Šta je novo?

LG G2

310 - 330 € je cena za G2 trenutno ako ćemo baš o tome ...
Koliko je S5 veruj mi nisam ni gledao jer me taj telefon i ne zanima, ali sigurno je dosta skuplji...

Kada vidim po gradu ko nosi galaxy i ajfon telefone nije mi dobro, a i S5 ima mnogo gadnu zadnju stranu ...

Poslednja izmena:
G2 uporedjujemo sa S4, ne sa S5... Sad vidim da je pala cena, tako da su tu cak je negde i jeftiniji od 300-320 se prodaje S4.

Gde se uhvati za zadnju stranu S5, a ne pogledas u svoju na G2...

Pa kacio si slike sa S5 i G2, a ne zanima te... Hteo si da pokazes kako je "pokidala G2 kamera", ali si napravio suprotan efekat.

Ja sam gledao iz objektivne strane, ali ... nema veze. :)

Čudo jedno kako o objektivnosti pričaju oni koji bi trebalo zadnji da se jave na tu temu :D
Šta fali zadnjoj strani G2 telefona, čak je originalna + funkcionalna sa ovim dugmićima dok mi na S5 deluje kao neki flaster identičan ZTE Blade telefonu...

Mnogo kukate bez razloga, a kamera na G2 telefonu preko dana je odlična, kada je slabo osvetljenje onda se javljaju problemi - dakle nije očajna kako je neki žele predstaviti...
Osim toga instaliranjem jednog od 2 camera fix-a postaje upotrebljiva i u noćnim uslovima, a biće odlična kada se potpuno portuje sa G Pro 2 telefona ;)

Te slike koje su postavljene su iz ove teme na xda - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715408 - da su ljudi postavili neke druge, slike tog telefona bi bile umesto ovog na koji se ti pozivaš ;)

Inače da mi je kamera glavna stvar na telefonu, i ako gledamo sa objektivne strane, kako ti kažeš onda su tu Nokia Lumia 1020 ili Sony Z2 ;)
Stvar je vrlo prosta za ove pare ne može sve da bude savršeno - kome je slikanje po mraku veoma bitno ne treba da kupuje G2 i problem rešen :D

Poslednja izmena:
Ljudi bre nemojte se prepirati.
Daco jesi provalio bar je kod mene tako, kamera je totalno bolesno odredjena sto se tice videa mada je i photo bruka,hocu reci kamera vise nema ni grama suma odlicna je, snimao sam sinoc nesto pa cu baciti danas da vidite .A trajanjem baterije sam jako iznenadjen , ne mogu da je ispraznim :D

ček', skoro sam se odlučio da uzmem ovaj telefon, pa me zanima: koliki je i kakav taj delay kod poziva i notifikacija?

Pusti ti Djilkosha,ljut je sto mu baterija losa na N4 pa nas ovde podbada:)
Delay postoji kad te neko zove,krene da zvoni ali se ekran upali tek nakon 2 sekunde,to je slucaj na kitkat-u,na jb se pali ekran instant.

Taj delay se javlja samo na kk -u i na portovanim romovima , na kk-u ne toliko koliko npr na romovima.Deluje odvratno , kao celu vecnost, to mi se nije desavalo na CloudyPro 1.2 a sada na 2.0 je to katastrofalno, a mozda i zato sto sam na cp 1.2 bio na ART a sada na dalviku ...Ko ce ga znati

EdiT: Da li su se zapitali ljudi koj su kritikovali sliku sa ovim novim fixom ili sta vec , da li su se zagledali u razlicite vremenske uslove na slikama?Slika je i vise nego korektna , ovu s5 nebih da trosim vreme!

Poslednja izmena:
Taj delay se javlja samo na kk -u i na portovanim romovima , na kk-u ne toliko koliko npr na romovima.Deluje odvratno , kao celu vecnost, to mi se nije desavalo na CloudyPro 1.2 a sada na 2.0 je to katastrofalno, a mozda i zato sto sam na cp 1.2 bio na ART a sada na dalviku ...Ko ce ga znati

EdiT: Da li su se zapitali ljudi koj su kritikovali sliku sa ovim novim fixom ili sta vec , da li su se zagledali u razlicite vremenske uslove na slikama?Slika je i vise nego korektna , ovu s5 nebih da trosim vreme!

To si u pravu. Na slici G2 auto je u "teškoj" ladovini. :) Na prvoj je bar malo na suncu. Ali to daje drugačije osvetljenje fotke. Detalji su problem. Kada pogledaš sliku na 100% veličine, detalji na S5 su teško njesra. Sve je nešto muljavo.

A taj delay. Ja u 80% situacija ne stignem da izvadim telefon iz džepa za 2-3 sekunde kada počne da zvoni, pa mi to i ne deluje kao neki strašan problem. Malo smara ako čačkam telefon ali ništa strašno. Nisam na reliju.

To si u pravu. Na slici G2 auto je u "teškoj" ladovini. :) Na prvoj je bar malo na suncu. Ali to daje drugačije osvetljenje fotke. Detalji su problem. Kada pogledaš sliku na 100% veličine, detalji na S5 su teško njesra. Sve je nešto muljavo.

