Šta je novo?

LG G2

*** koreanac ima i 2 baterije i eksterni punjac, isto vazi i za samsung s4 i manje vise sve samsunge i LG telefone.

a to sto ima antenu i TV tuner je vrh, kao pre jedno 4-5 godina prvi no name kinezi koji su dosli masovnije u vreme AnyCool isl. novotarija

Ako bas slusas dosta muzike, kupis usb otg kabal(kao sto sam i ja), fleshic od jedno 8gb i ima da se naslusas ajoj :-D Plus slike koje oces da cuvas metnes na dropbox i memorijska nije potrebna da ti dzabe usporava fon :-D

Ako bas slusas dosta muzike, kupis usb otg kabal(kao sto sam i ja), fleshic od jedno 8gb i ima da se naslusas ajoj :-D Plus slike koje oces da cuvas metnes na dropbox i memorijska nije potrebna da ti dzabe usporava fon :-D

Ovo ni Steve Jobs ne bi bolje smislio... :)

Znam ljude koje imaju problema mali milion sa sd karticom. Ja bogami sa mojih 32gb i + 25gb dropboxa apsolutno nemam. A da ne pricam o flashovima na kojima drzim filmove, muziku itd kad mi zatreba :-D
Salu na stranu, kartica naravno da nije na odmet, ali nije ni toliko potrebna :-D

Resen problem prostora. Instalirao sam Box.com aplikaciju i sad imam 50GB za storage kao LG korisnik zauvek. :D

Sve je to super dok imas net. Jos 3g je toliko dostupan da sve leti. Da ne pricam kad izsdjes iz zemlje. Da u evropsku uniju wifi signal leti na sve strane. Tako da dropbox je uvek dostupan u punoj brzini. Koliko treba za upload nekog video materijala. Da li u svakom trenutku imate pun signal 3g mreze?

Sve je to super dok imas net. Jos 3g je toliko dostupan da sve leti. Da ne pricam kad izsdjes iz zemlje. Da u evropsku uniju wifi signal leti na sve strane. Tako da dropbox je uvek dostupan u punoj brzini. Koliko treba za upload nekog video materijala. Da li u svakom trenutku imate pun signal 3g mreze?

Ja na dropbox stavljam samo od kuce preko wifi-ja. Ne koristim mobilni net za to ..

I palis ga po potrebi :p

No da se nadovezem, da sta ti vredi taj cloud, kad nit imas brzinu, nit neogranicen net...

Šteta samo što nisu ponudili i 64GB verziju, koja bi bila 20e skuplja od 32GB, kao što je 32GB 20e skuplja od 16GB verzije... Ali ne bi bilo zanimljivo, ne bi imali ljudi posle razlog da kritikuju ovaj telefon :d

Ko da je i bitno, dosta ti je i 5". 0.2" manje vise.

sumnjivo mi to, ipak je LG u pitanju...

sumnjivo mi to, ipak je LG u pitanju...

Naravno da nestaju dugmici, evo detaljne recenzije ugradjenog video plejera:
http://youtu.be/F_iLQmPOrcE?t=45m6s
Ne samo to, nego ima face tracking, pa zumira i prati lice odredjene osobe koju si snimio, moze da pusti samo zvuk sa jednog od tri mikrofona ako pustis klip koji si snimio, ima podrsku za qslide, podrzava sve moguce formate i titlove, mozes bezicno da saljes sliku na uredjaje koji su kompaktibilni sa miracast ili smartshare beam (pojedini LG televizori)...

p.s. Ovo mi je jubilarni 2000ti post :party:

Izgleda da je to samo u LG player-u. Znaci ako hoces da gledas YouTube moraces da gledas u dugmice. Mozda i u ostalim player-ima (MX, BS...)

^^ cestitke na 2000om postu.. Inace gledam sada na youtubu klip i nemam te kruzice iako sam ih primecivao na nekim plejerima.. Ali kada pustim nesto na yutube nav bar se skroz sakrije. Mozda je to i do custom roma,ne znam..

Šteta samo što nisu ponudili i 64GB verziju, koja bi bila 20e skuplja od 32GB, kao što je 32GB 20e skuplja od 16GB verzije... Ali ne bi bilo zanimljivo, ne bi imali ljudi posle razlog da kritikuju ovaj telefon :d
Ne vec ne bi imali razloga da dogodine kupi novi sa vise memorije.

G2 sklanja on screen buttons u njegovom i u mx playeru koji ja koristim. Youtube takodje, jedino gde ostavlja su igrice koje sam snimio, da li je na svim igricama tako, ne znam.

To je normalno... Treba nekako i da izađeš iz njih :)

Meni se ni malo ne svidjaju on screen dugmici. Ne znam, nekako mi smanje ekran(logicno), a i dok sam igrao igricu kod druga na nexusu desili mi se da sam slucajno izasao iz igrice zbog tih dugmica, dok kod mene na one-u mi se to nije nikad desilo.

Ali zato kada se navikneš na telefon sa soft dugmićima više ne prelaziš na neki koji ih nema :D

Mislio je na onscreen dugmice, samo je rekao soft.

Ja sam mislio da se samo za onscreen kaze da su soft,ovi ostali su hard izuzev samsungovog fizickog dugmeta,ili gresim?

I ja sam tako mislio, a oni na One su kapacitivni ili grešim...

Update sto se tice baterije, 20 sati sam na bateriji, 2 sata on screen time, 69% baterija pokazuje.

..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381336822688.jpg
    uploadfromtaptalk1381336822688.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 161
Vrh Dno