Šta je novo?

LG G2

Ma jok bre, pa ja imam G2. Kupio sam sebi G2 a burazeru S4. Lako mogu da mu dam moj G2 da hocu.
Samo sam realan. Ljudi stavljaju slike kako G2 ubija sve redom pa sam mozda ja nesto gresio. Zato i stavljam slike. Mozda neko sa nekim drugim modom moze da me posavetuje kako da poboljsam.
S4 ima lag isti kao na S3.
Na G2 imam sve ukljuceno Gps, wifi, 95% ekran + auto. Sve sinhronizacije, vibracije.... power save na 30%. To mi je bitnije nego bilo koji rezultat. S4 moras da gasis sve cim zavrsis sa nekom operacijom. LG je napravio bolji sistem za G2 jer nemam nikakv lag.

E to je vec touchwiz :/

Rekoh na nekoj temi bas: ovo je najbolji uredjaj koji sam imao.

G2 je prestao cheatati ali evo s najnovijim kernelom, bez oc, ide na 34000 bez problema. Ja sam na 4.2.2 imao i do 38000 (znaci nista dirano, jedino sto mi je u kuci zima bila)

Ali *** i score ako ce laggati. Meni odlicno radi bas, klizi. Milina za koristiti. Kad uzmem neki drugi mob(stariji naravno, ne na iste klase) i moram nesto raditi muka mi :)

A zašto misliš da neće stići portovana g pro 2 xdabbeb kamera na D802 verziju G2 telefona ? :)

Koju verziju xdabbeb flashovati na cloudyflex? 1.5?

iGO Primo 2.4 9.6.29.383117 for Android - 3 April 2014 - mogao bi malo da se modernizuje iGO :)

Pozdrav ljudi,
Izvinite što padam sa neba, ali imam par pitanja
Da li je custom romovima rešen problem zvuka na slušalicama? Da li postoji IR Blaster aplikacija i na kom? Koji je najjednostavniji, nemam previše živaca da se nešto posebno zezam? :) Da li će na stock biti rešen problem šuštanja pa da sačekam to ili da prelazim na neki custom?

Hvala unapred

Imas resenje na xda za sustanje u slusalicama,treba root naravno.
IR aplikacija postoji fabricka i meni odradjuje odlican posao,radi cak i na cisco D3 uredjaju :)

Jel možeš neki link za to? Ono što sam Ja gledao je la neka fora preko skrivenog menija, ali je to moralo da se radi svaki put kada se pušta bilo koji audio, što je bilo glupo rešenje po meni

Ne znam zašto neki imaju to šuštanje, a neki ne, svi imamo isti D802 model. Moguće da je problem sa pojedinim regionalnim verzijama. Ja nisam imao to ni na stock 4.4.2, ni na custom. Cloudy pro II v. 1.2 je imao malo tiši zvuk, v 2.0 je glasniji.

uzavyzyz.jpg

Nozda je i jaaako glupo putanje, ali meni ovde nista nije jasno... Trebalo bi po ovome da ima jos dosta slobodnog prostora a ima jos manje od 1GB... Ako treba dodatan screenshot recite i postavljam. :)

Ne vidim da postoje neka podesavanja za notification u settingsu, kako da iskljcim neke aplikacije koje mi stalno stoje u notification? kada izaberem clear, one ponovo ostanu. Trenutno sam na coludypro II 1.2.

Ne vidim da postoje neka podesavanja za notification u settingsu, kako da iskljcim neke aplikacije koje mi stalno stoje u notification? kada izaberem clear, one ponovo ostanu. Trenutno sam na coludypro II 1.2.

Drži prst na notifikaciji pa app info>force close.
Ako hoćeš trajno da rešiš taj problem, instaliraj aplikaciju Disable service, ili xposed modul App settings

Dorimanx je odradio prvi kernel za 4.4.2 :-DDD

Javljajte rezultate :D
Ja sam se vratio na Dalvik - ipak je za 20% baterija bolja, a odziv telefona neznatno smanjen + koristim xposed :)
Sve igre rade ok i na dalviku - mada ih i ne igram nešto često - NFS, Temple Run, Subway Surfers ...

Ovaj nov iGO primo odlično radi i mape su najnovije samo nikako ne mogu da ga nateram na bude full HD, ali i ovako je ok.
Ako neko hoće da okačim negde slobodno pm ;)

Ljudi jel sam pogresio sto sam isao factory iz recovery-a a nisam pre toga xposed deinstalirao?

Nisi, samo ga Instaliraj opet i radi šta ti volja. Ideš na uninstall ako ga vise nećeš.
Evo odmah poboljšanja sa Dorijem : kada neko zove nema više 15 sekundi laga dok se vidi ko zove :)

TOOOOOOO nema delay!!! :) Pa nema ga vise u sistemu ne vidim ga, a necu da ga koristim...

Bio sam kratko na cloudy stock 2.0 I sve to lepo radi kao i svaki cloudy rom. Ali kamera je žešće smeće čak i sa xdabebb modom. Cloudy pro II2.0 ima ubedljivo najbolju kameru bez potrebe da se instalira mod. Ja sam na official thread u izneo problem al još nisam dobio odgovor.

Bio sam kratko na cloudy stock 2.0 I sve to lepo radi kao i svaki cloudy rom. Ali kamera je žešće smeće čak i sa xdabebb modom. Cloudy pro II2.0 ima ubedljivo najbolju kameru bez potrebe da se instalira mod. Ja sam na official thread u izneo problem al još nisam dobio odgovor.

Slazem se za kameru ja sam nekako fan CloudyPro roma a verzija 2.0 je pokidala sa kamerom u svakom smislu, a isto tako mislim da je implementirana xdabbeb kamera cim vidim 1600 iso ne znam da li sam u pravu...

Sad ce da padne kernel novi da vidimo kako to radi :)

Jeste i implementiran o je još koješta sigurno, jer kad staviš xdabebb na stock, imaš iso 1600 al je situacija, tako da u pro mora da postoji nesto sto nema u modovima.

Nazad
Vrh Dno