neko?znam da je bilo vise puta ali moram da pitam...polio sam vodom lg g2 i od tada naravno tac skrin ne radi, tj radi ali kada pritisnes malo jace...da li moze da se menja samo tac ili ide u kompletu sa ekranom?zna li neko koja je tarifa u servisima za to?i ako zna molim vas napisite mi koji servis preporucujete u inbox ili ovde
Jok, sve normalno radi..Jel ti se dešava da kasne notifikacije na wifi?
Pozz ljudi,
Hteo bih da uzmem G2 polovan. Interesuje me osim "zute fleke", da li postoje jos neke stvari na koje treba obratiti paznju?
Posto su telefoni svakodnevno korisceni kako proveriti bateriju, cisto da mi neko ne uvali neku koja iscuri za pola dana.
Ukoliko neko prodaje neka se javi![]()
Radio ja na 4 razlicita lg telefona, sve normalnoJel radio neko flash kdz iz win10 x64? Da znam, da li da dižem sedmicu ili ne?
Zvanični LP, preko LG tool na kompu.
Evo, signal 0, a stojim pored prozora...
Da odgovorim sam sebi - u drugim delovima grada (Nbgd, Zarkovo) je uvek full signal (2G), ovde kod mene odkad sam stavio zvanicni LP seta od 0 do 4 crtice (inace na KitKatu je uvek signal bio full, 5 crtica, 2G), i trenutno je pod 'Battery usage' u 'Cell standby' oko 5% time without signal (a mob je skinut sa punjaca pre 1 sat i 50 minuta)?!... ocitavanja su -107 dBm, 3asu (za 2G) i onda bude signal 0, pa skoci na -89 dBm i onda su 4 crtice. Zanimljivo je, kada stavim WDCMA only, onda bude izmedju 3 i 4 crtice, ne spada na 0...
U cemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari