Šta je novo?

LG G2

Pa bukvalno, 50% popusta na sve racune 2 godine, to je primetna usteda a fon kupis iz oglasa i to mozda bas primerak iz mts-a za manje pare nego sto je u njihovom paketu koji si ''potpisao'' :d

I meni se svidja sama pojava, to znaci da ce ih biti sa garancijom po oglasima i cene ce zbog ponude ici dole itd :)

Navodno oko 130 min (poredjenja radi S4 oko 115 min, Z1 180 min, One preko 230 min) ali naravno ne znam da li je sve ovo tacno.

Poslednja izmena:
Oko sat i po kad je totalno prazan, izmericu tacno vreme sledeci put kad budem punio.

Nije dopunjivan, ugasio se pa sam morao da ga stavim na punjac da bi mogao screen shot da odradim. :)
Evo upravo preuzimam apk pa cu veceras pokrenuti aplikaciju i ujutru ce postaviti dumpfile.

Ti si naravno svestan da radikalno unistavas litijum jon bateriju (sto zivot sto kapacitet) kad dozvolis da joj struja toliko opadne da se telefon sam od sebe ugasi?! I obzirom da si tek uzeo telefon trebao si par puta da napunis tel do kraja i pustis da se isprazni do nekih 5% bez tih cestih kacenja na komp i dopunjavanja od par % ;)

Koliko vremena se puni do 100 % ? Procitao sam negde da je dosta brzo..

57951.png

Ti si naravno svestan da radikalno unistavas litijum jon bateriju (sto zivot sto kapacitet) kad dozvolis da joj struja toliko opadne da se telefon sam od sebe ugasi?! I obzirom da si tek uzeo telefon trebao si par puta da napunis tel do kraja i pustis da se isprazni do nekih 5% bez tih cestih kacenja na komp i dopunjavanja od par % ;)

Ja sam cuo da ne smeta bateriji da je tako dopunjavas.

Neko pomenu za belu pozadinu u tapatalku, ja je isto koristim, cudno mi sa crnom :-D

Pa dobro, vama sa ips ekranima je svejedno, ali mi sa amoledom moramo da držimo crnu - koja je meni lično lepša...

Pa dobro, vama sa ips ekranima je svejedno, ali mi sa amoledom moramo da držimo crnu - koja je meni lično lepša...

Ja drzim belu meni ona lepsa
Ovo za 5% prvi put cuh ,znam da treba povremeno
pustiti bateriju da se dobro isprazni ali da na pocetku mora tako ne procitah od kada sam formirao bateriju na 3310

Poslednja izmena:
Dobro ti na N2 možeš da dozvoliš sebi taj luksuz ;-)

Li ion i polimer baterije mogu da se pune kako god hoces, ne smeta im ni praznjenje do kraja niti cesta punjenja. Jedino sto im smeta je toplota. Isto vazio za lap top baterije. U sebi imaju elektroniku koja ih stiti od preteranog praznjenja i prepunjavanja tako da nema brige.

Poslednja izmena:
Li ion i polimer baterije mogu da se pune kako god hoces, ne smeta im ni praznjenje do kraja niti cesta punjenja. Jedino sto im smeta je toplota. Isto vazio za lap top baterije. U sebi imaju elektroniku koja ih stiti od preteranog praznjenja i prepunjavanja tako da nema brige.

Exactly, i svaki put mora da se prežvace ponovo...

Da li je moguce da su mu u mts-u stavili cenu za 100e manju nego sto je S4 ?!?!?!?
***,ima da bude 300e po oglasima za 2 nedelje cheers

Exactly, i svaki put mora da se prežvace ponovo...

I ja sam tako cuo al ipak volim da poslusam one iz mugenpower-a...ipak su oni proizvodjaci baterija i valjda nesto znaju ;)

Inace ovo je super vest sto kaze branco!!..mada sumnjam da ce da bude bas tako jeftin i tako brzo ;)

Poslednja izmena:
Odlicne vesti, samo da se pojave na oglasima sa nasom garancijom a cena od 400e bi bila korektna, sve ispod toga jos i bolje :) Pricam o narednim nedeljama, naravno da ce kroz par meseci ici ispod :) A i taman da se malo pogleda po poslovnicama, javljajte ako ga negde vidite :)

Ja bi pre uzeo lg optimus pro.
Nadam se da ce izlaskom novog androida Lg malo ulepsati svoj izgled. Mnogo sareno i deluje decije. Mislim da malo ozbiljnosti u dizajnu fali.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I preko su uglavnom 16gb verzije. 32gb mozda nece ni nabavljati.

Tvoja je 16 ili 32.. ? Posto svi novosadski dileri valjaju 32.. ? Gde ces na ovakav fon samo 16gb...

Da li je moguce da su mu u mts-u stavili cenu za 100e manju nego sto je S4 ?!?!?!?
***,ima da bude 300e po oglasima za 2 nedelje cheers

Ako bude i 340e ja ga uzimam umjesto Nexusa4 jer vrijedi te pare svakako, ali mislim da ispod 400e nece ic brzo bice nam pusta zelja :d

Meni deluje super,nije veliki awake u odnosu na screen on.
Ovako izgleda moja baterija na N4 cisto radi poredjenja.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381490765433.jpg
    uploadfromtaptalk1381490765433.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 200
Evo ovako...

- Uptime 19 sati
- 15 sati wifi
- 5 sati i 34 minuta screen on ALI sa minimalnim osvetljenjem ne znam kako je tako malo izvukao
- 7 minuta poziva
- Bez root-a ne mogu da vidim sta je od sync-a jos, ali vidim hangouts, gmail, vremenska prognoza i facebook

To je to sto mogu da vidim.

Sretene

Jesi slusao muziku? Gledao klipove neke?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno