Šta je novo?

LG G2

Nije me smorio nešto nego sam se zapitao da li ima nekog napretka. Kad bi bar došao M, vidim komentare za g3 da ljudi pričaju da je brži od KK i baterija da je bolja.

Mozda i dodje M... Prijatno bih se iznenadio da i posle dve godine nisu digli ruke od njega...
132347fb1d87f142110adb8684c1ca13.jpg

Poslednja izmena:
Postavio sam gore komentar sa ciljem da je verovatno mali broj primeraka u odnosu na celokupnu proizvodnju dobio žutu mrlju, a piše se kao da je svaki drugi ima ? Ja sam i dalje prezadovoljan, radi brzo, ne pamtim da je nekad zabagovao, baterija i dalje vrh, nema ogrebotinice na njemu, a nisam uopšte primetio neki zaostatak u odnosu na novije i mnogo skuplje. Menjam sa Cloudy na BlissPop povremeno, kad jedan dosadi.
+1

Da li je tempered glass dobra zastita za ekran ili mozete da mi preporucite nesto bolje?

Dobra je alternativa folijama. Od kvalitetnog pada samo sreća ili futrola na preklop.

Ja koristim CloudyG2 3.3. Ono sto me interesuje je da li postoji Tweaksbox G2 a da radi na lolipopu? Ovde nemam mogucnosti da uradim reboot to recovery a fale mi i ostala podesavanja.

Zadnjih desetak dana sam na zvaničnom CM 12.1 i prijatno sam iznenađen... Baterija odlična
uploadfromtaptalk1451726023019.pnguploadfromtaptalk1451726103753.png

Ovo je CM 12.1 iliti android 5.1.1... Šestica je CM 13...i nema još zvanične stabilne verzije, dok "noćne" izlaze već neko vrijeme... Nisam ih probavao...

Pa ja do sad ne primjetih ništa da baguje... A kamera očekivano, prosjek ili ispod... Meni je nebitno, kome je bitno neka traži alternative...

Pa davno sam bio na stocku :) ali mogu reći da lošije sigurno nije... Baterija je možda i bolja...
Edit: danas sam promjetio jednu situaciju koja bi se mogla svrstati u bug... Izlazio sam iz neke aplikacije back komandom i vrati me na zadnji ekran, onda htjedoh home komandom na home screen... Međutim ništa nije reagovalo, ni jedna ova dole tipka nije reagovala... Pritisnem power dugme da ugasim ekran, ponovo da uključim i onda je sve normalno radilo...to se samo jednom desilo...

Poslednja izmena:
Da li je tempered glass dobra zastita za ekran ili mozete da mi preporucite nesto bolje?
Ja je koristim ali ne mogu reći da je dobra jer mi nije ispadao telefon. Ako je verovati testovima po internetu, to je odlična zaštita. Jedino što mi se ne sviđa je što na ivicama ne može lepo da se spoji sa telefonom jer je ekran blago zaobljen. Onda se vidi oko 2mm na ivicama kako se nije uhvatilo. Mada sam se u međuvremenu navikao jer nisam uspevao da odem do nekog shopa da uzmem mat foliju...

To za ivice je i kod mene i jeste malo ruzno, ali navikao sam se. Bolje je definitivno od folije

A zasto svi koriste cm12.1 a retko ko BlissPop. Po meni je on vrh a kamera je ista kao na svim aosp romovima, u sustini veoma dobra, ima bagova za autofokusom i kada je mrak lose softverski pegla sliku...

A zasto svi koriste cm12.1 a retko ko BlissPop. Po meni je on vrh a kamera je ista kao na svim aosp romovima, u sustini veoma dobra, ima bagova za autofokusom i kada je mrak lose softverski pegla sliku...
Koju verziju koristis blisspopa i sa kojim bootloaderom i kernelom? Da li ima nekih bugova koji ti zapadaju za oko? Kakva je baterija odprilike koliko onscreen time u proseku imas?

Imam stock lp, jel moze neki link sa instrukcijama kako da stavim fix za kameru sa sto manje modifikacija bilo cega. Znaci hocu da ostanem na stock rom i po mogucstvu da ne menjam recovery(znam da je pre moglo sa stock recovery ali to je bilo za jb i kk pa ne znam dal moze i sad).

Pa jedino da ručno kopiraš fajl po fajl iz zipa, podešavaš dozvole...

Da li neko zna kako da vratim recent button bez clean fleshovanja roma. Koristio sam g2 xposed i od tada nikako ne mogu da vratim recent button u nav bar.
I mene ovo ineteresuje, ima li pomoći? [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Nazad
Vrh Dno