa strane :D Barem neki review o BBS-u :d

Poslednja izmena:
Ja sam mojom zadovoljan, ovakva mi ne treba :D

Nije ni supercurio Bred Pit, dobra mu je i ova :D

Umesto da varjacom vrti ajvar ova vrti neke sintetike na telefonima, ne bi je niko na Balkanu ni pogled'o :d :d

Moja vec zimnicu sremila. I da je catsim jednim ivar-om ne bih zalio :) Ljubav ide preko stomaka kakvi review-i :D

Dakle da rezimiramo.

Sto se dizajna tice, tu su negde. Izjednaceno.
Sto se kvaliteta displeja tice S4 je bolji.
Baterija G2.
Softver i UI koji mnogi ovde pljuju je po njima bolji na S4.
Po aplikacijama su izjednaceni.
Sto se benchmarka tice pobedu naravno odnosi G2.
Za zvuk S4 i sto se slusalica i sto se zvucnika tice.
Kvalitet slika, izjednaceno.

Ovo stvarno jeste pojam za S4 u svakom pogledu... ali malo sutra.

Poslednja izmena:
po meni jeste pojam..makar duplo bolji mob. ali marketing je cudo,za to samsungu kapa dole iako verovatno vise nikada necu kupiti samsung mobilni p.s. jedina prava mana sto nema mesto za memorijsku karticu

Poslednja izmena:

Ne mogu da verujem da je amoled pobedio ips u smislu da je bolja vidljivost po suncu...

Zvuk koji proizvode ispada S4 da je bolji, a tamo kao neka prica bila da su hajpovali audio kvalitet iz G2.

Super je sto je konacno napravljen android telefon koji moze da stane rame uz rame sa S serijom.

po meni jeste pojam..makar duplo bolji mob.

Kako to? Jesi procitao test? Mislim znas da citas, je li? :D

Kad je nesto pojam znaci da ga sije u svemu skoro, a ovde nije tako, sem u benchmark testovima. Naravno izasao je pola godine kasnije, pa ima noviji S800... Da je izasao u isto vreme, propao bi, jer bi verovatno imao isto S600 proc.

Poslednja izmena:
Ja bih odmah prodao taj S4 dok se moze kinza uzeti...G2 preuzima tron :D

Vrh Dno