Kamera bolja 40x, baterija onako, meni je bila ok, ali uz neku jaču upotrebu ume da bude tanka sa tim snapom 808. Kad kažem jaču mislim na stvari koje dosta opterećuju telefon.jel presao neko odavde na 5x? zanimaju me neki utisci, baterija i kamera najvise
g2 uskoro ide u druge ruke pa gledam nesto do 200-220 eur da uzmem, dosta me privlaci 5x, ali jedina mi je zamerka sto nema sd card slot
A tek kad upadne u bootloop kamera je bolja 100x[emoji6]Kamera bolja 40x, baterija onako, meni je bila ok, ali uz neku jaču upotrebu ume da bude tanka sa tim snapom 808. Kad kažem jaču mislim na stvari koje dosta opterećuju telefon.
Ja sam presao sa G2 na 5x. Sve je bilo super dok 5x nije upao u bootloop ko G4. Sad sam se opet vratio na g2.jel presao neko odavde na 5x? zanimaju me neki utisci, baterija i kamera najvise
g2 uskoro ide u druge ruke pa gledam nesto do 200-220 eur da uzmem, dosta me privlaci 5x, ali jedina mi je zamerka sto nema sd card slot
Lineageos stavi....Ja sam presao sa G2 na 5x. Sve je bilo super dok 5x nije upao u bootloop ko G4. Sad sam se opet vratio na g2.
Sta preporucujete da se stavi umesto ovog stocka na G2 ? Bas je "spor" telefon naspram nexusa.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Jel treba nešto posebno ili klasično brisanje svega osim internal memoriju i flešanje roma? Na ice romu sam, znači stock baza.Lineageos stavi....
Da li neko moze da mi kaze da li smem da flešnem Lineage preko GoogleEdition 1.5 ili bolje prvo da vratim sve na stock?
Imam i Dorimanx 12.0 kernel
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
1. Moraš da zameniš običnu sim karticu za usim karticu (besplatno)moze pomoć, zasto mi fon ne hvata lte mrežu kad imam telenor sim koja podržava 4g i u podešavanjima sam stavio režim mreže LTE, jel treba da se još nešto aktivira?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
https://www.youtube.com/watch?v=Tih0ZtccSKEja sam zamenio karticu davno tek kad su ih izbacili, u pravu si moraću ih nazvati..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari