milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
Sve normalno ili mora prrko skrivenog menija i zezancija?
Na svakom Samsungu posle par dana krece ludilo. Pretpostavljam da je oko mesec dana potreban restart jer pocinje manje da kesira i dosta odlazi na sistem.Na S3 je moglo 4-5 dana da se izdrži i restart mora, a ovde ne restartujem na M2 Note![]()
Flesni dorimamx kernel ako si na stock based romu..rutovan je gde se nalazi to LMK sta je to? kako da smanjim?
Low memory killer.rutovan je gde se nalazi to LMK sta je to? kako da smanjim?
Low memory killer.
To su podešavanja kernela na osnovu kojih ubija aplikacije kada mu zafali rama.
Instaliraj kernel adiutor i u njemu na tom tabu izaberu aggressive profil. I čekiraj apply on boot.
Ali baš kernel adiutor, razne aplikacije imaju ta podešavanja ali jedino KA sam video da ume da pročita i promeni vrednosti za LGov custom LMK (koje se u stvari nalaze u build.propu).
Sve normalno ili mora prrko skrivenog menija i zezancija?
Uopste mi ne nudi LTE, nego samo ove dve standardne mreze..Ne mora.
Sta bude kad stavis LTE only?
Jesi siguran da je oblast na kojoj se nalazis pokrivena 4G signalom?
Uopste mi ne nudi LTE, nego samo ove dve standardne mreze..
Pa za nase, G2 d802.. Nema nista, sve je update-ovano..Za koje trziste ti je telefon? pogledaj u update centar, pa app update da li imas nesto da update-ujes vezano za lte. Meni je tako izbacio update na kit kat-u
Moracu onda i ja da azuriram telefon, izgleda da nema druge..
Verovatno je bio los kontakt izmedju kartice i sim slota. Meni se desilo da kad sam dobio novu karticu iz mts-a (ono 3in1 sim,micro,nano) sve je radilo ok. Jednog dana stavim karticu u drugi telefon i vratim je u g2 i nece nikako, prijavljuje da je slot prazan. Restartujem ga i opet isto. Uzmem adapter sa nano na mikro koji sam kupio i preko tog adaptera sve radi kao podmazano.Rešio sam problem, nađoh na xda, izvadio karticu i ubacio je posle nekoliko minuta i radi. Nikakve logike al ajde![]()
Pa sto inace ne bi odradio azuriranje,nevezano za 4g?
Prilicno je lako, odes u settings, pa about, pa nadjes system updates. Tu ce ti naci da postoji apdejt na 5.0.2, i odradis ga odatle.![]()
Prilicno je lako, odes u settings, pa about, pa nadjes system updates. Tu ce ti naci da postoji apdejt na 5.0.2, i odradis ga odatle.![]()
Skineš lg mobile support ili lg pc suite pa preko njih uradiš updateTo bih i ja znao da uradim, nisam bas toliki nepoznavalac telefonaMora peske..a to vec ne znam.
Ma to je aplikacija sa play store
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grarak.kerneladiutor
Ili kartica ili podešavanjaHvala za ovo, uspeo sam da azuriram na lolipop..
Ali i dalje mi ni ne nudi 4G mrezu.. sta sad moze da bude?!
Meni kaze da ima update ali da ga spojim na komp.Ja znam da tri telefona uzeta iz VIP-a, uključujući i moj nije nudio update, moralo je preko kompa. Madjari su u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari