Šta je novo?

LG G2

Settings > tethering&networks > mobile networks > network mode
I treba da imas ovo podeseno
920b0b8882ce1df3b99da992f467cda8.jpg

Ako su ti dali usim karticu (telekom), ako imaš BOX ili neki od najskupljih paketa, ako su ti iktivirali uslugu, hvataš signal LTE-G4, onda je jedini problem u podešavanjima. Ideš u Tethering & networks/ mobile networks/Access point names/mts wap. Ako ga nemaš, moraš ručno da ubaciš. Ako ti stoji na mt:s mondo, neće da radi.

Ovo je sve sto imam..
2015-12-28 10.40.31.png

Podeseno na mts wap..sto se tice paketa, lik iz mts mi rekao da mogu da imam 4g, dao mi karticu za to i rekao bice aktivirano uskoro..jedino preostaje da oni to nisu uopste aktivirali..

Ovo je sve sto imam..
Pogledajte prilog 188541

Podeseno na mts wap..sto se tice paketa, lik iz mts mi rekao da mogu da imam 4g, dao mi karticu za to i rekao bice aktivirano uskoro..jedino preostaje da oni to nisu uopste aktivirali..
Ti si očigledno na stocku, jer se sećam da su i meni bila takva podešavanja i da nije bilo LTE. Ne znam da li je to problem, pisalo je, ne mogu da se setim, ili u skrivenom meniju, ili nekom aplikacijom, na primer 4G LTE Switch probaj da aktiviraš. Ako je to problem?

Nema veze sa karticom šta će se prikazivati u opcijama. Rom je verovatno za tržište koje nema LTE pa ga zato nemaš tu. Španac prikazuje LTE to znam.

Moj madjar iz telenora takodje prikazuje i radi na stock LL

ef2d35035e0567cbe2b5a9ea65232dc4.jpg

Mozda probaj ovo,samo umesto 855 stavi 802,pretpostavljam da je taj model g2 (d802)

But do so on your own risk [emoji6]

Poslednja izmena:
Moj madjar iz telenora takodje prikazuje i radi na stock LL

ef2d35035e0567cbe2b5a9ea65232dc4.jpg

Mozda probaj ovo,samo umesto 855 stavi 802,pretpostavljam da je taj model g2 (d802)

But do so on your own risk [emoji6]

Evo napokon nesto da uspe.. Radi 4G sada, i dalje mi tamo u mrezama ne prikazuje LTE, ali vidim da sada 4G radi.. Hvala puno :D

mislim da to radi samo do restarta, proveri

Nesto mi u zadnjih nedelju dana usporava telefon cesto, moracu sto pre da uradim factory reset, slobodno mi je oko 2gb memorije i imam dosta aplikacija, mozda je do toga. Stock lolipop

Ovo je ludilo koliko dobro telefon radi sa dorimanx 8.2 kernelom. Zvuk perfekcija,stabilnost odlicna,performanse na battery profilu odlicne. Probajte,necete se pokajati :)

Presao sam iz vip u mts pre nekoliko dana, zadrzao broj, dali mi novu karticu. Danas citajuci vase komentare rekoh da probam da ukljucim LTE mrezu (rom cloudy 3.3) grad Pirot. I sada kad sam krenuo s posla vidim 4g. uploadfromtaptalk1451341178303.png
Da li sam uhvatio 4g jer koliko vidim nema nigde zvanicno da je pusten signal u Pirotu?

Neka preporuka za custom marshmallow za G2?Koji se po vasem iskustvu pokazao kao najbolji?

Da li neko zna kako da vratim recent button bez clean fleshovanja roma. Koristio sam g2 xposed i od tada nikako ne mogu da vratim recent button u nav bar.

Nije mi jasno ovi sto prodaju G2 na oglasima, niko apsolutno ne napise da njihov telefon ima zutu mrlju. A garantujem da 80% njih ima, nego da sto pre prodaju.

Treba voditi racuna i samo licno preuzimanje. Ovi jako povoljni tipa, sad sam gledao 140 eura i 160 32gb vrlo verovatno imaju zute mrlje. Nigde nema slike ekrana sa belom pozadinom, samo ugasen ekran tako da ne moze da se vidi. E sad nisu svi falicni, ima tu i onih kojima nista ne fali:)

Pitas prodavca,ako ima mnogo pozitivnih ocena,malo je verovatno da ce te slagat.Uglavnom oko 150e su oni sa 16gb,a sa 32 gb nisam vidjao ispod 170e.

A moj ima žutu mrlju u gornjem desnom uglu ali ga ne prodajem. ;)

Istina ta mrlja me prvo tako iritirala ali sam se sad već navikao na nju...

Interesantno je meni nešto drugo. U inostranstvu konkretno u Austriji, cena g3 je drastično pala dok je g2 i dalje na ceni. Razlika je samo 10 e. Info od pre nedelju dana,mrzi me sad na telefonu da gledam ali nova g2 je oko 280e bila

I kod nas je tako, g3 postoji kod operatera pa cena ide samo dole, a g2 sad prodaju samo madjari. Pa je sad nov g2 240e (1 god garancije daje lik), a g3 16gb kosta 260 (2 god od operatera)

Postavio sam gore komentar sa ciljem da je verovatno mali broj primeraka u odnosu na celokupnu proizvodnju dobio žutu mrlju, a piše se kao da je svaki drugi ima ? Ja sam i dalje prezadovoljan, radi brzo, ne pamtim da je nekad zabagovao, baterija i dalje vrh, nema ogrebotinice na njemu, a nisam uopšte primetio neki zaostatak u odnosu na novije i mnogo skuplje. Menjam sa Cloudy na BlissPop povremeno, kad jedan dosadi.

Ja sam trenutno zaostao na cloudy 2.1. Na koji bi LL mogao da pređem a da ne upropastim bateriju i kameru mnogo?

Po meni nisi zaostao uopste jer je to verovatno najbolji rom za g2(bas taj 2.1). Probaj cloudy 3.3 ako te taj smorio.

Postavio sam gore komentar sa ciljem da je verovatno mali broj primeraka u odnosu na celokupnu proizvodnju dobio žutu mrlju, a piše se kao da je svaki drugi ima ? Ja sam i dalje prezadovoljan, radi brzo, ne pamtim da je nekad zabagovao, baterija i dalje vrh, nema ogrebotinice na njemu, a nisam uopšte primetio neki zaostatak u odnosu na novije i mnogo skuplje. Menjam sa Cloudy na BlissPop povremeno, kad jedan dosadi.
+1

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno