Šta je novo?

LG G2

Sistemske aplikacije inače ne bi trebale ni da se bekapuju...

Radi se o "Android Lost" koja je korisnička, ali je ja konvertujem u sistemsku i napravio sam njen bekap kao sistemske aplikacije. Sve ostale sistemske sa sve data Google sam vrati, osim nje.

Ima li nekih novosti od cloudyfa?Neki rom neki update , nesto? info pliz

CloudyStock 2.0 stigao.Ja mislim da je sada ovo najbolji izbor i najstabilnije ce raditi, siguran sam,Stavljeno na download.

Poslednja izmena:
BatteryWidgets

Ako je netko vjest u photoshopu (ja ne..) i ako ima ideju ili prijedlog slobodno na pm. (dodao bi i 5 po 5 ili 10 po 10 % steps)

Jel ima neki mod za manji navbar za 4.4.2?
G2 xposed u free verziji nema tu opciju,a ne mogu da kupim premium,zakljucan mi je nalog.
Ako neko ima premium neka baci na pm apk :)
ili neko drugo resenje ako ga ima.

Ljudovi jedno pitanje, posto sam ja novi korisnik aplikacije xposed i posto sam shvatio da mi je beitna :) bar meni, Jel postoji mogucnost da je uklonim nebezbedno , odnosno da je izbrisem a napravim krah sistemu na bilo koji nacin .I kako mi savetujete da deinstaliram
Edit:Isao sam samo deintalacija

Poslednja izmena:
Зар ти ниси писао да си се вратио на 4.2.2 ? :)

Poslednja izmena:
Ljudovi jedno pitanje, posto sam ja novi korisnik aplikacije xposed i posto sam shvatio da mi je beitna :) bar meni, Jel postoji mogucnost da je uklonim nebezbedno , odnosno da je izbrisem a napravim krah sistemu na bilo koji nacin .I kako mi savetujete da deinstaliram
Edit:Isao sam samo deintalacija

Samo je bitno da nisi flesovao prije xposed framework-a nijedan drugi kernel sem stock-a i mozes da ga uklanjas kako ti drago,al ako jesi,ja mislim da prvo moras da flesujes xposed disabler pa onda deinstaliras framework ili odma kompletan xposed instaler. Nisam probao na taj nacin,ali sam probao klasicnu deinstalaciju xposed instalera a bio mi instaliran simple kernel i kada sam ga restartovao,nije htio da se podigne sistem do kraja,taman se pokaze lock screen i opet bi se resetovao i tako stalno..pokusao sam bio flesovanjem xposed disabler-om al nista,samo nisam probao da opet flesujem simple kernel...tako da sam morao opet da flesujem sistem da bi proradio. To je to sto sam ja imao iskustva..ako ti je od pomoci..

Da li je neko našao rešenje za auto osvetljenje i bateriju na stock KK????

Za auto osvetljenje lux ubaci,i to je to

Baterija mi je mnogo bolja na KK,ne znam za tebe,ubaci BBS,pa vidi koji ti program brzo vuce bateriju

Neverovatno ali baterija traje tačno 48h...sa smanjenim ili pojačanim osvetlenjem,data ili wifi stalno uključeni...što se mene tiče sigurno oko 30% slabija baterija

BBS?

Зар ти ниси писао да си се вратио на 4.2.2 ? :)

Jesam i sinoc sam nesto flesova i u pao u bootloop,a na ovoj verziji twrp sto imam ne radi OTG pa nisam mogao nista nego da flesujem kdz pa sam sad na stock 4.4.2,ali mi veliki navbar dugmici pa trazim neko resenje da ih smanjim.

BBS nije free .. a ekran..standardno 2-3h max

Covek ti je okacio link ka xda forumu a ne play store,na xda imas apk dzabe da skines.
Bar se potrudi da kliknes na link kad se covek potrudio da ti pomogne.

Imam ga i to je stvar koja me malo nervira, jer pri koristenju aplikacija gdje telefon okrecem u horizontalni polozaj u dosta situacija ga prekrijem rukom, mada naviknes se.. Sve u svemu zvijer je :D

Poslednja izmena:
Jesam i sinoc sam nesto flesova i u pao u bootloop,a na ovoj verziji twrp sto imam ne radi OTG pa nisam mogao nista nego da flesujem kdz pa sam sad na stock 4.4.2,ali mi veliki navbar dugmici pa trazim neko resenje da ih smanjim.
G2 tweak box free radi posao, kao i gravity box. Stavi piasek kernel na 4.4.2 i vozi :), mani se 4.2 ;-).

ok našao sam sad...browser je sakrio.Koja verzija može da ide?

Poslednja stable, 1.15.0.0

Decki koji kernel za preporuku?piasek,simple ili ima jos koji?trenutno sam na cloudy flexu sa stock kernel,i preporuka za io i governer za sto bolju bateriju:)i da mislim da je bender vec spominjao ako se ide sa stock na cm mora se baseband za cm flesati da bi radila rotacija a kad se ponovo vraca na stock jel se mora baseband za kitkat ponovo vracati?:) neko je spominjao nav bar smanjene tipke bez xposeda za kitkat;moze ih slobodno staviti i na stock 4.4.2 od cloudy flexa sa njegovog topica gdje su add on,provjereno radi sa stock rootanim i recoveryiem..

Poslednja izmena:
Vrh Dno