A taj delay. Ja u 80% situacija ne stignem da izvadim telefon iz džepa za 2-3 sekunde kada počne da zvoni, pa mi to i ne deluje kao neki strašan problem. Malo smara ako čačkam telefon ali ništa strašno. Nisam na reliju.

xeexeexex dao si mi dobru foru za delay , pravicu se kao da ne cujem i kada ga izvadim , op, evo vidim ko me zove axxa cool.Ma da bre totalno drugaciji uslovi , a kvalitet detalja i svega moguceg je neverovatno na strani g2 (objektivno) ne znam kako je uspeo da sredi tako.I nemoguce je da na donjoj slici , slici g2, bude realisticno sunce i drvece u pozadini a kod automobila strumfovi i plava boja, jednostavno je senka druga zbog sunca itd,sto danilov kaze zesca ladovina je na gornjoj tako da je druga prica i ne treba pljuvati fotku g2.Sve u svemu samo nmg da verujem da je samsung dopustio malo je reci ovakvu kameru , ovo je u rangu srednje klase telefona pre 2 ipo 3 god

Kunem se, ja taj delay nisam skontao dok nisam pročitao na forumima o tome. Od stock jb pa Cflex 1.4,pa pro i sad pro 2.0...
Nije mi ni palo na pamet. Da, postoji, al dok izvadim phone iz džepa... taman vidim ko zove :-D... Malo smo zastranili u čitavom procesu traženja bugova lol

Valjda ako upoređuješ dve kamere treba to odraditi u istim uslovima a ne jednu sliku slikam danas kad je oblačno a ovu što želim da ispadne "bolja" slikacu sutra po sunčanom vremenu. Dblizam.

Pričamo malo - nikakva rasprava :)
Iskreno ja video retko kada snimam, a kamerom na Cloudy Pro 2 romu sam zadovoljan u svim uslovima - mada može to i bolje što smo već videli kada se potpuno portuje kamera sa G Pro 2 roma.
Što se tiče baterije retko koji telefon mu može parirati, a realno to je jedna od glavnih stvari na svakom telefonu :)

Što se tiče one slike tačno je da je malo WB prenaglašen, ali slikano je sve sa AUTO podešavanjima tako da to može vrlo lako da se sredi, sve ostalo je debelo na strani G2 (zumirajte sliku malo i videćete da su razlike ogromne)

Ni ja nisam primetio delay dok sam bio na stock KK-u, a sada kada ste pomenuli i kada sam obratio pažnju postoji 1-2 sekunde na Cloudy Pro II romu.
Boldovao sam deo za koji se slažem sa tobom - meni totalno nebitan "bag" koji može da se sredi ako je nekome ta sekunda presudna ...

Kunem se, ja taj delay nisam skontao dok nisam pročitao na forumima o tome. Od stock jb pa Cflex 1.4,pa pro i sad pro 2.0...
Nije mi ni palo na pamet. Da, postoji, al dok izvadim phone iz džepa... taman vidim ko zove :-D... Malo smo zastranili u čitavom procesu traženja bugova lol

+1
Nismo mi nego padobranci sa drugih tema :D

Poslednja izmena:
+1

:) nemojmo pricati o najboljem, uletit ce nam nei windows phone user i poceti pametovati sta je najbolje ;)

Sad sam na 4.2.2 i sve radi ekstra.
Fale mi neke sitnice sa kitkat-a,ali prezivecu nekako :)

Eh sad ne mozes Google Kameru da instaliras :p

Inace xposed ce ti resiti sve stvari, bar koliko moze da odradi. Ako nista drugo mozes Dori-jev kernel da koristis ;)

Na njegovom kernelu mi je jutros iscurelo 20% baterije za 4h u standby,a kernel wakelock wlan_rx zakucan non stop,to je ono sto sam ti jos ranije pricao.
Turio sam stock kernel i onaj spiderio 380 dpi rom,pesma :)

@TheSilentKiller- Da,sad sam na 4.2.2,nemam zivaca za random reboots svaki dan.

Ja nemam te probleme sa restartovanjem, samo jednom u 100 godina kada restartujem telefon javi se bag sa SwiftKey tastaturom.

Na njegovom kernelu mi je jutros iscurelo 20% baterije za 4h u standby,a kernel wakelock wlan_rx zakucan non stop,to je ono sto sam ti jos ranije pricao

Kad imas ___________ (dopisati po zelji :p ) od rutera :D

20% pogotovo na 3000 mah je bas puno...

Bio sam na 3g tada,taj wakelock se i javlja kad je wi fi ukljucen a nisi zakacen na ruter.
Ja sam njegovim kernelom razocaran,ma sta ljudi pricali.

Verovatno me je poslusao sto se tice agresivnog wifi-a :) kod njega ne kasne onda notifikacije. *** to je to sto je LG usro sto sam pricao. Ako neces da ti kasne notifikacije, onda mora da se utegne wifi driver agresivnije > a to trosi bateriju.

Kako na drugim telefonima ne kasne notifikacije a wi fi trosi malo,narocito kad nije konektovan?
S njegovim kernelom na 3g ode baterija za 10h uz pola sata ekrana.
Kernel je krs za mene i kraj price,a to sta je on radio za kasnjenje notifikacija me ne zanima.

Je l' zna neko zašto ne mogu da vratim neke sistemske aplikacije iz titanium backup-a? Piše pri deinstalaciji sistemskih apl da se koristi poseban metod za zaključane bootloader-e, pretpostavljam da je to problem kod restore?

Nazad
Vrh Dno