Šta je novo?

LG G2

Jesam i sinoc sam nesto flesova i u pao u bootloop,a na ovoj verziji twrp sto imam ne radi OTG pa nisam mogao nista nego da flesujem kdz pa sam sad na stock 4.4.2,ali mi veliki navbar dugmici pa trazim neko resenje da ih smanjim.

Ja koristim ovo - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys iako imam kupljenu G2 xposed aplikaciju :(
Zaključan mi je nalog na Srbiju i kada god uđem u aplikaciju imam samo opcije koje su free ...
A mrzi me da pravim novi gmail nalog samo zbog playstore-a

Ne vredi tunnel bear ako je nalog zakljucan,licno sam se namucio za medalju i nikako nisam uspeo da vidim placene app.

Kad bi probao ono moje sto sam ti poslao, otkljucao bi ti se, ali ti neces :p

Jel postoji mogucnost da neko baci na box pa na pm premium xposed?

Edit: Da li je neko isprobao ovu novu verziju CloudyStock 2.0 ?

Poslednja izmena:
Rešio da malo doteram telefon, kupio OTG adapter i ubacio TWRP. Sad ću prvo da napravim bekap, pa mi onda treba malo pomoći.

Video sam da se pri paljenju ulazi u TWRP sa power i vol-, pa onda 3x power. Ima li neki način da se u TWRP startuje iz ROM-a? Radi li TWRP manager ili tako neki sličan alat na ovom telefonu?

Ako hoću da se vratim na stock, boot-am sa power i vol+ u download mode, prikačim ga na komputer i onda regularno flešujem koristeći običan LG PC Suite, ne mora hakovani?

Instalirao sa LG Xposed, ali onda mi on kaže da instaliram Xposed installer, pa xposed framework, svašta nešto. Može malo uputsvo za ovaj alat? Nigde čak ne navodi ni cenu pune verzije, koliko ovo uopšte košta? Ili da idem na G2 TweaksBox, deluje mi da ima interesantnijih stvari? Ajde saveti od vas što čačkate stalno. :)

G2 xposed ne moze da radi bez instalera,to je osnova svega,pa onda naknadno instaliras module.
Ja koristim quick boot aplikaciju da udjem u rikaveri iz roma.
G2 tweakbox ima malo vise opcija u free varijanti.

Stavio ;), thx. Slobodno ako uhvatis neku ideju moze i 1% changes iako je smorno. bolje 10 % :)

Kamera se startuje dugim pritiskom na vol- sa ugašenog displeja. Nisam znao za ovo, zgodna prečica.
Vol+ pokreće quick memo. :)

Decki koji kernel za preporuku?piasek,simple ili ima jos koji?trenutno sam na cloudy flexu sa stock kernel,i preporuka za io i governer za sto bolju bateriju:)i da mislim da je bender vec spominjao ako se ide sa stock na cm mora se baseband za cm flesati da bi radila rotacija a kad se ponovo vraca na stock jel se mora baseband za kitkat ponovo vracati?:) neko je spominjao nav bar smanjene tipke bez xposeda za kitkat;moze ih slobodno staviti i na stock 4.4.2 od cloudy flexa sa njegovog topica gdje su add on,provjereno radi sa stock rootanim i recoveryiem..
Piasek sam isprobao cisto da vidim kakav je i mogu reci super radi. 96 mhz underclock, mislio sam da ce biti nestabilan ali s800 to odlicno podnosi. Imas tamo na piasek temi sam postao screense.

Hvala bender budem oprobao :) a za onaj baseband ako stavim cm pa hocu vratiti nazad na stock:)

Hvala,sve vec pronadeno i procitano ,zip file imam spremljene na flashu samo sam cekao potvrdu da budem siguran 100%.danas cu oprobat piasek na flex da vidim kako bat. dise iako i sa stockom dosta je dobra baterija i nemam nikakvih restarta moba..:)

rootovao sam tel. Sada me zanima, koji fix za kameru je najbolji. Prvenstveno slika pa mi je potreban brzi autofokus, ne koristim video zapis.

Xdabbeb's ili Jishnu's

Ja sam ubacio Jishnu's. Vidi se poboljsanje. Tek treba da probam ovaj drugi

^ +1

Koje module za Xposed koristite i gde ih skidate? Ja ne vidim kako iz aplikacije da ih nadjem.

Koje module za Xposed koristite i gde ih skidate? Ja ne vidim kako iz aplikacije da ih nadjem.

Crappa links
G2 tweakbox
App settings
Unicon.
To su mi must have.
Potrazi na guglu,dosta ih nema u samom xposed.

Uradi obavezno bekap,meni nestala kamera nakon instalacije jishnu moda pa sam bekapom vratio.
Xdabbeb je prosao bez problema.

U sustini bekap mozes da uradis tako sto samo iskopiras fajlove. Instalacija na stock kk ide tako sto samo prekopiras 2-3 fajla

Nazad
Vrh Dno