+1Postavio sam gore komentar sa ciljem da je verovatno mali broj primeraka u odnosu na celokupnu proizvodnju dobio žutu mrlju, a piše se kao da je svaki drugi ima ? Ja sam i dalje prezadovoljan, radi brzo, ne pamtim da je nekad zabagovao, baterija i dalje vrh, nema ogrebotinice na njemu, a nisam uopšte primetio neki zaostatak u odnosu na novije i mnogo skuplje. Menjam sa Cloudy na BlissPop povremeno, kad jedan dosadi.
Mozda i dodje M... Prijatno bih se iznenadio da i posle dve godine nisu digli ruke od njega...
![]()
Imaš na marketu masa tih aplikacija za reboot, naravno mora root.Ja koristim CloudyG2 3.3. Ono sto me interesuje je da li postoji Tweaksbox G2 a da radi na lolipopu? Ovde nemam mogucnosti da uradim reboot to recovery a fale mi i ostala podesavanja.
Pošto imam KK boot, na Cloudy 3.3 sam, jel treba da se ima LP boot da bi se flešnuo taj Android 6? I jel može link?Zadnjih desetak dana sam na zvaničnom CM 12.1 i prijatno sam iznenađen... Baterija odlična
Pogledajte prilog 188885Pogledajte prilog 188886
OK, pogrešio sam.Ovo je CM 12.1 iliti android 5.1.1... Šestica je CM 13...i nema još zvanične stabilne verzije, dok "noćne" izlaze već neko vrijeme... Nisam ih probavao...
Tecnije radi od stocka i baterija je tu negde?Pa ja do sad ne primjetih ništa da baguje... A kamera očekivano, prosjek ili ispod... Meni je nebitno, kome je bitno neka traži alternative...
Ja je koristim ali ne mogu reći da je dobra jer mi nije ispadao telefon. Ako je verovati testovima po internetu, to je odlična zaštita. Jedino što mi se ne sviđa je što na ivicama ne može lepo da se spoji sa telefonom jer je ekran blago zaobljen. Onda se vidi oko 2mm na ivicama kako se nije uhvatilo. Mada sam se u međuvremenu navikao jer nisam uspevao da odem do nekog shopa da uzmem mat foliju...Da li je tempered glass dobra zastita za ekran ili mozete da mi preporucite nesto bolje?
Sve je bolje od LP stocka.Tecnije radi od stocka i baterija je tu negde?
Koju verziju koristis blisspopa i sa kojim bootloaderom i kernelom? Da li ima nekih bugova koji ti zapadaju za oko? Kakva je baterija odprilike koliko onscreen time u proseku imas?A zasto svi koriste cm12.1 a retko ko BlissPop. Po meni je on vrh a kamera je ista kao na svim aosp romovima, u sustini veoma dobra, ima bagova za autofokusom i kada je mrak lose softverski pegla sliku...
I mene ovo ineteresuje, ima li pomoći? [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]Da li neko zna kako da vratim recent button bez clean fleshovanja roma. Koristio sam g2 xposed i od tada nikako ne mogu da vratim recent button u nav bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari