Šta je novo?

LG G2

Da li postoji neko rešenje za zvučnik na ovom telefonu?

Tokom razgovora ima izobličenja, nekad kao i da se udaljava osoba od mikrofona. Da li bi to rešio apdejt na neku verziju ili custom ROM?
Da li bi promena mikrofona pomogla (u tom slučaju koliko bi koštala zamena i gde bi u Beogradu to bilo najbolje uraditi)?

Garancija je odavno istekla, android je stock 4.4.2 nije rutovan.

Skini zadnji poklopac i očisti rupice za mikrofon i zvučnik,to bi trebalo da reši problem.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Sto ne flesnes SuperSU?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Sto ne flesnes SuperSU?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Koji SuperSu, skinuo sam neki, flešnuo ga i nije hteo da mi se podigne sistem, u gornjem levom uglu sitnim slovima se ispisali neki redovi i ugasio se fon. Srećom sam vratio backup na LP.
Našao sam da treba da skinem jedan od ovih:
ARM – Download Lineage SU addon (.zip)
ARM64 – Download Lineage SU addon (.zip)
x86 – Download Lineage SU addon (.zip)
Pretpostavljam da za moj treba ARM 64?

Poslednja izmena:
Ponovo sam flešnuo Lineage, e sad nije hteo da podigne sistem, vrti pola sata onu zelenu polukružnu liniju logo, i ništa. Dižem ruke.

Ubaci prvo najnoviji twrp pa onda probaj,trebalo bi da je tu problem.
I skini opet los zip,mozda se je nesto sjebalo u skidanju.

Ubaci prvo najnoviji twrp pa onda probaj,trebalo bi da je tu problem.
I skini opet los zip,mozda se je nesto sjebalo u skidanju.

Ubacio sam najnoviji TWRP, mada sam imao pretposlednji. Skinuo ne zadnji lineage već predzadnji i prošla je instalacija. Pogrešio sam što sam uključio Privacy Guard. Kako da ga isključim?

Treba mi pomoć, hteo sam da flešujem cloudly 3.3, međutim nikako ne mogu da instaliram TWRP. Pratio sam uputstvo sa xda, i zapravo sva upustva se svode na isto, skinem onaj iroot, stavim u njega loki?tool, i twrp, pushujem...Međutim uvek ima neki problem, tipa ne može da pročita taj fajl itd. Jel ima neko neki predlog, šta bih mogao da uradim?

Koja je verzija androida? - ako ne odgovorim (Ako ne vidim poruku) momci će svakako pomoći, znaju oni načine:) pa so u sigurnim rukama

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Onda možeš samo rootati, staviti twrp putem twrp managera. Nisam siguran koristi li još netko to na taj nacin i jesu li se romovi maknuli od lokija. A inače imaš autorec za kitkat na xda, no mislim da ima i ovdje na prvoj strani.
-za cloudy je bolje koristiti ili autorec za kitkat ili nadogradis na 5.0.x i koristiš autorec za lollipop, onda install cloudy:). Ispao sam iz stosa malo hehe.

Poslednja izmena:
Odradio sve, pojavi se TWRP meni, međutim u opšte ne reaguje na bilo šta. Šta god kliknem ništa se ne dešava. Jel imao neko ovaj problem?
edit: E sad imam bootloop sa logom. :wall:

Poslednja izmena:
Mozes li objasniti proceduru? (Takodjer prouci "LG G2 download mode" )

Da li je moguce da je softwerski probl, da i nakon zamene kompletnog ekrana ponovo luduje touchscreen??? U pitanju je cini mi se cloudyG2 g4 ui...

p.s. d800

Poslednja izmena:
Mozes li objasniti proceduru? (Takodjer prouci "LG G2 download mode" )

Evo ovako, probao sam sa onim raznim načinima gde se kroz command promt flešuje uz pomoć looki-ja, ništa nije htelo. Onda sam probao autorec iz prvog posta ove teme i uspeo sam da instaliram TWRP, međutim kad uđem u njega, ne mogu ništa da kliknem. Onda sam flešovao stock lolipop kdz u download modu. Probao opet sve te skripte i ništa nije moglo, zatim sam našao autorec za lolipop, uz pomoć njega uspeo sam da instaliram TWRP , međutim opet ništa ne mogu da kliknem. Nikad nisam imao ovakve probleme sa nexusom. I ne mogu da nađem nigde na netu da neko nije mogao da klikće u TWRP-u. Jel neko ovde imao sličnu situaciju?

edit: Probao sam da instaliram i preko Flashify, međutim tu dobijem neki securitz error prilikom paljenja telefona.

