Šta je novo?

LG G2

Ko sve danas radi recenzije, to je strasno :S:

Opisao autonomiju kao prosecnu, a na gsarena se vidi da je bolja od Droid Maxx koji ima akumulator, duplo manji ekran i 3x slabiji hardver. Toggle funkcije iz navigation bara mogu da se sklone, pored Slide aside multitaskinga imas i default android, niko te ne tera da koristis njihov voice asisstant jer imas i google now, napisao je da su onsreen dugmad ruzna zato sto su bela i da je lepse da su crna, a mozes da ih podesis i crna da budu, a ako mu je mac prsao kad je zakacio telefon na njega onda treba njega da baci u kantu, napisao je da zvucnik stoji odozdo pa je zato lakse da ga prigusus ?! :bottle:
Necu vise ni da komentarisem ovakve notorne gluposti

Mene danas ništa više ne čudi, svakakvih budala ima po internetu danas... Gizmodo inače ima takav hejterski stav, nije im ovo prvi put da napišu review ovog tipa.

Nemo se nerviraš. Saraniše ga u komentarima ionako.

Jedina stvar sa kojom se slažem jeste ta za zvučnik. Na mom LGOG se dosta utiša ako ga ostavim da leži na leđima.

Ali ovde je zvučnik sa donje strane, da bi ga prigušio morao bi telefon da stoji uspravno :)

Da ***! :lupko:

Mene danas ništa više ne čudi, svakakvih budala ima po internetu danas... Gizmodo inače ima takav hejterski stav, nije im ovo prvi put da napišu review ovog tipa.

Ma nije ovo do stava, ovo je lik koji je uzeo pare da napljuje telefon a veze nema o androidu i pitanje je da li je uopšte držao ovaj telefon u rukama. Da ga je pola sata čačkao izvalio bi da ono što je napisao nema veze sa mozgom.

dal' na ovom cudu radi otg? prvenstveno me zanima spajanje sa fles stikovima. vidim da na lg x4 i nexus 4 ova opcija (prakticno) ne radi pa sam nesto sumnjicav i za g2.

Poslednja izmena:
Mislim da bi morao da ima.. Mrzi me sada cesljam po netu :)

The top of the G2 houses the secondary mic and the infrared sensor, while the bottom has the primary microphone, the loudspeaker, the 3.5mm audio jack and the microUSB port. The G2's connectivity port supports USB on-the-go and USB host.

Ako oni lazu lazem i ja..

Poslednja izmena:
Komentar sa testa na Benchmarku:

"Zaboravih da prokomentarišem: Autor sa pivom u ruci. Slika govori više od hiljadu reči. Jedan ozbiljan autor, ozbiljnog sajta ima avatar u kojem reklamira Heineken, ili se hvali istim, ili je samo alkoholičar. Kakvo je stanje na sajtu, dobro je da drugi ne duvaju džointe i vuku "crte" ili slikaju tetovaže i pirsinge, pa onda te slike kače kao avatare.
Kakva je slika čoveka koji piše, tekst je i dobar ;)"

:d

Vaš Gizmo je alkos i reklamira Heineken :d :d :d . Jel je moguće da je internet spao na ovaj nivo kod nas, da svaka budala sa internet konekcijom ima pravo da nešto komentariše. Što je najgore, neko zapravo čita takve komentare i onda pomisli da su autori sa Benchmarka alkosi i narkomani... :D

Ahaha.. Sve sami komani i alkosi na benchu ! Mada to i ne mora bude toliko lose :)
P.s. kako ga samo nije mrzelo da baci takav komentar...

Poslednja izmena:
***, dosao internet u siroke narodne mase... Ja se vise i ne cudim takvim komentarima... Pa i ovde cak na forumu ima komentara a kako ovo a kako ono...

