Šta je novo?

LG G2

Kako to? Jesi procitao test? Mislim znas da citas, je li? :D

Kad je nesto pojam znaci da ga sije u svemu skoro, a ovde nije tako, sem u benchmark testovima. Naravno izasao je pola godine kasnije, pa ima noviji S800... Da je izasao u isto vreme, propao bi, jer bi verovatno imao isto S600 proc.

Ne vredi, ne pokusavaj uopste... :lupko:

Mozda je koristio i jedan i drugi... po minut u poslovnici! :d

Kako to? Jesi procitao test? Mislim znas da citas, je li? :D

Kad je nesto pojam znaci da ga sije u svemu skoro, a ovde nije tako, sem u benchmark testovima. Naravno izasao je pola godine kasnije, pa ima noviji S800... Da je izasao u isto vreme, propao bi, jer bi verovatno imao isto S600 proc.

kazem da je po meni pojam.. to jest po mojim kriterijumima koji su malo cudni :)

p.s. mozda si ti emixe koristio g2 ? za s4 mozes da komentarises a mogu i ja koji sam ga cackao dosta puta od drugara.. i s4 je preslikan s3 ,sta vise ne bi doplatio 50e da ga uzmem ako imam s3.. to sto si ti ubedjen da furas najbolji mob na svetu dok je u tvojim rukama to je tvoj problem da ne kazem nesto teze.

Poslednja izmena:
Ne jedi ono sto se ne jede...
I ne teraj me da otvaram ignore postove, muka mi...

muka je i meni od tebe.. a ti bi to mogao i da pojedes sto se mene tice..

Emix stavio na ignore sve one kojima se ne svidja sljamsung :D Lik je :D

Samo sam postavio, nemam vremena da procitam test ali vec vidim da je situacija napeta :d

Ljudi se ranije oko riba i kola nisu klali uzivo kao sada preko neta oko prakticno istih telefona :d

Vidis da je krivo Emxiu sto nema najbolji telefon, haha :D

Ne dirajte Samsung bre :d

Seti se svoje price od prosle godine...

A ja nemam nista protiv LG-a! Cak sam ih podrzavao na forumu kad su SVI ali svi zivi pljuvali po njima i nazivali ih krs kompanijom i propalom firmom, na istom ovom forumu. Pa i ti medju njima.

Stvarno nemam nista protiv LG-a, Nexus 4 je odlican uredjaj za te pare. Ali preterujete sa nekim komentarima.

Ja nikad nisam S4 dizao u nebesa. I ne mislim da je trenutno najbolji i najkvalitetniji telefon. To je svakako Sony Z1 trenutno.

Poslednja izmena:
Ja sam malo jace odreagovao.. Ipak sam cekao za 100e italiju u basketu a dosao x.. :) neka ljudi koriste sta god im je lepo,za svakoga postoji najbolji mob kao sto svakom liku odredjena riba biva najbolja a drugom npr prosek. Zivi bili !

gde nadje Sony Z1 ,gde nadje sony uopste,al ok tebi se dopada,skupi kao cemer a odnos cena kvalitet uzas ,po tome ih sije bar 5 firmi
mada stvarno moram primetiti cudnu stvar a to je da G2 ima losiji zvuk ,nekako mi tu nesto bas smrdi
Bolje jos malo da se saceka i vidi jos neka recenzija a narocito korisnika,mozda i neki apdejt padne pa se to sa zvukom dovede u red ne bi bilo prvi put da se tako nesto odradi

Ne moraju mi dati nikakve pare samo da oderu Spance u sredu, pa neka kalkulisu kuci kad dodju :D

Da ne ispadne off +1 za Loznicu :)

Seti se svoje price od prosle godine...

A ja nemam nista protiv LG-a! Cak sam ih podrzavao na forumu kad su SVI ali svi zivi pljuvali po njima i nazivali ih krs kompanijom i propalom firmom, na istom ovom forumu. Pa i ti medju njima.

Stvarno nemam nista protiv LG-a, Nexus 4 je odlican uredjaj za te pare. Ali preterujete sa nekim komentarima.

Ja nikad nisam S4 dizao u nebesa. I ne mislim da je trenutno najbolji i najkvalitetniji telefon. To je svakako Sony Z1 trenutno.