Poslednja izmena:
Ako se dobro sećam, flešuješ lolipop kdz, rutuješ telefon i onda instaliraš Autorec (naravno, verziju za Lollipop i za tvoj model telefona).

Možda da probaš prvo to, bez lokija. Ne bih rekao da sam se zezao sa CMD i lokijem.

Probao sam i tako. Flešovao lolipop kdz, rutovao i instalirao Autorec za lolipop model d802. Probao sam da flešujem i hrvatski i uk kdz lolipop (30b i 30d) i ista situacija.

Možda da probaš sa starijim romovima. Sad vidim da sam se jednom prilikom vraćao na KitKat ali nisam mogao da nađem root za njega, pa sam flešovao JellyBean kdz, rutovao sa ioroot25, instalirao twrp bez autorec-a (verovatno ga tada Bender nije ni napravio), pa onda iz rikaverija fleš kitkat baseband, pa tek onda fleš KitKat roma. Sve je radilo normalno.

Na Lineage sam, kad nekoga zovem a nije mi u imeniku i posle hoću taj broj da memorišem, ne mogu jer ne prikazuje broj, piše private broj? Isto je i kad me neko zove?

Da li je moguce da je softwerski probl, da i nakon zamene kompletnog ekrana ponovo luduje touchscreen??? U pitanju je cini mi se cloudyG2 g4 ui...

p.s. d800
Kakav tacno problem imas? Ja na G2 d802 imam jedan deo displeja koji uopste ne reaguje na touch, ispot status bara, horizontalno debljine oko 1cm a ostatak displeja reaguje na touch tek kad zadrzim kao longpress, kao da mu treba vremena da shvati da sam stavio prst na touch. Samo sto u mom slucaju promena roma nije resila problem, sve je prefhashovano, stock, nekoliko custom romova, kompletan wipe... Pa sam odustao i stavio tel u fioku,ne isplati mi se da se cimam sa zamenom displeja

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kakav tacno problem imas? Ja na G2 d802 imam jedan deo displeja koji uopste ne reaguje na touch, ispot status bara, horizontalno debljine oko 1cm a ostatak displeja reaguje na touch tek kad zadrzim kao longpress, kao da mu treba vremena da shvati da sam stavio prst na touch. Samo sto u mom slucaju promena roma nije resila problem, sve je prefhashovano, stock, nekoliko custom romova, kompletan wipe... Pa sam odustao i stavio tel u fioku,ne isplati mi se da se cimam sa zamenom displeja

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Cekam danas da mi stigne jos jedan posebno touch i razresicu dilemu, da li imam defektne delove na stanju ili je problem sa plocom. Menjao sam i ja romove usput i nista nije resilo problem. Problem je bio, dosta touch-eva i lcd-a na g2kama sam zamenio do sada, ali nikad mi se nije pojavio ovako glup efekat odziva, telefon sam radi sta hoce, tj touch brlja definitivno, ali, kada malo vise izanaliziram vidi se tacno da ne radi jedna cela vertikala matrice.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Kupujem novi telefon a G2 bih sačuvao kao backup varijantu...

Da li je neko mijenjao bateriju na G2? Ako jeste, da li je naručio neku provjerenu bateriju sa net-a pa odnio u servis na zamjenu, ili servisi imaju koliko-toliko dobre baterije?

Kupujem novi telefon a G2 bih sačuvao kao backup varijantu...

Da li je neko mijenjao bateriju na G2? Ako jeste, da li je naručio neku provjerenu bateriju sa net-a pa odnio u servis na zamjenu, ili servisi imaju koliko-toliko dobre baterije?
Javis se na pp :) imam ti u varijanti 3-4 njih razlicitih proizvodjaca a imam i org.

Drugari,imam jedan problem.Koristio sam dugo cloudy 3.3 i pre neki dan predjem na CM14.1
Odjednom telefon mi se zaglavi na boot logo,ni da mrdne.Uspem nekako da udjem u download mode i flesujem mu neki stock rom,mislim da je jb bio.
Odradi on sve i od tada non stop se telefon restartuje do LG logoa,zasvira i tako u krug.ne mogu da ga iskljucim,ne mogu da udjem u download mode,apsolutno nista.celu noc mi pisti,vec sam hteo da ga bacim u dvoriste.
Kompjuter ga prepoznaje,cuje se zvuk kad ga prikacim na usb ali to je sve.nikako ne mogu u dl mode da udjem i da probam da flesujem.ima neko ideju koja je procedura?

Vrh Dno