Komentar sa testa na Benchmarku:

"Zaboravih da prokomentarišem: Autor sa pivom u ruci. Slika govori više od hiljadu reči. Jedan ozbiljan autor, ozbiljnog sajta ima avatar u kojem reklamira Heineken, ili se hvali istim, ili je samo alkoholičar. Kakvo je stanje na sajtu, dobro je da drugi ne duvaju džointe i vuku "crte" ili slikaju tetovaže i pirsinge, pa onda te slike kače kao avatare.
Kakva je slika čoveka koji piše, tekst je i dobar ;)"

Vaš Gizmo je alkos i reklamira Heineken :d :d :d . Jel je moguće da je internet spao na ovaj nivo kod nas, da svaka budala sa internet konekcijom ima pravo da nešto komentariše. Što je najgore, neko zapravo čita takve komentare i onda pomisli da su autori sa Benchmarka alkosi i narkomani... :D

dal' na ovom cudu radi otg? prvenstveno me zanima spajanje sa fles stikovima. vidim da na lg x4 i nexus 4 ova opcija (prakticno) ne radi pa sam nesto sumnjicav i za g2.

Има ОТГ

http://www.youtube.com/watch?v=k6unxbuMnYk

Тип управо прикачиње флеш, искочи нека анимација одоздо и пита те шта ћес с њим, исто као и кад убодеш слушалице.

Nadam se da ce moci da se kupi kod nas po nekoj razumnoj ceni. Na mojoj je must have listi, mnogi imaju samsung s4 ili htc one, treba se malo razlikovati od drugih pa kupiti ovakav uredjaj. Vec imam ponudu za 550 evra da se moze nabaviti verzija od 16gb, treba sacekati ostale prodavce da vidimo koju ce cenu ponuditi.

Iskreno, ja ne bih isao na verziju ispod 32GB..

Има ОТГ...
...Тип управо прикачиње флеш, искочи нека анимација одоздо и пита те шта ћес с њим, исто као и кад убодеш слушалице.

Ovim (pored svega ostalog) je zadovoljio skoro sve moje zahteve. Ostaje samo još da potvrdimo trajanje baterije. Note 2 koji sada koristim ima 3100mA, g2 ima 3000. Ako je trajanje isto ja sam zadovoljan. S pen apsolutno ne koristim tako da mi ne bi falio. Jedino bi mi možda nedostajalo ono pozivanje i slanje smsa svajpovanjem nalevo i nadesno iz imenika.

I crnja poceo da se ***** :D
Kaze da je autonomija odlicna zato sto ima 3000mAh bateriju, a on ocigledno imao korejsku verziju u rukama sa manjom baterijom :)

Ovim (pored svega ostalog) je zadovoljio skoro sve moje zahteve. Ostaje samo još da potvrdimo trajanje baterije. Note 2 koji sada koristim ima 3100mA, g2 ima 3000. Ako je trajanje isto ja sam zadovoljan. S pen apsolutno ne koristim tako da mi ne bi falio. Jedino bi mi možda nedostajalo ono pozivanje i slanje smsa svajpovanjem nalevo i nadesno iz imenika.

Na xda se ljudi hvale da su prelazili sa Note 2 na ovaj i da LG ima bolju bateriju...

Poslednja izmena:
Da.. To sam i ja primetio.. Postaje dosta lenj. Ima 2600mah a govori da ima 3000

Rekao je da ga dobro sluzi baterija jer ima 3000mah a on ustvari koristi ovu od 2600..

I da može da se skida poklopac kao na GS4, a to može samo na korejskoj, na ostalim verzijama (pa i američkoj) ne može

Da, i meni je delovalo da malo navlace poene One-u, da ga ovaj ne pwnuje bas jako. :D

Samo korejska. Evo detaljne recenzije sa notebookcheck-a: link
Zanimljivo je da ima i ubedljivo najbrzu fles memoriju, brzine upisa su:
  • LG G2 - 111.49 MB/s
  • Samsung Galaxy S4 GT-I9505 - 75.1 MB/s (33% sporije)
  • HTC One - 58.75 MB/s (47% sporije)
  • Google Nexus 4 - 49.7 MB/s (55% sporije)...

Upis je 25% brzi od GS4

Koliko ja znam matematiku brži je skoro 50% od gs4 :)

Vrh Dno