Šta je novo?

LG G2

Jesi probao preko autorec aplikacije?Ali prvo moraš imati rutovan telefon.Pogledaj kanal na yt Max Lee,kod njega imaš tutorial kako rutovati skoro sve lg telefone sa 5.0.2 verzijom Androida.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Poslednja izmena:
Može li neko ko je na custom M ili N romu da okači podešavanja napona iz kernel auditora? Evo kako je na dorimanx 12.0
027958386993b931daaf197476bf393d.jpg

Jeli neko radio undervolt, kakva su vaša iskustva?

Poslato negde iz svemira

Posle dužeg vremena mi je ruku dopao moj stari G2 koji je u međuvremeno menjao vlasnike.

Zbog nepažnje međuvlasnika i izgrebanog stakla zadnje kamere, izgleda da je OIS i fokus umreo. Upošte se ne čuje motorče da radi kada ga maltretiram, nema šanse da išta fokusira, slike su mega mutne, čak i po dnevnom svetlu.

Staio sam mu cloudy 3.3 sa adv driverima, i Xcam, ali nikakvog pomaka nema.

Ukoliko je ova moja dijagnoza stvarno moguća, vidim da na Aliju ima kamera modula za male pare. Već sam ga otvarao kada sam mu menjao zaštitno staklo zadnje kamere, pa mi procedura nije komplikovana.

Vredi li uzimati te kamerice sa Alija? Imaju li sve osobine originalne kamere?

Telefon je baš u dobrom stanju i žao mi je da ga ne koristim, voleo bih da ga sredim. Ako treba, okačiću i neku fotku da potvrdite simptome.

Evo i par slika20170320_074129.jpg20170320_074141.jpg20170320_074145.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da li posle nadogradnje na Lolipop treba da se uradi hard reset na telefonu?

Послато са LG-D802

Drugari, imam sledeci problem. Telefon je kupljen kao nov pre 2.5 - 3 godine.. Sve je radilo besprekorno. Sada mi se cini da ili imam problem sa baterijom ili sa sistemom (ili oba). Desava mi se da mi do pola dana ode 50% a npr od 30% do 3% mi ode za 10-20 minuta i to u stendbaju. Sta predlazete da uradim?

Drugari, imam sledeci problem. Telefon je kupljen kao nov pre 2.5 - 3 godine.. Sve je radilo besprekorno. Sada mi se cini da ili imam problem sa baterijom ili sa sistemom (ili oba). Desava mi se da mi do pola dana ode 50% a npr od 30% do 3% mi ode za 10-20 minuta i to u stendbaju. Sta predlazete da uradim?
Zameni bateriju. 99% je baterija.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Najverovatnije baterija.

Pozdrav. Zakacio sam telefonom dok je bio u dzepu i puklo je staklo na sredini, bas smeta...
Da ne duzim, sta da kupim posle ovog telefona? Glupo mi da opet kupujem g2

Pozdrav. Zakacio sam telefonom dok je bio u dzepu i puklo je staklo na sredini, bas smeta...
Stavi novo staklo za 50e i miran si.
A ako ipak hoces novi telefon onda ces morati da kazes nesto vise o svom budzetu i i sta ti je bitno kod telefona.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Stavi novo staklo za 50e i miran si.
A ako ipak hoces novi telefon onda ces morati da kazes nesto vise o svom budzetu i i sta ti je bitno kod telefona.

Lg g2 mi je bio super. Znaci samo da nije losiji od g2 i da ima sve sto ima g2. Za neke normalne pare. Znaci nista preko 250e. Moze i manje.

Lg g2 mi je bio super. Znaci samo da nije losiji od g2 i da ima sve sto ima g2. Za neke normalne pare. Znaci nista preko 250e. Moze i manje.
Imas da uzmes a5 2016 nov za 230-250.
Baterija bolja nego g2 brzina je tu negde, kamera je isto tu negde. A5 sa druge strane ima mnooogo bolji kvalitet izrade i telefon je odlicnog izgleda.

Joj ne bih samsnung...pola njegove cene je ime, a pola telefon. A i ne verujem da a5 podrzava miracast , DLNA , otg. Al u svakom slucaju hvala na savetu.

Joj ne bih samsnung...pola njegove cene je ime, a pola telefon. A i ne verujem da a5 podrzava miracast , DLNA , otg. Al u svakom slucaju hvala na savetu.
Bas iz tog razloga ti napisah da nam kazes sta to treba od telefona.

Ok je tema..ako oces juri i nekog kineza...xiaomi mi5...

cisto da dopisem, mozda neko nekad ima slican problem. Provalio sam da mi je sve vreme router pravio problem jer je wifi zabagovao opasno pa se na po 10ak sekundi smenjivali mobilni i wifi net sto je crpelo bateriju. Od kako sam restartovao ruter nemam vise problema

Pozz drugari jer moze neko da mi kaze kako da vratim karnel koji je bio kad sam instalirao Cloudy 3.3. Jer sam ubacio Dorimanx i usporio se fon! Dali da flesujem opet Cloudy? Ali da ne brisem nista! Jer mi je muka vise da ubacim sve aplikacije i podesavanja opet!

Trebalo bi da je dirty flash dovoljan, samo cache obris

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Neznam meni usporio! Sad sam vratio kako je bilo pre i videcu.
Uspori recimo kad stigne par mailova i neko obavestenje na face plus poruke. I kad krenem da otvaram mailove pa predjem iz aplikacije u aplikaciju tu se primeti usporenje!

Probao sam ja sve to ali nije to to! Cak sam menjao verzije dorimax-a od najnovije probao i starije i isto uspori. Sad sam sve vratio instalirao sam ponovo Cloudy! Obrisao cache samo. I naravno pre toga sam uradio backup. I radi bolje! Videcemo kako se ponasa na duze staze za sad leti!

Probacu! Kazite mi koji su da skinem? (Arm64)ili? u pitanju je D802 32GB

Nazad
Vrh Dno