Šta je novo?

LG G2

Moj Lg g2 mini jos uvek nije dobio lollipop,pa sam odlucio da uradim firmware update.Koju verziju da odaberem v10e,v20a,v20b i mozete li da mi opisete sta da radim?Hvala!

Moja preporuka da skines aplikaciju LG phone from i u njoj imas tu informaciju kao i link za poslednji firmware za tvoju verziju telefona.

Narode, jedno kratko pitanje...
Da li imate neki savet, koji firmware staviti pre reklamiranja telefona ? Imam onaj problem sa touch-om, tel sam registruje ghost touch u gornjem delu displeja a desava se i da ceo touch "otkaze" tj ne registruje dodir nigde dok se tel ne zakljuca pa otkljuca. I to traje tipa 2 min do ponovnog blokiranja.
Imam jos dva meseca garanciju kod telenora pa hocu to da reklamiram ali da li je pametno ostaviti poslednji lolipop 30d ili da stavim neki raniji ili cak kitkat ...sve je official sa linka preko imei broja ...

Ili postoji neki poseban fw od telenora koji je potrebno flashovati pre reklamiranja ?
Da li ce uopste prihvatiti stock softver skinut sa onog linka preko imei

Poslednja izmena:
Skinuo sam aplikaciju,i nasao link.Sta cu morati da uradim kada odem na link?Da li moram da radim jos nesto?
Koju ti je verziju ponudio, verzije 20 su LP a vidim i da ima za Srbiju na sajtu LG G2 Mini firmware. Moraš da kdz uješ pomoću LG Flash Tools 2014, imaš na xda uputstvo. I da, ako kreneš flešovanje, opet ponavljam, u programu na PC uvek izbaci neki problem, ništa ne prekidaj dok se u mobilnom ne odradi 100%.

Jer zna neko zbog čega ne mogu da udjem u recovery kombinacijom dugmica vol down +power to dva puta pa mi se pojavljuje ono za factory reset Yes i no. A preko quick boot app radi. Flesovao sam auto rec sa play stora nešto pogresno radim ili?

To za factory reset je ulaz u recovery kod LG-a. Samo yes i uči ćeš u recovery

Jer zna neko zbog čega ne mogu da udjem u recovery kombinacijom dugmica vol down +power to dva puta pa mi se pojavljuje ono za factory reset Yes i no. A preko quick boot app radi. Flesovao sam auto rec sa play stora nešto pogresno radim ili?
Samo ides yes i odvecete u recovery (naravno pod uslovom da je custom reqovery)

Ali opet mi traži Yes da uradim factory reset nešto ne štima traži mi dva puta Yes jer to normalno? Ne bi hteo da ga resetujem hteo bi da probam drugi rom kako je cm13 pošto 12.1 ne mogu da skidam ne rade im linkovi

Ali opet mi traži Yes da uradim factory reset nešto ne štima traži mi dva puta Yes jer to normalno? Ne bi hteo da ga resetujem hteo bi da probam drugi rom kako je cm13 pošto 12.1 ne mogu da skidam ne rade im linkovi
Ako imas custom recovery slobodno 2x yes!

Upravo sam stavio zvanični 5.0.2 LP na G2 (Telenor), uradio factory reset, sve radi ok, samo me buni jedna stvar oko signala, na predhodnom KK je bio uvek na 100%, a sada varira od 0 do 4 crtice. Uvek koristim 2g. Lokacija je Dorcol.

Upravo sam stavio zvanični 5.0.2 LP na G2 (Telenor), uradio factory reset, sve radi ok, samo me buni jedna stvar oko signala, na predhodnom KK je bio uvek na 100%, a sada varira od 0 do 4 crtice. Uvek koristim 2g. Lokacija je Dorcol.

Ako nije problem, odakle si skinuo stock lp, ja sam takodje na telenoru i trebalo bi sutra da reklamiram tel ali nisam siguran da li je kdz koji dobijam sa ofc lg sajta ok ili postoji neka telenorova verzija lp-a

Zvanični LP, preko LG tool na kompu.
Evo, signal 0, a stojim pored prozora...

Prilozi

• QuickMemo%2B_2016-01-07-11-01-56.png
    QuickMemo%2B_2016-01-07-11-01-56.png
    315.5 KB · Pregleda: 133
Poslednja izmena:
malopre sam instalirao cloudy 3.3 i potpuno su nestale te bele linije, pre toga sam bio na cloudy 2.2, tako da je verovatno bilo nesto do rom-a

izvinjavam se ze dupli post.

Jel neko probao cm13,mnogo je bolji od stock lp,bateriju skoro duplo bolje drzi,antutu 53000?

Ako nije problem, odakle si skinuo stock lp, ja sam takodje na telenoru i trebalo bi sutra da reklamiram tel ali nisam siguran da li je kdz koji dobijam sa ofc lg sajta ok ili postoji neka telenorova verzija lp-a

Nije to telefona,nego kao navodno unapredjuju mreze pa se desava da se signal gubi.

malopre sam instalirao cloudy 3.3 i potpuno su nestale te bele linije, pre toga sam bio na cloudy 2.2, tako da je verovatno bilo nesto do rom-a

izvinjavam se ze dupli post.
Probaj malo da zagrejes mob pa vidi da li se linije vracaju. Odigraj neku zahtevnu igricu na 10min.

Probaj malo da zagrejes mob pa vidi da li se linije vracaju. Odigraj neku zahtevnu igricu na 10min.

reseno je, bio je problem do roma

Lepo ga ucis, pa da dobije zutu mrlju:)
jos mi to treba :D
bas zbog straha od te zute mrlje drzim nizu frekvenciju na cpu a gpu drzim na conservative posto ne igram igre uopste, da ne bi doslo do nepotrebnog pregrejavanje, takodje koristim dorimanx kernel

meni te linije stoje i u recovery-ju, tako da ne verujem da je do roma...

Nazad
Vrh Dno