Šta je novo?

LG G2

Pa i nije :)

Zato mi je i cudno sto pise da je reseno

Mislim da se dešavalo da pogrešan kernel izazove te bele linije, ali to je bilo dok sam imao g2, ne znam da li je i sada to uzrok.

znam da je bilo vise puta ali moram da pitam...polio sam vodom lg g2 i od tada naravno tac skrin ne radi, tj radi ali kada pritisnes malo jace...da li moze da se menja samo tac ili ide u kompletu sa ekranom?zna li neko koja je tarifa u servisima za to?i ako zna molim vas napisite mi koji servis preporucujete u inbox ili ovde

Interesuje me sta dobijam sa dorimanx kernel-om?? Koristim cloudy 3.3 pa me interesuje sta bih dobio kada bi stavio dorimanx kernel?I da li to moze samo da odradi preko play prodavnice, posto vidim da ima tamo dorimanx kernel ota update, samo to instaliram i uradim install ili moram preko recovery da radim??

Mozes tako, u svakom slucaju ce on da ode u recovery pa da flesuje.
Dobijas vise ram-a, i brzi telefon uopste. Plus brdo nekih dodstnih opcija.
Probaj, ja sam na cloudy 3.3 + dorimanx. Mnogo bolje nego sa stock cloudy kernelom.

Jel ti se dešava da kasne notifikacije na wifi?

A jel moram da uradim backup pa onda da odradim kernel??Jer imam vazne poruke i podatke pa ne bih da izgubim.

Ne mora backup, mada je pozeljno jer se nikad ne zna sta moze po zlu da krene. Uvek kada sam flesovao kernel prolazilo bez problema.

Hvala na odgovorima.Pokusacu kasnije pa cu javiti kako je proslo i da li sam izgubio nesto.Svakako cu uraditi backup prvo, pa onda odraditi ota update kernel-a.

Uradjeno sve, nije nista obrisano samo je flesovao.Ali me zanima za sta tolike aplikacije se koriste ne razumem?Ima sad tolike opcije u taj dorimax kad se otvori pa me interesuje sta i kako da napravim nastelujem?Hvala na pomoci

Pozz ljudi,
Hteo bih da uzmem G2 polovan. Interesuje me osim "zute fleke", da li postoje jos neke stvari na koje treba obratiti paznju?
Posto su telefoni svakodnevno korisceni kako proveriti bateriju, cisto da mi neko ne uvali neku koja iscuri za pola dana.

Ukoliko neko prodaje neka se javi ;)

Pozz ljudi,
Hteo bih da uzmem G2 polovan. Interesuje me osim "zute fleke", da li postoje jos neke stvari na koje treba obratiti paznju?
Posto su telefoni svakodnevno korisceni kako proveriti bateriju, cisto da mi neko ne uvali neku koja iscuri za pola dana.

Ukoliko neko prodaje neka se javi ;)

Ja bi prodao tj nadji mi Nexus 5 i da se trampimo. Boljeg od mog g 2 tesko da ces naci. Jos je sve u nalepnicama.

U suštini probaj da saznaš kada je telefon kupljen, instaliraj LG phone from i pogledaj tamo šta kažu podaci...a za stanje baterije probaj neku aplikaciju sa store-a...mada i uzevši u obzir sve ovo sa polovnim primerkom se nikad ne zna. Gledaj da telefon bude što mladji...

Koristi telefon 10-15 minuta i vidi kako padaju procenti. Nije neki test, ali moze da se vidi priblizno u kakvom je stanju.

Jel radio neko flash kdz iz win10 x64? Da znam, da li da dižem sedmicu ili ne?

Znam da je bio neki problem na osmici, pa rekoh da vidim.

Prošlo sve k'o po loju, kdz, root, autorec, cloudy.

Kamera i dalje secka u slabijem osvetljenju... Baš šteta. Mada ovoj drugarici to ne smeta, navikla se tako da ništa strašno. Htela je nov telefon da uzme, uštedeo joj 300e.

Eno je igra se sad, sva happy :)

Zar se ona ne plaća? Ako se dobro sećam xcam i ne izgleda lepo nešto? Lepša je ova stock, jel?

Settings se placa, xcam ne. Sto se tice izgleda ista je kao stock.

Onda ću ubaciti ovih dana. Njoj je i to kako izgleda bitno, pa joj ova fensi stock lepo izgleda.

Koliko se secam na cloudy je g3 kamera, a xcam izgleda kao stock g2 i ima mnogo vise podesavanja u odnosu na tu g3.

Sad kad sam i ja povezao setim se da je tamo sa G3 :)

Neka je. Kad je mogla da bude na 4.2.2 2 godine, ovo joj je odlično :)

Zvanični LP, preko LG tool na kompu.
Evo, signal 0, a stojim pored prozora...

Da odgovorim sam sebi - u drugim delovima grada (Nbgd, Zarkovo) je uvek full signal (2G), ovde kod mene odkad sam stavio zvanicni LP seta od 0 do 4 crtice (inace na KitKatu je uvek signal bio full, 5 crtica, 2G), i trenutno je pod 'Battery usage' u 'Cell standby' oko 5% time without signal (a mob je skinut sa punjaca pre 1 sat i 50 minuta)?!... ocitavanja su -107 dBm, 3asu (za 2G) i onda bude signal 0, pa skoci na -89 dBm i onda su 4 crtice. Zanimljivo je, kada stavim WDCMA only, onda bude izmedju 3 i 4 crtice, ne spada na 0...
U cemu je problem?

Da odgovorim sam sebi - u drugim delovima grada (Nbgd, Zarkovo) je uvek full signal (2G), ovde kod mene odkad sam stavio zvanicni LP seta od 0 do 4 crtice (inace na KitKatu je uvek signal bio full, 5 crtica, 2G), i trenutno je pod 'Battery usage' u 'Cell standby' oko 5% time without signal (a mob je skinut sa punjaca pre 1 sat i 50 minuta)?!... ocitavanja su -107 dBm, 3asu (za 2G) i onda bude signal 0, pa skoci na -89 dBm i onda su 4 crtice. Zanimljivo je, kada stavim WDCMA only, onda bude izmedju 3 i 4 crtice, ne spada na 0...
U cemu je problem?

I meni se nesto slicno desava. Kad stavim 4g/3g/2g imam samo 2g tj nece da mi pusti 3g/4g. Kad selektujem samo 3g imam pun signal. Zarkovo, i to mi se desava na 3 razlicita telefona

imam jedno pitanje..
probao sam da fleshujem cloudy 3.3 i otiso mi je u bootloop..
sad cu opet da probam pa me buni jedno,prvo wipujem sve sem storage pa install twrp koji vec imam ali ajde..a onda boot tu me buni dal da fleshujem KK-20H-D802-BOOT-LOADER ili bootstack-d802-LP_30d-Bump-signed?

Vrh Dno