Šta je novo?

LG G2

Sta bi se desilo ako stavim KDZ regiona koji nije maticni za koji je mob napravljen? Ovaj sto sam nasao je D80230b, videh da postoje i 30d

rutovan je gde se nalazi to LMK sta je to? kako da smanjim?
Low memory killer.
To su podešavanja kernela na osnovu kojih ubija aplikacije kada mu zafali rama.
Instaliraj kernel adiutor i u njemu na tom tabu izaberu aggressive profil. I čekiraj apply on boot.
Ali baš kernel adiutor, razne aplikacije imaju ta podešavanja ali jedino KA sam video da ume da pročita i promeni vrednosti za LGov custom LMK (koje se u stvari nalaze u build.propu).

Poslednja izmena:
Low memory killer.
To su podešavanja kernela na osnovu kojih ubija aplikacije kada mu zafali rama.
Instaliraj kernel adiutor i u njemu na tom tabu izaberu aggressive profil. I čekiraj apply on boot.
Ali baš kernel adiutor, razne aplikacije imaju ta podešavanja ali jedino KA sam video da ume da pročita i promeni vrednosti za LGov custom LMK (koje se u stvari nalaze u build.propu).

Ok razumeo sam. A sad ako moze da mi odgovoris kako da instaliram taj karnel da ne pogresim nesto.

Sve normalno ili mora prrko skrivenog menija i zezancija?
6ed983acb70d8805299691fb7cfb6975.jpg

Da sa LP,samo podesis u network mode,kao u slici.

Je l' mora lolipop da se ima za 4g? Juce sam sam uzeo novu karticu iz mts-a, i i dalje mi ne nalazi 4g..u cemu bi mogao da bude problem ?

Ne mora.
Sta bude kad stavis LTE only?
Jesi siguran da je oblast na kojoj se nalazis pokrivena 4G signalom?

Nisam ni ja imao opciju na kk da izaberem lte,bilo je moguce samo iz nekog sakrivenog menija
Azuriranjem na LP sam dobio u network mode opciju da mogu da izaberem lte...

Poslednja izmena:
Rešio sam problem, nađoh na xda, izvadio karticu i ubacio je posle nekoliko minuta i radi. Nikakve logike al ajde :D
Verovatno je bio los kontakt izmedju kartice i sim slota. Meni se desilo da kad sam dobio novu karticu iz mts-a (ono 3in1 sim,micro,nano) sve je radilo ok. Jednog dana stavim karticu u drugi telefon i vratim je u g2 i nece nikako, prijavljuje da je slot prazan. Restartujem ga i opet isto. Uzmem adapter sa nano na mikro koji sam kupio i preko tog adaptera sve radi kao podmazano.

Poslednja izmena:
Prilicno je lako, odes u settings, pa about, pa nadjes system updates. Tu ce ti naci da postoji apdejt na 5.0.2, i odradis ga odatle. :)

Ja znam da tri telefona uzeta iz VIP-a, uključujući i moj nije nudio update, moralo je preko kompa. Madjari su u pitanju.

Hvala za ovo, uspeo sam da azuriram na lolipop..
Ali i dalje mi ni ne nudi 4G mrezu.. sta sad moze da bude?!

Nazad
Vrh Dno