Koju priču? Samsung kao kompanija pravi odlične proizvode, moj Galaxy S3, Galaxy Tab 8.9, dva HDTV-a, pa čak i frižider govore da mi se Samsung dosta dopada kao brend. Sve je to super, ja i dalje podržavam Samsung, ali veoma je pogrešno slepo pratiti neki brend, tako da već duže vreme pružam priliku i drugim proizvođačima. Jednostavno, Samsung je u poslednje vreme jako smorio sa svojim proizvodima, uopšte se ne trude više i to je ono što mi je odvuklo fokus od tog brenda. Drugi napreduju veoma brzo - tu je LG, HTC, Asus, Sony, oni ne spavaju i prave jako dobre uređaje. Ne pričam samo o smartfonima i tabletima, tu je i kućna elektronika itd. Jednostavno, Samsung ima svoje zlatno doba, koje neće trajati večno.

Ne stajem po svaku cenu u njihovu stranu, trudim se da sagledam stvari objektivno. Ono što sam rekao da je LG G2 pojam za S4 je ipak samo moje mišljenje, telefon me je sasvim opravdano oduševio, i to je ono što je sada potrebno - neka inovacija, nešto drugačije. Jel je zaista pogrešno da mislim da je G2 u ovom trenutku bolji telefon od S4? Ja mislim da nije. Nisi probao oba telefona, prvi post ti je bio o tome kako su tasteri iza čista glupost. Prerano donosiš neke zaključke, na osnovu tuđih mišljenja, tačnije tuđih testova - nisi jedini, viđam to dosta na forumu. Nije review moj ili bilo čiji nešto čega se treba slepo držati, ja sam samo tu da prenesem moj utisak, a to je da je G2 fantastičan telefon.

Poslednja izmena:
preferiram Nexus uredjaje, ali ovaj je stvarno razbijac. Samo da Nexus 5 bude zasnovan na ovom mobu, nece mu biti ravnog do izlaska z2 i s5.

N5 ce najverovatnije biti osakacena verzija G2, samo me zivo interesuje gde ce sve da ustinu da bi smanjili cenu?:trust:

Stavice ti samo ovaj s800, povecace ekran, veca rez, megapixele na cam, mozda malo vise memorije o tako to.

Sta ocekujete da vam spakuju G2 sa Google SW za najmanju cijenu na trzistu. Sta ima...:D

N5 ce najverovatnije biti osakacena verzija G2, samo me zivo interesuje gde ce sve da ustinu da bi smanjili cenu?:trust:

Prvi pik je kamera i baterija. Ostalo bi trebalo da ostane isto kao iz G2, možda i ekran bude malo lošije klase ips-a...

Opet (ako je verovati pristrasnoj GSMareni) los, tacnije cist ali slab. Najava je bila,studijski cist zvuk,bla bla i na kraju opet sve isto. To je jedna od stvari zbog koje ne bih kupio ni G2 a ni N5. Bitniji mi je zvuk nego kamera.

***a, los je u smislu jacine zvuka...nema odsecanja frekvencija kao na nekim drugim telefonima

Da, zvuk je čist ali nije previše glasan, kako na slušalicama tako i na zvučniku.

Sigurno ce moci sa rootom i nekim xda modom i to da se pojaca.. Steta sto nije glasniji direktno iz kutije. Bese danas izlazi benchmark test ?

Da, zvuk je čist ali nije previše glasan, kako na slušalicama tako i na zvučniku.

Ali sta to konkretno znaci? Jel glasniji u slusalicama na maksimumu od maksimuma na S2 ako si imao prilike da ga koristis?

S2 sam nažalost preskočio, ali mogu da kažem da je na maksimumu slabiji od S3 kojeg trenutno koristim.

E ***a...to je onda bas bez veze..valjda ce da parave neki audio patch za njega...

Dobar test.. Dobro je sto ste pohvalili dugmice pozadi,rizican potez lg ,sto se ceni(za razliku od nekih koji dugo godina furaju istu filozofiju i izgled) jos samo da sacekamo cene u vip-u :)

Lol...ovde na forumu su ga svi drzali u rukama pa znaju da'l je ergonomski ili nije :D

Nazad
Vrh Dno