Šta je novo?

LG G2

Ali go launcher promeni samo home.apk, ne menja interfejs.

poslato sa opasnog telefona

Čekao bih ja nexus, ali verovatno će to biti 4 meseca. A HTC one može da se napravi da bude gpe.

Interfejs za svaki LG je previše šaren, ima brdo nekih nepotrebnih animacija na koje moram da čekam da se završe, pa nekih ******skih skeumorfizama

Za N5 se priča da će možda biti worldwide release pa možda dođe ranije.

Zato sam i rekao da je ok. Uz go launcher ex ne smeta mi da koristim lg ui. Jeste saren i ima brdo animacija, ali je lag free. ☺

Za N5 se priča da će možda biti worldwide release pa možda dođe ranije.

Pa i N4 je bio worldwide release. U prodavnicama i kod LG-a je bio oko 600$ cini mi se, a preko Google Play-a je bila ona cena 299/349$

Danas sam nastavio da koristim telefon kao i juce, stim sto sam ogledao i jedan film, direktan stream 1080p sa mog pc-a preko es file menagera i mx playera. Testirao sam ir blaster i daljinac opcije, radi sve besprekorno, sa recimo 3 i po metra mogu opusteno da upravljam svim uredjajima u dnevnoj sobi ali pod uslovom da bas gadjam direktno u iri receiver inace ne sljaka. Takodje software podrzava i magic remote daljince za smart televizore, i ta opcija radi savrseno.
1ky.png

16ld.png

I dalje ne kapiram zasto pojedinci smatraju da je ovo los rezultat za bateriju? Koliko vama drze baterije? 10 dana, ne razumem?
Druze izvinjavam se, kasno sam kucao, bio umoran i nisam obratio paznju da ti je telefon bio na 60% kada si radio ss (kontao sam da je 5 ili 10% u pitanju)!!! Ovo je vec odlican rezultat da kazem. Mene jos interesuje na kojoj si mrezi bio za vreme koriscenja (2g ili 3g) posto ne mogu da skontam zbog wifija upaljenog. Takodje kad i ako budes u mogucnosti, jako bi mi znacilo da vidim koliko sati bi mogao da izvuces maksimalan screen on time sa ugasenim gprs-om...znaci jedno vece pred spavanje da ugasis net i pustis neki film u krug recimo.

Cudo da je juce za 2 sata ekrana skinuo 40%, a posle za ostalih 60% si dobio 4 sata ekrana. Trebamo sacekati jos nekog ko zna da ostavi BBS, pa da vidimo sve kako izgleda od 100-15%. Tacno cemo onda sve znati, a ako neko ne zna, ja cu mu ocitati.

da ne pominjemo da se i na ovim novim slikama opet vidi da je telefon malo dopunjivan ;)
Sretene imas kod Sjilkosh-a u potpisu link gde skinuti bbs sa objasnjenjem kako se pravi log pa ako te ne mrzi odradi za kolektiv

Nije dopunjivan, ugasio se pa sam morao da ga stavim na punjac da bi mogao screen shot da odradim. :)
Evo upravo preuzimam apk pa cu veceras pokrenuti aplikaciju i ujutru ce postaviti dumpfile.

Ne, ne, upali aplikaciju otkaci sve ono za sta ne treba root, koristi telefon od 100-15% i onda okaci. Ne treba nam deep sleep, nego tvoje koriscenje telefona da vidimo koliko traje i sta je korisceno ;)

Settings>Dumpfile> otkaci sve sem alarm stats i network.

Znaci other, partial, kernel, process, service, cpu states.

Pa valjda vidis sta pise? :d

Ako nemas root, a pretpostavljam da nemas, onda naravno da neces to otkaciti, jer ce ti izlaziti stalno i traziti ti root.

Ok, nevo telefon je napunjen, pa kad dodje na 15% postovacu dumpfile.

Ko da mu traži root, superuser app koju nema? :D

Bas sam se nalozio danas da uzmem G2 i niko nece da ga da za 450e :d Plus vecina dobavljaca iz NS, slabo ga ima u Bg :)

Ma da.. To je ista grupa ljudi. Nabavljaju ga verovatno preko madjarske

Zato sam i rekao da je ok. Uz go launcher ex ne smeta mi da koristim lg ui. Jeste saren i ima brdo animacija, ali je lag free. ☺

Ne znam kako ti niko nije napisao ali go launcher je teški bloatware isto kao i sve aplikacije koje pravi GO tim.
Batali taj launcher i instaliraj Nova ili Apex launcher da vidiš šta je fluidnost. Ali verovatno na ovoj aždaji i go aplikacije rade dobro.

Go launcher ko da si instalirao virus i unazadio telefon par godina :)
Nova launcher prime kida, ali i apex je ok

Pitao sam danas u Vipu u Knezu,kazu da ga ocekuju od ponedeljka u poslovnicama kao i Note 3,to je zadnja informacija.

Nema sad u pravu si:
Zadnji update May 17 2011

a2a9a4a3.jpg

:D

Poslednja izmena:
Zanima me ovaj buzz launcher jel probao neko

ohoho Pablo pratis sta kuckam ahaha
samo meni je bela podloga tapatalku ,lepse mi izgleda nekako

Poslednja izmena:
A osecam da mu je cena kao note 3 u istim paketima.. Mts lopine :)

Ma neka daju 50% popusta jos mnogo godina lako cemo za telefone

Nazad
Vrh Dno