Šta je novo?

LG G2

I sta nama znaci ta 2 SS-a bez objasnjenja? Mogu i ja isti rezultat da dobijem sa S2. Reci detaljno, da bi se znalo kakva je baterija.

Fifa 14 jedno sat vremena, surfovanje isto tako. Wifi pola dana, pola 3g. Brightness 40%

Da, ali bilo je i punjenja telefona... Nema sync, nema nista, tako da ono, prosecan rezultat.

Kuku meni, kakvu li će autonomiju onda imati N5 :lupko:

Nije punjen, bio je 10 minuta na usb-u zbog prebacivanja fife i to je to. Sync je upaljen, odakle ti to da nije? Radi viber, skype, whatsup, razmenio sam 30ak sms poruka i 40min poziva. Ako to nije pokazatelj da je baterija dobra, onda ne znam sta jeste. Nexus 4 sa ovakvim koriscenjem nije mogao pola dana da sastavi.

Istinu zboris.. Za sada sam odusevljan tvojim rez. Videcemo kako ce se pokazati kod drugih ljudi koji ga nabave :) koliko mi je sada zao sto ce n5 verovatno imati 2300mah.. :(

P.s. da li se se navikao na dugmice pozadi.. ?

Poslednja izmena:
Pa uzmi onda G2 ko da ti brani neko :)

Ne uzimam vise proizvode koji nisu nexus.. Jedino nekada ako predjem na ios i to je to

Navikao sam se brzo, ne znam zasto su se mnogi bunili zbog toga, sve je stvar navike. Izgleda da mnogima smeta da menjaju stare navike:)

Gde je istina ovde? :trust:

Prilozi

• LG G2 baterija.jpg
    LG G2 baterija.jpg
    79.8 KB · Pregleda: 293
  • LG G2 baterija 1.jpg
    LG G2 baterija 1.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 245
Poslednja izmena:
levo koreja desno internacionala

Pa imaju dve verzije, taj sa manjom baterijom je samo za Koreju...

edit:
Vojkan je brži :d
Vreme je za spavanje.

Ja sam te pitao daj detalje kako je potroseno i ti si meni rekao.

Fifa 14 jedno sat vremena, surfovanje isto tako. Wifi pola dana, pola 3g. Brightness 40%

Ne vidim uopste da pise whatsapp, viber niti bilo sta. Ako neko vidi molim vas da mi pokazete gde to pise ovde.

Da, a inace kad se smartphone poveze sa kompom na USB, on se ne puni. Voleo bih da vidim koji se to ne puni, cisto da znam.

Ne ceni se tako baterija, koristiš 7 dana, računaš broj sati na ekranu pre punjača i to je to.

Nije punjen, bio je 10 minuta na usb-u zbog prebacivanja fife i to je to. Sync je upaljen, odakle ti to da nije? Radi viber, skype, whatsup, razmenio sam 30ak sms poruka i 40min poziva. Ako to nije pokazatelj da je baterija dobra, onda ne znam sta jeste. Nexus 4 sa ovakvim koriscenjem nije mogao pola dana da sastavi.

Realno zalostan rezultat; nexus 5 ce tek da bude jad i beda! :( Btw djilkosu posalji bbs log da nam covek lepo desifruje sta i kako.

Ja sam te pitao daj detalje kako je potroseno i ti si meni rekao.

Ne vidim uopste da pise whatsapp, viber niti bilo sta. Ako neko vidi molim vas da mi pokazete gde to pise ovde.

Da, a inace kad se smartphone poveze sa kompom na USB, on se ne puni. Voleo bih da vidim koji se to ne puni, cisto da znam.

Realno koliko moze da se napuni za manje od 10 minuta...

I dalje ne kapiram zasto pojedinci smatraju da je ovo los rezultat za bateriju? Koliko vama drze baterije? 10 dana, ne razumem?

Meni je odlican rez.. Sa time sto si ti nabrajao moj n4 bi bio na 30 posto baterije... I to sa 30% brajtnesa ne 40..

Eto to pokusavam da kazem. A ovo je svakao napredak. Meni se desavalo cesto da zaglavim na poslu sa nexusom, a na poslu mi je realno najvise i potreban. Sa ovim LGom po prvi put nemam taj problem. Zadnji put sam tako spokojan bio pre par godina kada sam imao nokiu e61i...

Bogami ja sa ni jednim tac skrin telefonom nisam bezbrizan
Ali volim Lg i nadam se da ce ovaj telefon dugo biti aktuelan i da ga se Lg nece brzo odreci kao sto su to uradili sa nekim drugim svojim odlicnim modelima
Eto jedino se toga plasim kod Lg -ija

Počeo sam da razmišljam o ovom telefonu i o one, jer ne mogu vise da čekam nexus 5. Ali ovaj interfejs, pa ovo je užasno.

Ima li negde u Bg da se pogleda ovaj fon, izlozen?

Koliko pratim ,nema.. Ceka se da ga vip izlozi u neku od njegovih radnji

Ako hoce odmah mob bolje da pazari nesto.. Cenim da n5 nece moci da se nabavi kod nas jos jedno 2,3 meseca.. Dok oni odrade sve porudzbine iz USA treba ce im par meseci. Secamo se kako je to bilo sa n4,poruci brda njih polovini pomeri datum isporuke za 15 dana i sve tako.. Naravno bolje da saceka predstavljanje i da vidi da li ce opet biti situacija kao sa n4,ali sve vodi ka tome...

A i da se vide testovi za N5, posebno za bateriju.

Počeo sam da razmišljam o ovom telefonu i o one, jer ne mogu vise da čekam nexus 5. Ali ovaj interfejs, pa ovo je užasno.

Šta fali interfejsu? Ima nekih novih rešenja. Uvek može da se stavi drugi launcher, lock screen, custom aplikacije itd...

Iterfejs je ok, koristim go launcher ex i sve sljaka besprekorno.

Vrh Dno