Šta je novo?

LG G2

Drugar zakljucao telefon skroz. Tj cerkica mu se igrala dok nije skroz zakucala tel da mi sad trazi pin ili gmail da mu povrati tel. A on naravno sve to zaboravio. Jel ima neko resenje. U recovery nece da udje nikako. A lg software ga ne vidi.
Jel si probao da ga ugasiš, onda držiš pover i volume down, kad se upali kratko prekineš pa opet. Trebalo bi se tada pokrene recovery.

Nece probao sam. Jedino hoce u download da ide kad ga nakacim na komp. E sad nemam pojma kako da ga povratim. D802 model sa 16gb

Skinuo sam sve krenem al mi puca redovno. Ovo je na ekranu.
b5c386728c6b29ed7a90f9830f29a8db.jpg

Zasto nema na PS vise Autorec benderov?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

ToT metodom sam instalirao kk,zatim sam ga rutovao,instalirao autorec i presao na cloudy 3.3, probao sam da flesujem 7.1.1 ali mi izbacuje gresku za neodgovarajuci bootloader,moze li neko da postavi link za odgovarajuci ili da mi objasni gde gresim ako nije do njega,tj da li moram da flesujem i neki drugi karnel posto to nisam dirao nista tako da je stock ili sta vec. Lg g2 D800. Hvala unapred

ToT metodom sam instalirao kk,zatim sam ga rutovao,instalirao autorec i presao na cloudy 3.3, probao sam da flesujem 7.1.1 ali mi izbacuje gresku za neodgovarajuci bootloader,moze li neko da postavi link za odgovarajuci ili da mi objasni gde gresim ako nije do njega,tj da li moram da flesujem i neki drugi karnel posto to nisam dirao nista tako da je stock ili sta vec. Lg g2 D800. Hvala unapred
Probaj ovo:
https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/boot-g2-hybrid-bootstacks-t3183219

Mislim da je najbolje da stavis lollipop kdz. Sa njim imas ispravan bootloader i nema problema pri menjanju romova sa verzijama androida 6 i 7.

Drugari, da li je neko imao problem sa naglim pražnjenjem telefona, a da u informaciji o bateriji piše "mdnsd"? Moja žena na S3 ima taj problem. Svuda sam tražio i ne mogu da nađem rešenje? Da li bi factory reset to rešio ili ne? Ili ako bi se to ponovo vratilo, da se ne bakćem sa tim.

Koji je najbolji custom room za g2 i koji karnel,trenutno sam na claudy 3.3 sa dorimax karnelima

Ja se uvek vratim na Cloudy. On mi je najkompletniji. Imam neki stari xceed kernel. Radi lepo.

Drugari, mala pomoć. Sinoć sam slučajno obrisao neke, izgleda, bitne fajlove. Sada mi homescreen treperi(samo na trenutak se vidi wallpaper). Ne mogu ništa da uradim na homepageu. Kada spustim roletnu i odem u podešenja, sve je ok. Sve radi. Ali kada se vratim na homepage, isto treperi. Pokušao sam factory reset i ništa. Isto. Predpostavljam da bi ponovnim ubacivanjem stock roma rešio problem. Bio bih vam vrlo zahvalan ako bi mi neko poslao link kako to uraditi i koji stock rom da skinem. Unapred se izvinjavam, ali još jednom bih vam bio jako zahvalan da me uputite u sve to.

Pozdrav. Jel se nekom desava kad snima video sa "messengerom" (poslednja verzija) da nema tona? Inace mi je fon na 5.02 fabricki.

Ja nikako ne mogu da podignem LineageOS. Krenem da ga flesujem, odradi lepo do kraja nigde ne izbacuje gresku. Kad se restartuje tel samo se pojavi LG logo, nestane i to je to, ni da mrdne.
Probao 2 vezrije, uvek se desava isto.
Root je odradjen preko Kingo ROOT-a, TWRP preko AutoRec-a.

Jedina opcija mi je preko KDZ da vratim ceo tel na fabricki posto ne moze nista da se uradi sa telefonom.
Ima neko neki predlog?

Sta si imao pre toga?

5.0.1 fabricki

Resio sam problem.
1. vratio KK preko KDZ
2. Skinuo Aligator Toolkit (preko njega odradio ROOT, TWRP)

pa onda sve polako instalacija roma, gapps

Poslednja izmena:
Jednostavno nisam mogao da podignem rom posle instalacije
Kad se instalira rom, ponovo se restartuje tel, pojavi se LG logo i posle toga ni da mrdne.
Mislio sam da rom ima gresku pa sam probao sa drugim, medjutim probao sam KDZ KK, uspeo iz prve.

Poslednja izmena:
Na sta ici posle cloudy g 3.3? Malo je poceo da koci i zeza...

Vrh Dno