Šta je novo?

LG G2

Poslednji 14.1 je od 3 aprila,obavezno i gapps skini,po meni je aroma najboja pa ti biraj koje ces google apps da instaliras

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ubija,bez greske radi,jedina mana ake je uopste mana je kamera koja je malo slabija nego stock

Ja sam hteo da flesnem lineage ali nema xposed tj nema trenutno podrske za nougat, tako da cu morati da cekam.
Kakav je cm13 u odnosu na lineage?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pa koliko ja znam lineage je naslednik cm-a,po meni ovo mnogo bolje i fluidnije radi,telefon se preporodio,sve leti,juce sam ubacio ovaj poslednji nougat 7.1.1 lineage od 3 aprila za sada je sve ok bez ikakvog baga...

Na Cloudy 3.3 sam i primetio sam kad iskljucim animacije i restartujem tel posle toga, da ne radi Smart Notice vidzet.. Kad su animacije na 0.5 sve je u redu.. Sta moze da bude problem???

Nista nije problem nemoze da se gase skroz animacije,i ja imao taj trip dok nisam provalio da je to problem

jel presao neko odavde na 5x? zanimaju me neki utisci, baterija i kamera najvise :)
g2 uskoro ide u druge ruke pa gledam nesto do 200-220 eur da uzmem, dosta me privlaci 5x, ali jedina mi je zamerka sto nema sd card slot

jel presao neko odavde na 5x? zanimaju me neki utisci, baterija i kamera najvise :)
g2 uskoro ide u druge ruke pa gledam nesto do 200-220 eur da uzmem, dosta me privlaci 5x, ali jedina mi je zamerka sto nema sd card slot
Kamera bolja 40x, baterija onako, meni je bila ok, ali uz neku jaču upotrebu ume da bude tanka sa tim snapom 808. Kad kažem jaču mislim na stvari koje dosta opterećuju telefon.

Da li neko moze da mi kaze da li smem da flešnem Lineage preko GoogleEdition 1.5 ili bolje prvo da vratim sve na stock?

Imam i Dorimanx 12.0 kernel

Poslednja izmena:
Kamera bolja 40x, baterija onako, meni je bila ok, ali uz neku jaču upotrebu ume da bude tanka sa tim snapom 808. Kad kažem jaču mislim na stvari koje dosta opterećuju telefon.
A tek kad upadne u bootloop kamera je bolja 100x[emoji6]

Ja sam presao sa G2 na 5x. Sve je bilo super dok 5x nije upao u bootloop ko G4. Sad sam se opet vratio na g2.
Sta preporucujete da se stavi umesto ovog stocka na G2 ? Bas je "spor" telefon naspram nexusa.

nista od 5x onda, ne zelim da rizikujem sa bootloop..

@X-calibar, stavi google edition ili cloudy 3.3 uz dorimanx kernel ukoliko zelis stock based rom, ako ne zelis stock based, stavi lineageos

Ja sam presao sa G2 na 5x. Sve je bilo super dok 5x nije upao u bootloop ko G4. Sad sam se opet vratio na g2.
Sta preporucujete da se stavi umesto ovog stocka na G2 ? Bas je "spor" telefon naspram nexusa.

Lineageos stavi....

Da li neko moze da mi kaze da li smem da flešnem Lineage preko GoogleEdition 1.5 ili bolje prvo da vratim sve na stock?

Imam i Dorimanx 12.0 kernel

Samo da potvrdim da je sve proslo uspesno. Uradjen standardan Wipe, install i ubacen OpenGapps i sve radi kako treba :)

moze pomoć, zasto mi fon ne hvata lte mrežu kad imam telenor sim koja podržava 4g i u podešavanjima sam stavio režim mreže LTE, jel treba da se još nešto aktivira?

Gde se nalazis, mozda ne hvata 4g tu gde trazis?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Ne zamerite sto trujem temu, samo jedno pitanje u vezi kartice koja podrzava 4g, koliko se zapravo placa za nju, mts mreza?

Samsung A5

Nista, odes i podignes je u nekoj od poslovnica, poniste ti staru i daju ti novu.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Hoces reci da je besplatna, zar se pre nije placala ili su je dobijali samo korisnici sa velikim paketima

Samsung A5

Ja koliko se secam izrada kartice se placala 200 Ili 250din, a secenje je bilo dzabe. Moguce da su od tad promenili politiku

Ne plaća se ništa, baš kao što brana kaže.

moze pomoć, zasto mi fon ne hvata lte mrežu kad imam telenor sim koja podržava 4g i u podešavanjima sam stavio režim mreže LTE, jel treba da se još nešto aktivira?

1. Moraš da zameniš običnu sim karticu za usim karticu (besplatno)
2. Ako ti je u mobilnom stock rom (osnovni od proizvodjača) onda bi trebalo da radi...
3. Ako je neki custom rom, onda je rešenje...
4. Instaliraj sa prodavnice Titanium backup
5. U njemu upisi LTE config
6. Kad se pojavi ta opcija, obriši je slobodno.
7. Naravno restart fona.

Poslednja izmena:
imam usim karticu i stock rom 5.0.2 verzija ali nece nikako na lte a pokrivenost 4g signalom je ok...

A jeli ti Telenor aktivirao 4g? Zovi call centar. Kod mts-a nije dovoljno samo zameniti karticu, već moraju još da ti aktiviraju 4g.

ja sam zamenio karticu davno tek kad su ih izbacili, u pravu si moraću ih nazvati..

Vrh Dno